פשוט לא מצליחה

justAguest

New member
פשוט לא מצליחה

היי,
שאלתי בעבר אבל אני שואלת שוב כי לא הולך לי..
בין ארוחות המוצקים אני מנסה לתת מים (עד כה הנוזלים הגיעו מתמ"ל), אבל הבת שלי פשוט לא מוכנה לשתות.. היא סוגרת את הפה בכוח כשאני מקרבת אליה בקבוק.
ניסיתי הכל (או לפחות את כל העצות שקיבלתי עד עכשיו) - להציע את אותו בקבוק של התמ"ל, להציע בקבוק שונה, להציע כוס ייעודית עם פיה מיוחדת... אבל שום דבר לא עוזר..
ניסיתי תוך כדי הארוחה, אחרי הארוחה, לפני הארוחה - כישלון אחד גדול....
איך מתמודדים? יש למישהו טיפים להרגיל לשתיית מים?
תודה לעונים!

תנסי לתת לה מרק נקי בכפית

אםת את מבשלת לה ירקות אז תנסי לשמור את הנוזל בו בושלו הירקות ולתת בכפית, או פשוט לנסות לתת מים בכפית.

אושר מ

New member
הייתי מקפידה לשתות לידה מבקבוק

ושומרת בקבוק נוסף בשבילה לידינו.

זה גם מה שעבד אצלנו
ילדים לומדים הרבה תוך כדי חיקוי שלנו. כשהם רואים אותנו מקפידים לשתות מים מהבקבוק גם הם מתחילים לאמץ את ההרגל הזה.

starrynight1

New member
אני רושמת שני כישלונות בנידון

עם שתי הבנות. הבכורה בתור תינוקת סירבה בכל תוקף למים ואז באיזשהו שלב פשוט התחילה לשתות מים ורק מים!
עכשיו עם התינוקת אני מנסה ואין היענות. תני לזה זמן, תתמידי להציע ואם מסרבת אז תמ"ל כמובן. זה יגיע.

yoolyul

New member
בכפית או בכוס

לא כתבת בת כמה היא, אבל אפשר מגיל מאוד מאוד צעיר להרגיל לקחת שלוקים קטנים מכוס, אמנם הרוב (ולפעמים גם הכל) נשפך בהתחלה אבל לרוב מאוד מתלהבים מזה. בגלל שהכל נשפך אפשר לעשות את זה באמבטיה או לקראת האמבטיה כשגם ככה מורידים בגדים או עם סינור.
ובכפית זה אטרקטיבי בעיקר אם את נותנת גם לה להחזיק את הכפית ומכניסות לפה יחד או שמחזיקה בכפית אחרת ומנסה לבד,
כלומר להפוך את זה למשחקי וכייפי.

למעלה