פשוט לבכות :'(

facundo te amo

New member
פשוט לבכות :'(

רע לי, אני שונאת את עצמי, אני שונאת מתמטיקה. מחר אני נכשלת- מחר אני נופלת - זה יהיה מחר. אני שונאת את הכל,כולם, את עצמי במיוחד את עצמי. אני לא יודעת כלום, אני כבר לא רוצה לדעת, אני רק רוצה לבכות [אז למה זה לא עוזר?] כועסת,עצבנית,בוכה, במיוחד מאוכזבת ממה שאני לא. וכל כך רציתי, כמעט שיכולתי, אבל נפלתי ואני לא שום דבר מוצלח. שונאת את עצמי על עכשיו, אשנא את עצמי עוד יותר מחר- ומחר... רק שלא יבוא. נמאס לי ממתמטיקה אבל יותר נמאס לי מעצמי. -ליטל-

count on me

New member
מוכר לך מאיפשהו :

" אני אוהבת בעצמי.... אני לא מוצאת משהו שאני לא אוהבת בעצמי. אני נורא שלמה עם מי שאני, דבר קטן שצריך לשפר אצלי זה רק את המוטיבציה D: וזהו . אמא תמיד אמרה לי שאני מושלמת, אז אני פשוט האמנתי- כנראה שעד היום." אל תשכי שאת מדהימה, ומתמטיקה זה לא הכל. מי אני שיודעת.

facundo te amo

New member
אני אוהבת את עצמי בתור בן אדם...

אני שונאת את עצמי כאשר אני לא מצליחה לענות על הציפיות שלי מעצמי, אני לא מוצאת בי משהו שאני לא אוהבת רק בגלל שהשלמתי עם מי שאני. אבל נורא קשה לי לאכזב את עצי ומשום מה זה קורה כל השנה הזאת.

Spotless Mind

New member
חרא קורה...

עוד לפני שניכנסתי לפורום, בדף הראשי של תפוז ראיתי את הכותרת "פשוט לבכות :(". הדבר הראשון שעלה לי לראש, שזה קשור איכשהו למתמטיקה ולבגרות מחר. הדבר השני, מי רשם את זה, וגם פה צדקתי. זאת לא הודעה ראשונה שלך לגבי המצב שלך במתמטיקה. נכון, מתמטיקה זה לא קל, כמעט ולא לאף אחד. צריכים להתמודד עם זה. זה מה שיש. אבל אפשר להתמודד עם זה בקלות ראש, ומה שיהיה יהיה. ואפשר להיכנס בזה חזק. אין פה דברים קלות ומהירות לקבל ציונים טובים ומספקים. בשביל ציונים טובים צריכים לעבוד קשה. את יודעת את זה, אני יודע את זה, וכולם יודעים את זה. אין קיצורי דרך. אז לא קרה כלום אם מחר את תקבלי נכשל. דבר ראשון זה ממש אבל ממש לא סוף העולם. אני מכיר אנשים שהצליחו, גם בלי תעודת בגרות אפילו. תיכשלי, לא נורא, נתת את מה שיכלת בזמן הקצר הזה שהבנת שצריך לעשות משהו. במקרה שנכשלת, ב17.07 יש מועד ב'. יש לך חודש וחצי, שבתוכו בטח יש לך עוד בגרויות, אבל ניראה לי שתסתדרי. לא סיפק אותך הציון שנמצא שהוצאת במועד ב'? לא נורא, יש מועד חורף בינואר. לא הוצאת בו ציון מספק גם?? יש עוד תאריך, בסוף השנה הבאה. גם לא מספק? תעשי אחרי הצבא... את יכולה לעשות בגרות כמעט כול חצי שנה. אבל זה לא יעזור בכלל, אם לא תעשי שינוי. והשינוי מתחיל בך! תזכרי, זה ממש לא סוף העולם.... זה לא קובע את האופי שלך בתור לוזרית או משהו בסגנון. תבוסה לא תמיט עלייך חרפה, כול עוד נלחמת כמו שצריך, ולמען מטרה צודקת. בהצלחה לך ולכולם!!!

