פשוט מאוהבת בה

• פותח הנושא sv28
  • פורסם בתאריך

sv28

New member
פשוט מאוהבת בה

היי בנות אני חדשה פה בפורום. אשמח לפרוק כאן משהו שעושה לי מועקה עצומה בלב ובנפש.. אין לי אף אדם קרוב שאני יכולה לדבר איתו על דברים שקשורים בנושא הזה, שלא לדבר על הורים אחים או משפחה..
אז ככה הכרתי בחורה מ-ד-ה-י-מ-ה ויפה בעבודה וקרה שפשוט התאהבתי בה עד מעל הראש.. היא לחלוטין סטרייטית וצעירה ממני בלא מעט שנים...
אני יודעת שאין שום סיכוי לקשר בינינו ושכל הרגש הזה שמציף אותי עד דמעות ימשיך לעשות בי כרצונו עד שאמצא דרך להדחיק הכל..
לצערי (ולפעמים גם לשמחתי, תלוי במצברוח) אנחנו חברות בפייסבוק.. אני רואה אותה כמעט כל יום בעבודה ובכל פעם שאני נכנסת לכותל הפרטי שלי.. ובכל פעם מחדש תחושת הפנטזיה הבלתי מושגת מציפה אותי ובא לי לבכות..
מה עושים במקרה כזה? איך מתגברים על הדחף המתסכל הזה?

אגב, קצת על עצמי: אני בת 28 ועדיין עמוק בארון.. התחלתי להרגיש משיכה אמיתית לנשים בתקופת הצבא. עד אז היו לי פנטזיות גם על גברים (בעיקר מיניות), אבל היום אני יודעת בוודאות שאני נמשכת רגשית לנשים..
ההתנסות הרומנטית היחידה שלי הייתה קשר וירטואלי (לא נפגשנו מעולם) רווי יצרים עם בחורה במשך כ-3 שנים. בגלל שיש לי דימוי עצמי נמוך מאד ואפס ביטחון, מעולם לא ניהלתי קשר רומנטי פיזי, גם לא עם גבר..

אשמח לדעת אם יש כאן עוד בנות שמרגישות כמוני ושמסלול חייהן דומה לשלי, כי תמיד היה נדמה לי שאין עוד כמוני בעולם הזה..
שמחתי לשתף, תודה על הבמה.

היי לך ברוכה הבאה!:)

קודם כל אני מזדהה עם חוסר הנסיון הכולל פרט לקשר הוירטואלי... גם אצלי זה כך...
רק שאצלי אין שום צורך או עניין או משיכה או פנטזיה על גברים כלל וכלל לא!
אני חוויתי לצערי גם שברוני לב וטיזינג מסטרייטית לא עלינו:)
חלק מהתהליך:)
בת כמה היא?
אולי היא תפתיע וכן תרצה?
אתן בקשר טוב?

sv28

New member
תודה :)

למדתי כבר להשלים עם המשיכה המינית המוזרה שלי לגברים, כל עוד זה נשאר בקטע של משיכה פיזית בלבד.. גברים בכללי לא מעניינים אותי הרבה :)
הבחורה בת 21 ואין שום סיכוי שהיא תפתיע בליב מי..
אנחנו בקשר חברי רגיל כזה, מדברות, צוחקות.. זה למה התאהבתי בה, קשה להתאהב במישהי רק בגלל המראה החיצוני.. אם זה קורה לי זה מיד דועך כי אין מה שיחזיק את זה..

די סיכמת את הכל

את מאוהבת בבחורה סטרייטית שאין שום סיכוי בעולם לקשר בניכן.

אני הייתי מציעה, עם כל הקושי - להתנתק ממנה. דברים טובים בשבילך לא יכולים לצאת מהקשר בניכן, וכרגע זה דוחה את האפשרות שלך להתגבר עליה ולעבור הלאה. קודם כל, תמחקי אותה מהפייסבוק. זה ממש תוקע ומתסכל לראות עדכונים ותמונות ממישהי שיש לך רגשות אליה. אני לא יודעת במה את עובדת ואם יש אופציה כזו, אבל תבדקי איך את יוצרת מצב שאת נתקלת בה כמה שפחות. מינימום דיבורים והיתקלויות מיותרות. זה יאפשר לך פתח אוויר להתמקד בעצמך ופחות בה.

בנוסף לזה, מהדברים שלך נשמע שיש לך בעיה רצינית בתפיסה שדורשת טיפול מקצועי. את בת 28, גיל מספיק בוגר כדי לקחת אחריות על החיים שלך ולדאוג לעצמך ולהתקדמות האישית שלך, גם בפן הרומנטי, כי זה מגיע לך. דימוי עצמי, ביטחון - אלה דברים שניתן ורצוי לעבוד ולטפל בהם.

אם את צריכה עזרה / עצה איפה מתחילים ולמי פונים - אני במסרים או כאן בפורום.

למעלה