פשוט מדהים....

לפעמים, כמו במלחמת העולם השנייה,

מגיעים למסקנה שיש להרוג רבים, ובכך להציל את חייהם של הרבה יותר. ע"ע הירושימה ונגאסקי.

הירושימה ונגאסקי הן לא דוגמה טובה

הן רק דוגמה טובה לאכזריות הבלתי סופית של האנושות ושל הממשלה האמריקאית דאז.. מלחמת העולם ה2 כבר הוכרעה לטובת ארה"ב לפני ההפצצה האטומית.

סלוניק

New member
מלחמת העולם השנייה

הייתה לפני שישים שנים. התפיסה של העולם את המושג דמוקרטיה עוצבה לאחר המלחמה ובעקבות מסקנותיה (דמוקרטיה מתגוננת, חינוך לדמוקרטיה, נסיגה מן הלאומיות וכו').

סלוניק

New member
שמע סאבלימינל

אם תשרשר קצת אחורה תראה דיון קצר על הגדרתו של המושג "טרור" - פגיעה מכוונת בחפים מפשע למטרות פוליטיות. כמה אירוני שהודעת תמיכה בטרור נחתמת ב"יועמדו אחראי פשע ה4.11.95 לדין".

youvall

New member
תמיכה בטרור?

תקשיב לי טוב... אני מציע משהו שכבר הוכח כי הוא עובד! בהתמודדות מול טרור המוסר המערבי לא עובד...אם תתן להם אצבע-הם ירצו את כל היד! הפגיעה במכוונת שלי ב"חפים מפשע" אינה למטרה פוליטית...היא מתוך הגנה עצמית! אם ה"חפים מפשע" מעניקים מיסתור לטרור, עזרה לטרור, מימון לטרור, עוזרים להם להוציא פעולות-הם שותפים לעבירת הטרור והם אינם חפים מפשע!

סלוניק

New member
"הגנה עצמית"../images/Emo6.gif

השמדה המונית של רבבות פלסטינים כהגנה עצמית! ענק!

יוֹאב

New member
לא ייאמן...התקשורת שמאלנית

צריך לקרוא לך 'יובל גוטרמן' וזהו.

shay or eli

New member
מנהג שאני לא מבין

אני אף פעם לא מבין אנשים ששמים תמונה של נרות בפורומים כי זה לדעתם מעיד על אבל. לי זה תמיד נראה כמו קצת זילות. לא יודע, רק ההרגשה שלי. ובקשר לחלק השני - טוב נו, לא ניכנס לזה...

youvall

New member
אל תדאג...זה לא רק בפורום....

אני דואג להדליק נר נשמה קטן(שמחזיק כ12 שעות) על כל הרוג ישראלי-חייל, מתיישב ביש"ע או מתיישב בשאר הארץ).... הנר בפורום הוא נר וירטואלי...הוא ע"מ להביע את ההשתתפות בצער המשפחות גם על גבי הרשת....

סלוניק

New member
כבוד או אבל

לא נמדדים בהקלקה על אייקון של נר. כפי שנכתב מעליי, זו פשוט זילות הנושא.

יוֹאב

New member
זה המדד שלך?

נרות בפורום הם המדד שלך למידת האיכפתיות ? חוצפה! אריק שרון הזה....לא איכפת לו מההרוגים בכלל!! אם היה איכפת לו הוא בטוח היה בא לשים נר בפורום!!! אני לא בוחר בו יותר!

youvall

New member
לא...זה לא המדד..

אבל מילה אחת אף אחד לא מצא לנכון להגיד על נרצח הטרור הפלסטינאי! מילה!

Lord Buksht

New member
אולי זה כי חלקנו

לא חושבים שהדרך הכי טובה לכבד את המתים היא לבוא ולהגיד לכולם כמה אנחנו באבל עליהם! אבל זה דבר אישי של כל אדם, והמחשבה שלך שמי שלא אומר לכולם כמה הוא באבל לא באבל היא טיפשית. גם בכיוון השני, אם נראה לך שלרוב האנשים שבאים ואומרים כמה אכפת להם באמת אכפת, אתה טועה! לחלקנו היה עצוב לקרוא בעיתון על כל רצח כזה, פשוט שלא כמוך, לא מצאנו לנכון לבוא ולאמר לכולם כמה אנחנו אבלים!

למעלה