פשוט מדהים!!

Puskas

New member
פשוט מדהים!!

אתמול (יותר נכון היום לפנות בוקר) נערכו משחקי חצי הגמר של טורניר המכללות..היו שם לא פחות מ-73 אלף צופים!!! ניראה לי שאפילו בNBA מעולם לא הביאו כמות כזו.. יצא לי לראות רק את המשחק הראשון בין מישיגן וקונטיקט,היה אחלה משחק,די מהיר ברובו.. קאלין לוקאס שיחק טוב והאמת שמהאשים תאבת' של קונטיקט לא ראיתי יותר מדי.. גם ג'ף אדריאן נתן משחק טוב במיוחד בהתחלה בשני צידי המגרש..חבל שזה לא הספיק להאסקיז בכל מקרה התוצאות היו: מישיגן סטייט ספרטאנס-קונטיקט האסקיז: 73-82 (קאלין לוקאס-21 נ"ק,ריימר מורגן-18 נ"ק+9 רב,קורי לוציוס-11 נ"ק ': תאבית'-17 נ"ק,סטנלי רובינסון-15 נ"ק+13 רב'+2 חס') צ.קרוליינה טאר הילס-וילנאובה וויילד קאטס: 69-83 (טיי לאוסן-22 נ"ק,הלינגטון-20 נ"ק,הנסבורו-18 נ"ק+11 רב',דני גרין-12 נ"ק : סקוטי ריינולדס-17 נ"ק+5 אס',דווין אנדרסון נתן 6 נ"ק+11 רב'+3 חט',רג'י רדינג-15 נ"ק,קורי פישר-13 נ"ק+7 רב')

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מפתיע

כדורסל מכללות מאוד פופלארי בארה"ב ברמה העולמית ה-NBA הרבה יותר מוכר אבל אני לא בטוח שבתוך ארה"ב כדורסל המכללות לא יותר פופלארי מה-NBA.

ikrmr

New member
כדורסל מכללות פופולרי מהמקצועני בדיוק כמו

שפוטבול מכללות פופולרי יותר מהמקצועני!

Puskas

New member
כנראה שהאמריקאים

בכל זאת יודעים להעריך מלחמה,התמדה ונשמה..משהו שאין ממש בNBA.. ועדיין הNBA יותר מהנה לעין לרוב :)

ikrmr

New member
ומה לגבי הפוטבול גם בו המכללות פופולריות יותר

carmelo

New member
זה גם עניין של מיקום ומסורת

למכללה מסוימת של בסיס אוהדים מקומי, יש להם את בוגרי המכללה...יש שחקני NBA שעד היום שומרים על נאמנות גבוהה מאוד למכללה שלהם, למשל מג'יק שיעודד הלילה את מישיגן סטייט. הקבוצות בשארלוט למשל מתקשות לבנות בסיס אוהדים בגלל שבצפון קרוליינה יש את המכללות צפון קרוליינה, דיוק וצפון קרוליינה סטייט...ומצד שני, יש איזורים בלי יצוג בNBA אז שם המכללה זה הכל.

Puskas

New member
הגיוני

אבל אז במקרה כזה גם כדורסל תיכונים אמור היה להיות פופולארי יותר מNBA לא? כי הרי תיכון יש בכל 10 מטר בארה"ב אז אמור להיות בסיס אוהדים של בוגרי התיכון..

rapgamer4ever

New member
יצא לי לראות מחצית שנייה בקונטיקט-מישיגן

אבל ת'אביט לא שיחק הרבה ועשה בעיקר (כמעט רק) הגנה. בכלל, אני לא מכיר את השחקנים ולא ממש התרשמתי מאף אחד. אם זה היה תלוי בי הייתי מעדיף לראות צ.קרוליינה- וילנואבה אבל מראש לא תכננתי לראות אף אחד מהמשחקים אז אתם יודעים...

EizoTop

New member
ה-73,000 צופים זה מדהים

הם לקחו את האצטדיון פוטבול של דטרויט, והפכו אותו לאולם כדורסל, משהו מטורף...!!!!! לחשוב על הרווח המטורף שיצא להם...

סלים וארזה

New member
מנהל
השדרים אמרו שעדיף לתאביט להישאר עוד שנה במכללות כדי לשפר את היכולות שלו. כשראיתו אותו משחק חשבתי על סוג של מוטומבו. יש לו יופי של תנועתיות, אבל לוקה מאוד ביסודות. מצד שני אם תאביט יישאר במכללות הוא מסתכן גם בפציעה וגם בכך שהוא לא יהיה טופ 5.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסתכן בפציעה?