Spotless Mind

New member
תיקונים: (+עוד משהו)

דרכים* *יקרה ואני יודע איך זה לקבל עצות מאנשים, בזמן שהכי עצוב לך או את הכי מבואסת. את חושבת שהם לא יודעים כלום, והם בכלל לא באותו מצב, אז מה להם ולך? איך הם בכלל יודעים איך את מרגישה? איך יש להם בכלל זכות לומר משהו עם הציונים שהם קיבלו? אז בואי אני אגיד לך משהו... אני בכלל לא ניגש מחר לבגרות.

count on me

New member
שחרררררררררר

מזה לא ניגש..? כאילו ישר הולך לקורס שאמרת לי?!? אתה מדהים =] מפעם לפעם...והעצות שלך מדהימות בפני עצמן !, בגלל זה כל כך כייף לדבר איתך...=] שיהיה בהצלחה =]

count on me

New member
יש יש אנשים שצריכים ללמוד ממך...חח

yossi iv

New member
תירגעי...תפעילי את מודל הקטסטרופה

שלמדת במיכא"ל. ואם את לא זוכרת, אז תיגשי, תיכשלי,תתייסרי, תעמדי שוב על הרגליים תנסי שוב ואולי תצליחי. נסחפת קצת עם הצהרת ה"אני שונאת" שלך. קחי בפרופורציה.. גם את זה למדת במיכא"ל. ואם את צריכה לקבל בראש, אין מה לעשות קבלי בראש... לא יודע....... אולי כדאי לעזוב קצת את פקונדו ולהפטר מהילד שעשית איתו..

facundo te amo

New member
אם היה לי ילדה מפקונדו לא היה מזיז לי מתמטיקה

ואיזה מודל קטסטרופה? אני מחוקה או מה? אני לא יכולה לקחת בפורפורציה ירידה ניכרת בלימודים :(

12111 מיכל

New member
היי../images/Emo24.gif

אני מכירה את התחושה (תמיד יש לי אותה לפני מבחן במתמטיקה)ו את יודעת מה, הבנתי משהו. זה לא משנה כול הלחץ והחרדה לא שווים את זה את לא צריכה לסבול בגלל בגרות להזכירך יש עוד המון מעודים במתמטיקה. אז זה לא נוראי. מתמטיקה לא שווה את זה שתהיי ככה בגללו (למה יש לי הרגשה שאני מדברת על מתמטיקה בתור בנאדם??) יש עוד המון מועדים כמו שכבר אמרתי ותמיד תוכלי ללכת כדי לשפר את ציון ואל תדאגי חשיבה חיובית והכול יהיה בסדר מבטיחה בהצלחה מחר ואל תדאגי

אני הולך עם יוסי

לא למדתי את מודל הקטסטרופה אבל נשמע משחרר להפליא ואולי גם אני אבחר בו מפני שאני במצב דומה.

SadClown

New member
אוי מתמטיקה.

את לא מבינה כמה המתמטיקה הזאת רדפה אותי, אולי זה קטע של ליטליות. אני זוכרת עוד בכיתה ב' לפני שהלכנו הביתה, אז המורה הייתה מעמידה אותנו כזה בטור ושואלת מי לא הבין את השיעור, כולם הבינו חוץ ממני. והיא נשארה איתי אחרי כולם וניסתה ללמד אותי חיבור מאונך כשהיא אוכלת בננה. ולבסוף התייאשה. משום מה אני ממש זוכרת את הבננה. ותמידדד שנאתי את המקצוע הזה. לא הלך לי איתו אף פעם מלבד כיתה ח', כשבת דודה שלי לקחה אותי כפרויקט ולימדה אותי כל כך טוב. אפילו קיבלתי מאיות!!! הייתי בשוק מעצמי. ובט' נפלתי שוב. בתיכון כבר סתם ישבתי בשיעורים, ויצאתי עם יחידה 1 במתמטיקה בסה"כ. ואז אחרי הבית ספר עשיתי קורס חינם במתמטיקה דרך עמותת "אחרי!" מישהו מכיר? וסופסוף נפטרתי מזה ועברתי את הבגרות המציקה הזאת. אומנם שלוש יחידותא בל אני מרוצה. טוב חפרתי לך חחח, אבל השורה התחתונה היא שעכשיו כשאני חושבת אחורה ונזכרת כמה שנאתי את עצמי על המתמטיקה וכמה כאב לי בגלל הלימודים, וכמה כסף השקעתי וזמן. והיה לי מאוד קשה ללמוד. עכשיו אני חושבת שזה לא שווה את זה. תמיד אפשר לשפר אחרי הבית ספר. כמובן שעדיף כמה שיותר להצליח בלימודים. אבל עדיין, זה לא סוף העולם. באמת שלא. עכשיו יש לי בגרות מלאה, אבל ממש על הגבול.וזה לא מספיק לי בשביל מה שאני רוצה ללמוד בעזרת השם בעתיד. וזה לא כל כך אוכל אותי כי אני יודעת שאפשר להשלים הכל. ואפשר לשפר הכל בכל זמן שתרצי. את לא צריכה כל כך להחמיר עם עצמך. ובטח ובטח שלא לשנוא את עצמך בגלל המקצוע ההזה. אני יודעת שאת נמצאת עכשיו בתקופת בגרויות שזו תקופה מאוד טובענית ואני זוכרת כמה היה לי קשה. וכמה זה עזר לי להיכנס לדכאונות. וכשאני חושבת על זה, אני מצטערת שכל כך לקחתי את זה קשה. והגבתי כמוך באותה תקופה. קחי את זה יותר בקלות. תלמדי, תשקיעי, תנסי לההצליח כמה שיותר עכשיו. אבל תזכרי שתמיד אפשר לשפר. ושיותר חשוב שתאהבי את עצמך, ושלא תכנסי ליותר מידיי דיכאון בגלל זה. שמרי על עצמך, ועל הבריאות הנפשית שלך
לימודים זה חשוב, אבל זה לא כל החיים. ובלי קשר, אני מאמינה ויודעת שאת כן מסוגלת להצליח. אפילו אולי לא במבחן הספציפי הזה, אבל באלה שיבואו אחריו.

