פשוט לא פייר!

גלושש

New member
זה ממש קשה ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ניסיתי לקרוא את החידה 100 פעם... ניסיתי להבין אותה מכל צד אפשרי...

פתרתי את כל החידותתת

אבל שום דבר לא מסתדר לי עם האותיות... יש 6 חידות?. (כאילו 5 ואת קו הסיום...?) ונגיד שאני לוקחת ת'אות הראשונה... אני צריכה לרשום את שם העמוד (למשל תמונות) או לרשום את העמוד שבתוכו (למשל ת'עמוד של קמילה..) בקשהה זה דחוףף

Yarden908

New member
לי יצא ככה

כתב חידה מס' 2 כתב חידה מס' 3 כתב חידה מס' 4 כתב חידה מס' 5 כתב חידה מס' 6 וקו סיום.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאני לא מוצאת../images/Emo122.gif

יש לי כתב חידה 2,3,4 וקו סיום שמצאתי בטעות

Yarden908

New member
גם אני לא הצלחתי למצוא את 5 בהתחלה

אבל תקראי שוב אולי זה יעזור

toolyr

New member
אפשר בעוד דרך

אני גם לא הבנתי את החידה ה-1 אבל חיפשתי באתר והגעתי לשאלה האחרונה ולעוד כמה אבל במקביל רשמתי את האות ה-1 של העמודים שבהם הייתי לפי מספר החידות, התקבלה לי מילה שהיו חסרות בה כמה אותיות, בגלל שהן ציינו בשאלה האחרונה שזה שם של דמות מסויימת אז חשבתי ומצאתי מי הדמות ולפי האותיות שהשלמתי מצאתי את העמודים.

כןן... גמלי יצא ככה...

מקודם התבלבלתי איך שרשמתי... יצא לי עד חידה מס' 6 ואז זה מוסיל לקו הסיום.... אבל אני לא מצליחה לחבר ת'אותיות... הצלחת??

Yarden908

New member
כן הצלחתי../images/Emo70.gif

אבל נגיד היה בתמונות בעמ' של שחקן/ית אחד/אחת אז לקחתי את השם של השחקן/ית

toolyr

New member
אבל מזל שקראתי בפורום קודם

שבעמודים כמו קטעי הוידיאו לוקחים את האות ו'.

ישששששש הצלחתי למצוא ת'דמותתת

אני יודעת ת'שם של הדמותתת סוף סוףףףףף אני עכשיו שולחת לכם לאימילל.... פליז תגידו לי אם זה נשלחח כי יש לי בעיות באימילל...

Yarden908

New member
פתרתי את החידות../images/Emo70.gif וקיבלתי את הדמות

אפשר לשלוח במסר?

אנו מבקשים לא לשלוח פתרונות למסרים

זה מקשה עלינו וגם ככה אין לנו יותר מידי זמן. מותר לשלוח שאלות - נשתדל לענות במסרים בהקדם.

לאתר של פלוריסיינטה... כנסוו ../images/Emo26.gif

שלחתי לכם לאימייל את התשובה לחידה... אבל האימייל שלי עושה בעיות אז פליז תבדקו ותגידו לי אם זה שלחח!! קוראים לי עינב לוי והאימייל שלי זה [email protected]

למעלה