ואם הוא הולך ל-NBA הוא לא מסתכן בפציעה? לא הבנתי את הכוונה שלך

carmelo

New member
אני אסביר במקומו

אם הוא נפצע שנה הבאה במכללות, המניה שלו תרד פלאים מבחירת לוטרי גבוהה לבחירת אמצע עד סוף סיבוב ראשון, תלוי בחומרת הפציעה וביכולת שהוא יציג בעקבותיה... אם הוא נפצע בNBA, הוא לפחות עם חוזה מובטח לשלוש שנים. יהיו לו גם מאמני גבוהים טובים יותר לעבוד איתם, כי המכללות זו ליגה של גארדים. מצד שני, הבנתי שהגבוהים הבינוניים מינוס של מישיגן עשו לו בית ספר בבוקס אאוט. קודם כל הוא חייב להוסיף מאסה כדי להצליח בNBA ולא להיפצע באמת. אסור לשכוח גם שבמכללות הוא יכל לחנות בצבע הרבה יותר, גם בגלל שפחות שורקים על זה וגם כי בדרך כלל הוא לא היה צריך לשמור על סנטר משמעותי. בNBA הוא כבר יתקל בכמה מאסות... סה"כ, נשמע יותר ויותר כפרוייקט. יש לו ידיים רכות, אבל גם למוחמד סאר סנה שנחתך השנה מהת'אנדר היו נתונים טכניים מבטיחים. מה שלא היה לו זה היכולת להעלות במאסה, אם תאביט יוכיח אחרת אז הוא יוכל להיות סיפור הצלחה. אבל כבר לא כ"כ הוא בטוח שהוא יבחר לפני קול אולדריך שנתן טורניר מעולה.

טוב תשמע - לאור השיטה בנ.ב.א. זה לא מפתיע

בסופו של דבר, בנ.ב.א. קבוצה היא עסק, ולכן יכולה לעבור ממקום למקום ולהשאיר מאחוריה עדת אוהדים מדממים... לנו בארץ זה לא משנה - אם לצורך העניין אני אוהד קבוצה מסויימת, זה לא בהכרח בגלל העיר, אני ממילא לא גר שם. אבל בדרך כלל אנשים אוהבים את הקבוצה של עיר מגוריהם. כשזה כל כך נזיל, קשה ליצור עניין. גמו כן, בנ.ב.א. יש יחסית מעט הפתעות, ואם אתה אוהד הקליפרס - די אכלת אותה... לעומת זאת במכללות הייצוג הוא מקומי תמיד, וגם בוגרי המכללה שומרים לה אמונים (ולא נדיר ששולחים לשם את ילדיהם ונכדיהם בהמשך), כך שיש להם עם מה להזדהות, ומכאן הפופולריות המטורפת. אה, וגם הכרעה במשחק אחד גורמת ליותר עניין.

ikrmr

New member
גם בנב"א מעבר בין ערים הוא לא כ"כ הרבה

בס"ד חלק נכבד של הקבוצות הוותיקות לא עברו מקום. ובכל מקרה לפחות ב-30-25 שנים האחרונות, ואולי יותר, כמעט ולא היו מעברי ערים בנב"א (כך יש לכתוב ראשי תבות בעברית, בגירשיים ולא בנקודות שהיא צורה הקיימת בשפות לועזיות, וכן ראשי התבות של "ראשי תבות" הם ר"ת ולא ר.ת.).

lb22

New member
שמע אני אגיד לך משהו

לא יודע אם למישהו יצא להיות פה באיזה קולג' או יוניברסיטי בארה"ב אבל יצא לבלות במקום כזה איזה שבוע שהייתי בארה"ב (לפני כמה חודשים) וזה מדהים כמה הספורט שם או יותר נכון אהדת הספורט והנבחרת הבית ספרית טבוע בתלמידים. כל אחד מסתובב עם תיק של הקבוצה (פוטבול או כדורסל או לקרוס) יש מדבקות על כל רכב , חולצות מה לא. ואני מדבר על יוניברסיטי שלא נמצאת בטופ של הטופ ... קיצר זה מושרש שם טוב טוב לתוכם.

למעלה