פשוט לשפוך את הלב...

AceMagician

New member
פשוט לשפוך את הלב...

שלום לכולם,
אני חדש פה.
אני פשוט מחפש מקום שאני יכול לשפוך בו את הלב. על הכל.

אני בן 24,
יש לי לא מעט דברים טובים בחיים: יש לי משפחה שאוהבת אותי; יש לי קבוצת חברים, שמאז שהכרתי אותם, החיים שלי השתנו מקצה אחד לקצה אחר, בצורה חיובית כמובן. שהם שם בשבילי בשביל כל דבר ואנחנו יחד כמעט כל הזמן (ממש כמו בHow I met your mother); לפני חצי שנה עברתי לגור לבד בדירה משלי, שמכילה את כל מה שאני אוהב ואת מי שאני; יש לי עבודה מעולה, רכב, סלולארי, הרבה אחריות ולאחרונה גם קידום לתפקיד ניהולי ואחריות על עובד שיעבוד תחתיי.
כל אחד לפעמים מסתכל על מה שחסר לו בחיים. ואם מצמצמים לדברים החשובים (איש כראות עיניו יחליט לעצמו), אז כן, חסר לי תואר, שאני עדיין לא יודע לאן ללכת; לעקב אחרי החלום (קולנוע), או ללכת למקומות ריאליים (מנהל עסקים וכיוב').
הדבר השני חסר לי הרבה יותר. זוגיות.
אני בן 24 ועדיין לא הייתה לי זוגיות אמיתית. וזה מפריע לי. מאוד.
לא הייתה לי High school sweetheart, למרות שהייתה לי "חברה" בערך חודשיים.
לא הייתה לי זוגיות שהחזיקה יותר משבועיים פה ושם.
תמיד זה נגמר, או כי זה לא מה שחיפשתי, או להיפך.
אני מרגיש כאילו חסר לי סוג של Plugin בראש, שיגיד לי, שינחה אותי, שיכווין אותי לגשת לבחורה ולהגיד לה משהו יפה, להחמיא לה, ומשם לתת לזה לזרום.
ברגע האמת, אלא אם יש לי כמות אלכוהול מסויימת בדם, אני לא אלך למישהי ואבקש את מספר הטלפון שלה.

אני לא מאלה שמשוויצים, כי אני די מרגיש עניו.
אבל אני נראה לא רע, הולך למכון כושר. משקיע מעבר למה שאני מצפה; ולמרות שאין קוביות בצבע שוקו, אני נראה יחסית לא רע. וזה רק בשנים האחרונות (לא הייתי להיט בתיכון - הפריחה הייתה רק בצבא).
אני מרגיש שאני רוצה מישהי שנראית טוב מבחוץ כמו שהיא טובה מבפנים; ואני ממש לא שופט לפי מראה חיצוני, לא אני. אני מכבד אדם לפי הפנימיות שלו קודם.
אבל אני רוצה מישהי שתגרום לי להחסיר פעימה בפעם הראשונה שאני רואה אותה.

אבל כל סיפור לא יכול להסתיים עם מה שבחוץ לא?
אז מה עם מה שבפנים?
ברור לי שזה לא פורום הכרויות, אבל אם כבר אז כבר;
אני רוצה שהיא תקבל אותי כמו שאני, עם כל הקוורקס, עם כל התחביבים המוזרים שלי (לא כאלה מוזרים, אבל נגזים).
כאשר אני רוצה לשבת ולראות איזו סדרת מד"ב, פנטזיה או אפילו מצויירת, היא או תצטרף, או שתזרום ותהיה לידי/על המחשב או בכל מקום שבא לה (עניין כזה של איזון, לא?)...

אני מאוד דאגן, אני אוהב לתת, אני אוהב לגרום לאנשים שאני מחבב ואוהב אושר, לתת להם דברים גשמיים שיגרמו לעיניים שלהם לצאת מהחורים; ומצד שני, גם דברים פחות גשמיים, כמו שיחה טובה, עצה פה ושם, ולדעת שהייתי שם בשבילהם,
כמו שהם שם בשבילי כשאני צריך. גם אם לפעמים אני לא מודה בזה.

לא מזמן, הכרתי מישהי כזו, וחשבתי לרגע שמצאתי מישהי שעונה לי על כל הציפיות.
אבל גם זה נגמר, כי "לא היה לה זמן כרגע לזוגיות. החיים שלה פתאום הועמסו יותר מידי ע"י עבודה חדשה וכד'".
זה לא שבר אותי. כי אני אולי רגיל לדחייה, רגיל ללהיות לבד.
ואני לא יודע מה אני מחפש כבר. אולי סטוץ? אולי סטוץ שיתפתח למשהו אחר?
אולי זוגיות אמיתית שתחזיק לנצח?
אני אשכרה מקנא בכל אלה שיש להם בת זוג כל כך הרבה זמן. שהם אומרים לי לפעמים שהיא משגעת אותם. ואני קורא לזה לפעמים "צרות של עשירים".

בגדול, אני לא יודע מה אני כותב פה, כמו שאני יודע בדיוק מה כתבתי ומה מקומה של כל מילה בפוסט הזה.
אני יודע מה לעשות, כמו שאני בור לגמרי.
ולמרות שכל מה שכתבתי נראה כמו בלאגן מוחלט, זה הכי מסודר שאני יכול להוציא את זה, לעומת מה שעובר לי בראש.

אבל אני לא מחפש רחמים, אני לא מחפש ידידים או ידידות נוספים שיגידו לי "זה בסדר, זה יגיע, תהיה סבלני".
כמו שראיתם, אני גם לא יודע מה אני באמת מחפש. מה אני באמת רוצה מעצמי, או מהחיים שלי כרגע.
אבל חסר לי משהו, כמו שידעתי לכתוב את זה ולפרט את זה במאה דרכים שונות,
אני לא יכול ללכת ברחוב או במסיבה או בכל מקום אחר או הזדמנות ולהגיד "את זה אני רוצה".

juggernaut

New member
אל תקנא באף אחד.

