פשוט למה????

memzi

New member
פשוט למה????

טוב אז לפני שתתחילו לקרוא ותגידו אתה, נער! אתה לוקח סמים! אתה על טריפ ! וכו'... אני לא נגעתי בחיים שלי בסמים אבל חוויתי חוייה שאין לי הסבר אליה . איבדתי תחושה/שליטה לכמה רגעים ואני לא מבין . יכול להיות שזה גם לא המקום בשביל זה אבל שיהיה.. לא משנה עם מי , איפה , מתי וכל זה. ישר ולעניין! עמדתי במקום שיש בו חושבך מוחלט , לא היה ירח בשמיים ככה שרואים את הכוכבים באופן ברור וקוסמי. ופשוט התחלתי להסתובב במקום תוך כדי מבט בהם. אחרי 2 או 4 סיבובים.. התוצאה: איבדתי שליטה נכנסתי לטראנס לא שלטתי בגוף שלי. כמעט חצי דקה !! בחיים לא הרגשתי ככה או קרוב לזה . לא יודע איך לא יודע למה .... לא שתיתי, לא הייתי עייף, הייתי צלול לגמרי. למה כשמסתכלים על הכוכבים בלילה שאפשר לראותם מצויין ומסתובבים . התוצאה היא האיבוד שליטה הזה ?????????? אולי בגלל השפעת האנרגיה של הכוכבים עלינו , או סתם אפקט פיסיקאלי. תודה מראש וסליחה על הבלאגן בכתיבה הדר .

לא ממש יודעת לענות לך אבל../images/Emo27.gif

אחלה חוויה עברת לדעתי. מעבר לזה אני מניחה שתשובות לשאלות כמו "למה" במקרים כאלה לעולם נמצאות בתוכנו, וכן, אני יודעת שתמצא את התשובה. גם אז אהיה כאן ואשמח אם תחלוק
גמר חתימה טובה

blackcat2

New member
לא נראה לי שמדובר בחוויה רוחנית ../images/Emo13.gif

נסה להיזכר בילדותך כשהסתובבת בקרוסלה במהירות. גם לאחר שהיא הפסיקה הרגשת דיסאוריינטציה ואי יכולת לשלוט במה שקורה לך. זה ענין מוחי, זה הכל.

למעלה