facundo te amo

New member
יואו מזה עודדת אותי D:

אולי זה כי את כל כך ליטלית חחחחח .... מתה עלייך D:

חרא חרא

New member
לא בריא להסתמך על שיפורים אחרי ביצפר..

למרות שזה אכן נשמע רעיון אידיאלי ויפה להרבה אנשים.. יש בו גם הרבה חסרונות, קודם כל הבגרויות עולות כסף אחרי הביצפר, דבר שני בוחרים לך תציון האחרון ובמסגרת ביצפר בוחרים לך תציון הגבוה אם את עושה 2 בגרויות במקצוע כלשהו.. מתי שיפרת תבגרות במ"מ..?

ליטלוששש

באמת הגזמנו עם ה'שונאת את עצמי' את עצמך, לא קשורה למתמט' א' ליטלוש, מתמטיקה זה לא הכול בחיים את טובה בהמון דברים אחרים, בכתיבה.....בפירגון, וזה רק חלק מהדברים.... את כ"כ חמודה ומקסימה שאין לך מה לשנוא בעצמך... אז יש משהו שאת לא טובה בו... ואם זה היה ציור? ריקוד? גם היית ככה? שונאת את עצמך העובדה שנותנים למתמט' חשיבות יתר לא אומר שזה כול העולם אז הנה, אני ירדתי ל3 ובסבבה שלי... תלמדי כי את רוצה, כי כייף לך, לא כי את חייבת וסובלת אני מאמינה בך, תעשה את הכי שלך מחר.... נופלים, וקמים שוב, ככה זה.... יאללה, אני מושיטה לך יד, להרים אותך.... בהצלחה ליטלוש

facundo te amo

New member
איך זה הגיוני שאני צריכה מועד קיץ נוסף

על שתי הבגרויות?!?!?!??!?!?!. דייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

לילי27

New member
כמה דברים

דבר ראשון , מתמטיקה זה לא הכל בחיים ואת צריכה לזכור את זה, למרות שחינכו אותנו תמיד שמתמטיקה זה הכל, זה לא. מה שכן, אני בטוחה שאת יכולה להגיע להשיגים מעולים והרבה יותר טובים, הכל עניין שלך. אם את תחליטי שאת תצליחי , את תצליחי. את פשוט חייבת לסגל לעצמך משמעת עצמית גבוהה ולהחליט עם עצמך לאן את שואפת. שנה שעברה היה לי בדיוק את אותו סיפור כמוך עם מתמטיקה, וסיימתי את השנה עם 90 בתעודה (והייתי על 60). את באמת מסוגלת, אין עם לחשוב כמה רע לך וכמה נמאס לך, אלא אם כן זה יביא אותך לאיזשהי מסכנה ותוצאה...אז קדימה. בהצלחה.

למעלה