העולם מלא באנשים שמחפשים בדיוק אותו דבר
אתה מסתכל בערגה לאלה שכבר היה להם אבל שוכח שרוב האנשים היו בסדר עם להחליף את ה"ניסיון" שלהם באהבה אמיתית, כמו הדברים האלה שכותבים עליהם שירים ואנשים מתים בגללו.
אני יודע שזאת לא ההשוואה הכי טובה אבל אתה במקום טוב ואתה בחברה טובה, האנשים שסביבך תומכים בך ויש לך כמעט את כל מה שאתה צריך.
אתה לא לבד, אל תחשוב ככה
ההיפך מזוגיות הוא לא לבד, הוא פשוט לא בזוגיות.
תישאר עם החשיבה האופטימית שלך והטובה שלך, אל תפסיק לחפש והכי חשוב - תזרום.
אל תחשוב יותר מדי.
אתה בן 24, זה הגיל לעשות יותר ולחשוב פחות.

Sheeri Chen

New member
מזדהה..

היי אני בת 22, ויצאתי ממערכת יחסים של 6 שנים לפני חצי שנה... מאז אני לא יודעת מה אני רוצה. סטוצים? את האחד? וכשאני פוגשת גברים אני גם רוצה שהם ירגשו אותי ושאני אחסיר פעימה.
אתה לא לבד בתחושת הבלבול הזו... אין לי מילים מנחמות, הרגשתי הזדהות עצומה עם הרגשות שלך אז הרגשתי צורך להגיב..
אני מקווה שהסרטים הקיטשים האלה צודקים, כשמפסיקים לחפש, מוצאים. וגם לא תמיד חייבים לדעת מה מחפשים... לפעמים... זה בא לבד... מעצמו. אתה מזמן דברים לעצמך. תפסיק להגיד לעצמך אני מבולבל ולא יודע מה אני רוצה - לפעמיים זה עוזר לי לצאת מהחושך הזה.

Megie

New member
ברוך הבא

אתה לא בהכרח צריך לחתוב עם סיבה מסויימת..המטרה היא-פשוט לפרוק, לרשום באופן אנונימי את מה שיושב עליך.

כתבת יפה, זה ברור שיש בך הרבה דברים שמישהי נכונה-תזכה לקבל.
אתה חיי חיים נורמטייבים ולא חסר לך כלום.. גם הבחורה הנכונה-זה עיניין של זמן..אתה צעיר וזה ממש לא אמור להדאיג אותך..

אני מציעה לך להכיר בדרכים שאולי יהיה לך קל יותר להביע את עצמך גם בלי אלכוהול (אינטרנט\דרך חברים וכו') בטחון עצמי זה משהו שלא כולם קיבלו, והאמת-שלפעמים טוב שכך.. גבר עם 'אובר' ביטחון עלול להבריח הרבה בנות..ובביישנות יש משהו מאוד אמיתי וכובש.

אתה מוזמן להמשיך לכתוב אצלינו ולעדכן,
שיהיה המון בהצלחה במציאת בת הזוג

LightMyWay

New member
קודם כל שלום :)

תרשה לי להחמיא לך ולהגיד שאתה כותב מאוד יפה. מרוח הדברים שהעלית יש לי תחושה שאתה בהחלט בחור טוב עם אינטיליגנציה רגשית גבוהה.
לא נראה לי שאתה מחפש סטוצים, גם מסגנון הכתיבה שלך לא נראה לי שאתה צריך סטוץ.
אתה מחפש חד וחלק בת זוג, שתהיה שותפה לרגעים הטובים וגם לרגעים הרעים. בת זוג שתהנה לבלות איתך.
כתבת שיש לך תחביבים קצת מוזרים. אולי אתה מסתכל עליהם כמשהו מוזר, אבל עבור אחרת הם יכולים להיות נורמאלים לחלוטין.
עובדה לכך היא שכבר מצאת מישהי אחת שכן קיבלה את הצדדים האלה בך. לכן אני בטוחה שקיימות גם אחרות ששותפות לתחביבים שלך.
דיברת על חוסר בתואר, אבל לעומת זאת הדגשת את הניסיון התעסוקתי שלך מנגד ואת העובדה שקיבלת אחריות נוספת בעבודה.
אני יכולה לספר לך שבגילך זה נורמלי לחלוטין לא לדעת מה ללמוד ומה אתה בדיוק רוצה להיות.
אני דווקא רואה את היתרונות בדברייך וממש לא רואה את החסרונות.
יש שם הרבה בוגרי תארים חסרי ניסיון תעסוקתי שיוצאים החוצה למעגל העבודה ולא מוצאים עבודה למרות התואר שלהם.
אתה לעומת זאת צובר ניסיון תעסוקתי ובעתיד כשתדע מה תרצה ללמוד תוכל לנסות לשלב זאת לצד העבודה שלך.
בנוגע לחברה, אתה יכול להכנס למסגרות חדשות שבהן תוכלו להכיר בחורות חדשות ואולי לפתח עם מישהי מהן זוגיות.
אז תחפש לך מסגרת כזאת שמתאימה לך. אתה רק יכול להרוויח מכך.

שלום

נסה ללמוד בחוגים ואולי גם באוניברסיטה, שם פנה לבחורות שתחבב, התעניין בהן רגשית והיה נחמד אליהן. לאט תמצא.

AceMagician

New member
תודה לכולכם על המילים היפות

לקחתי כל מה שכל אחד אמר לתשומת ליבי

באמת תודה ומכל הלב.

למעלה