פשוט ל א אוהבת

candybox

New member
פשוט ל א אוהבת

עכשיו זה רשמי, סגור ומוחלט, לא אוהבת אותך (לא אגיד שונאת, כי זו מילה נורא קשה), לא אוהבת ת`עיניים, לא אוהבת את הקול, לא אוהבת ת`שקרים, לא אוהבת את ההתחמקויות, לא אוהבת אותי כשאני אתך (ובכל זאת רע לי כשאני לא), לא אוהבת את הדרך בה אתה לא יודע אייך להתמודד עם החיים, לא אוהבת את הדרך בה אתה לא יודע אייך להתמודד איתי (הייתי אומרת איתנו, אבל זה מושג שבעצם בכלל לא קיים), פשוט לא אוהבת, והפעם זה לא בגלל שאני לא יודעת אייך לאהוב, זה פשוט בגלל שככה גרמת לי להרגיש, מעין הפוך כזה, כל רגש חיובי שהיה לי כלפייך דאגת לקחת לזרוק באויר ולתת לו להתנפץ לרסיסים על הריצפה.

מצטער

זאת המילה היחידה שעולה משום מה לראש כרגע אבל אל תתני לזה לעצור אותך מלאהוב מחדש מישהו אחר שולח לך מכאן זר חיבוקים ונשיקות תרגישי טוב ותהיה חזקה ממני איש הבלוז

blue love

New member
בונבוניירה...

כל כך הרבה בילבול..כל כך הרבה חוסר אונים.. אוהבת?..לא אוהבת?..וואו איזה חבל דק מפריד ביניהם... קשה איתו וקשה גם בלעדיו.. ויכול להיות שמחר תיכתבי לו שאת אוהבת.. מצב מסובך...ותארת אותו כל כך יפה.. blue

candybox

New member
מממממ....

לא נראה לי שמחר אני אכתוב שאני אוהבת, ואם אני כן אכתוב, זה רק אם זה מה שהוא ירצה לשמוע, אם זה מה שיעשה לו טוב בשלב זה של החיים (לא אוהבת לראות אותו עצוב), להרגיש ככה באמת אני כבר לא ארגיש...

blue love

New member
אמממ

ניסתרות הן דרכי האהבה.. את רוצה לעשות לו טוב..למרות שאת כבר לא אוהבת... זה כל כך נעים לקרא את המילים שלך.. ונראה לי שהוא עדיין קיים שם בליבך..ואולי אם הוא היה יודע לקרא אותך יותר טוב..לבך שוב היה בשבילו.. blue

candybox

New member
אכן נסתרות הן...

ואולי אם הוא היה יודע אז... אבל... יש פה יותר מדיי אולי, ופחות מדיי דברים שקוראים באמת. תודה בכל אופן.

selka

New member
רואה ולא נראה ;-(

היא קיימת, אולם היא לא שלי, מזמן לקחו אותה ממני. אולם אני צופה בה יום יום, רואה ולא נראה. את צעדייך אני שומע, ורחש שפתייך חולף באויר הצח, אולם אני עמך ואת עמי, אבל אנו ביחד וכל אחד לחוד. שומע אני את קולך, אולם אין אני יכל לענות,כירחוק את ממני, וקרוב אני אלייך ,לקחו אותך ממני ואני עדייו חושב שאת לידי. ;-(

אני שונאת

אני שונאת שהחיוך שלך שאני כל כך אוהבת נעלם כשאתה מביט בי אני שונאת שאת הנשיקות שכל כלך אהבתי אתה לא נותן לי אני שונאת שאת הפנים שכל כך אהבתי אני כבר לא יכולה ללטף אני שונאת שאת החיבוק שכל כך אהבתי כבר לא אותי עוטף אני שונאת שאת הצלצול שלך שכל כך אהבתי אני לא שומעת יותר אני שונאת שעל הטוב שלנו שכל כך אהבתי אתה מוותר את כל השנאה על הדברים שאהבתי אני יכולה לשאת אבל הכי אני שונאת שאותך אני אוהבת........

candybox

New member
כל כך מוכר,

כ``כ עצוב, אבל אל תשנאי את העובדה שאת אוהבת, יש כ``ש הרבה אנשים שלא יודעים אייך לעשות את זה, לאהוב....

ב א ר י

New member
מאמי שלי....

אמרתי לך הכל !!! עשי כפי שאת יכולה וכפי שאת חושבת לנכון. את יודעת מה דעתי. אבל,אל תאבדי את התקווה למשהו יותר טוב !!! אל תאבדי את האהבה שבך. בארי

למעלה