פשוט מאוד..

oren_b35

New member
פשוט מאוד..

מצאתי שזה יותר פשוט לכתוב יומן חלומות במחשב... אז השארתי אותו דלוק כל הלילה (הוא מתעסק לו בשלו, מוריד דברים, עושה כיף, סוף סוף אני לא מציק לו..:) ובבוקר שאני קם אני לא עושה כלום ישר הולך למחשב וכותב את החלום...אחרי כמה זמן התחלתי להיות מודע החלומות לכך שאני חולם היום סוף סוף הצלחתי לשלוט בהם...:)) מאוד פשוט אורן..

oren_b35

New member
אוופס...../images/Emo4.gif

בטעות רשמתי את התגובה לדנה כאן...

Cheetah

New member
במובן מסויים...

כן, בהחלט שליטה בחלומות זה מאוד פשוט.... וגם מאוד מסובך תלוי איך את מסתכלת על זה ההההההההההההההממם אני מתאייש.. לא יודע איך להסביר את הסתירה הזאת המםם... נגיד הפעולה עצמה יכולה ליהיות מסובכת להגיע אליה.. אבל כלעצמה הצורה שבה היא פועלת היא מאוד פשוט... כחחח.... זה לא מדויק... זה מסובך כי קשה להסביר את זה זה פשוט כי בסופו של דבר זה פשוט

Chav

New member
אתה מתכוון ש..

שהפעולה מאוד פשוטה כשלעצמה, אבל להבין איך להגיע אליה היא דבר מסובך, כמו ללמוד איך לרכב על אופניים, לא?

oren_b35

New member
לא...

התכוונתי שהדרך להגיע לחלומות צלולים מאוד פשוטה, הרי מה הבעיה לכתוב יומן חלומות באופן קבוע בדרך שהצעתי? החלום שלי היה מסובך!! כל כך התרגשתי שלא היה לי מושג מה לעשות!!

Chav

New member
אני לא הגבתי למה שאתה אמרת

לא שמת לב שמסומן שהגבתי לתגובה שלו.. Chav - שחושב שאנשים צריכים לבדוק יותר טוב לפני שהם כותבים משהו חדש..

wee man

New member
כמה שאלות ../images/Emo130.gif

זאת השיטה היחידה שאתה משתמש בה? רק כתיבת יומן?? כמה זמן אתה כותב כבר יומן?? מאז שהתחלת עם הכתיבה, כמה זמן לקח להגיע פעם ראשונה לחצלול?? כמה בערך היו לך מאז שהתחלת??? תנסה לענות על מה שתוכל. שלך, ינון

oren_b35

New member
ותשובות...

התחלתי לכתוב יומן חלומות בצורה מסודרת בערך לפני שבוע...גם כתבתי לפני, פשוט לא בצורה מסודרת, רק חלומות שנראו לי חשובים, משהו כמו 2-3 חלומות בשבוע...אני רק כותב יומן, לא תכנות של התת מודע,לא ווילד"ים (למרות שניסיתי כמה פעמים והצלחתי ווילד אבל לא כזה שישנים כמה שעות ואז מתעוררים אלא ישר כשהלכתי לישון ספרתי לאחור להצלחתי להגיע לחלום צלול, אבל זה היה לפני שכתבתי יומן בצורה מסודרת) לא מילד"ים..רק יומן זה גם עבד לי בפעם הקודמת שהתעסקתי בחלומות צלולים לפני שנה בערך, אז הצלחתי להגיע לרמה שאני מודע שאני חולם אבל לא הצלחתי לשלוט בחלום, היום היתה הפעם הראשונה שממש הצלחתי לשלוט בו. מקווה שעניתי על הכול...אורן

שמתי לב ש...

גם אני בזמנו תיעדתי את החלומות שלי, אך לא חשתי שום קשר בין תיעוד חלומות ושליטה בהם (I guess it´s just me). מלבד זאת, דווקא כשאני מנסה לחלום על משהו מסויים, זה לא מצליח- אף עפם. אני מסבירה את זה כך: אם אני מתעסקת בנושא מסויים במודע, הוא מעין "מתבזבז" ולכן לא מופיע אצלי בחלומוץ. דווקא הדברים שאני מדחיקה במהלך היום מופיעים אצלי בשינה (לאלה שמניחים שאני סובלת מסיוטים- הצדק עמכם). האם אני עושה משהו לא בסדר? מפני שיש שני דברים שמעסיק אותי בכל שעות הערות שלי, אך אני חולמת עליהם לעיתים נדירות (כפעם בחודש) ולרוב אני זוכרת לפחות שני חלומות מכל שנת-לילה. ליה

Variety

New member
תגובה

היי, שאלה לי אלייך. ניסית לעבוד עם החלומות שלך? לפרש אותם? לנסות להבין מה הם אומרים? אולי כשיש לך הרבה חלומות רשומים ברצף, זה יתן לך תמונה גדולה של הבעיה ויהיה לך קל לקשר בין החלומות ולפרש אותם (ולאו דווקא בעזרת שיטות הפירוש היודעות של: דלת = את בן אדם... חלון =....). נסי לפרש את החלום יותר כתבנית שמתאימה לאירועים מסויימים בחיים שלך. ואולי תקבלי נק´ מבט שונה על העניינים, נק´ שתשנה את הרגשתך לנושא מסויים. חלומות פז, Variety-

דנה^^

New member
כמו שאת כתבת-

הדברים שאת חולמת עליהם הם לרוב אלו שאת לא מתמודדת איתם במציאות, אבל את צריכה להתמודד איתם, אז את עושה זאת בלילה, באמצעות החלומות שלך. אולי שווה למרות שזה מפחיד מעט (אני מסיקה שזה המצב כי אמרת שיש לך סיוטים עקב כך) להתמודד איתם כדי שתהיה לך שינה יותר שקטה ושלווה. בהצלחה.

אני מודעת להתמודדות

כמובן שעלי להתמודד עם הנושאים המטרידים אותי, זה ברור! אבל כאן אני אשתמש בקלישאה: easier said then done. בתודה, ליה

../images/Emo10.gif למה זה תמיד קורה לי../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

למה ההודעות חייבות להמחק? למה????? כמו שדנה אמרה, את חולמת על דברים שאת מדחיקה במקום להתמודד איתם. כי בעצם כשאת מדחיקה אותם הם עדיין נשארים בתת מודע, והחלומות הם אלו שמראים לנו אותו. בגלל זה על הדברים שאת גם ככה חושבת מספיק במשך היום אין לך צורך לחלום עליהם כי זה יבזבז זמן לדברים שאת מעדיפה לא לחשוב עליהם. פרינסס---,--´-{

Variety

New member
תגובה

מדי פעם תלחצי כשאת עם הסמן בזה של הטקסט - Ctrl+A שזה מסמן את הכל, Ctrl+X שזה גוזר וCtrl+V שזה מדביק חזרה. ואז יהיה לך בזכרון תמיד את רוב הטקסט. אני משתמש בזה. חלומות פז, Variety-

למעלה