פשוט לראות
ח חוקרת פרטית New member 21/4/01 #4 שיייי אני רוצה עוד.. לראות עוד תמונות כאלו רומנטיות ומלאות אהבה.. זה עושה מן קסם מתוק כזה וישר אני מחייכת....... אז אני פה מחכה........ חוקרת
שיייי אני רוצה עוד.. לראות עוד תמונות כאלו רומנטיות ומלאות אהבה.. זה עושה מן קסם מתוק כזה וישר אני מחייכת....... אז אני פה מחכה........ חוקרת
ח חוקרת פרטית New member 21/4/01 #6 שרונייי.........ואווווו איזה חמוד זההה איזה מדליקקק... ממש עושה טוב על הלב לראות דברים מתוקים כאלו תודה שרוני חוקרת
שרונייי.........ואווווו איזה חמוד זההה איזה מדליקקק... ממש עושה טוב על הלב לראות דברים מתוקים כאלו תודה שרוני חוקרת
ח חוקרת פרטית New member 21/4/01 #8 שרוניייייייייי פשוט אין לי מילים מתוקיםםםםםםםם אהבתי מאוד מאוד מאוד מאוד... ממש מתוק,,מקסים,,רומנטי ונפלאאאאאאאאא תודה שרוני ותמיד תמיד את יכולה לשלוח עוד.. ) חוקרת
שרוניייייייייי פשוט אין לי מילים מתוקיםםםםםםםם אהבתי מאוד מאוד מאוד מאוד... ממש מתוק,,מקסים,,רומנטי ונפלאאאאאאאאא תודה שרוני ותמיד תמיד את יכולה לשלוח עוד.. ) חוקרת
ח חוקרת פרטית New member 21/4/01 #14 קראת את מחשבותיי........ עכשיו לקחתי לי חתיכת שוקולד,, אומרים שקשה שוקולד ממתיק הכל,, שוקולוד עוזר,,,יחיי השוקולד.... חוקרת
קראת את מחשבותיי........ עכשיו לקחתי לי חתיכת שוקולד,, אומרים שקשה שוקולד ממתיק הכל,, שוקולוד עוזר,,,יחיי השוקולד.... חוקרת