פשוט לא מבינה..

• פותח הנושא FSR
  • פורסם בתאריך

FSR

New member
פשוט לא מבינה..

כשזה רק שנינו הוא הכי נחמד אליי בעולם. אנחנו מגיעים לרגעים בשיחה שהוא חושף את הצד היותר רציני ועמוק שלו. מצד אחד הוא מאוד משוחרר ופתוח לידי ואנחנו צוחקים הרבה, ומצד שני אני מרגישה שהוא גם מאוד זהיר - חושש להגיד את הדבר הלא נכון, או שיביך את עצמו איכשהו. כאילו הוא זורק מסרים לאויר ומתוך התגובה שלי מנסה "לפענח" אותי איכשהו :p
כשאנחנו בחברה הכול שונה. הוא ציני וקריר, לפעמים מבטל אותי באדישות או מתעלם לחלוטין. פשוט קשה להאמין שזה אותו האדם.
מה עושים עם זה?

Megie

New member

פשוט תדברי איתו.
נשמע שאתם יחסית בהתחלה והוא עדיין לא יודע איך נכון להתנהג..אולי באיזשהו מקום הוא רוצה לשדר לסביבה שזה עדיין בחיתולים, לדעתי הוא בכלל לא מודע לזה שהוא פוגע בך בצורה הזאת...
פשוט תדברי איתו, תשאלי מה הוא מנסה להציג בהתנהגות כזאת-זה לא התנהגות ראויה לידיד-שלא לדבר על בן זוג.. תסבירי שזה מכניס אותך למצב של אי מודעות ואת לא אוהבת להיות שם.. זה הכל-הכי דוגרי והכי ישיר.

FSR

New member
הבעיה היא...

שבכלל אין ביננו קשר שמאפשר לדבר על כאלה דברים. אנחנו מאווווד לא ישירים אחד עם השני. רוב המסרים הרומנטיים מועברים כביכול בתמימות, מתחת לפני השטח. לכן אני לא מרגישה שיש לי במה לבוא בטענות או לנסות לברר את זה אצלו איכשהו.
זה משהו שאני יכולה להשלים איתו גם, אם רק אבין מאיפה זה בא. ויותר חשוב, למה.

Megie

New member
אוקי..

אז בואי אני אשאל אותך כמה שאלות ואולי תעזרי לי לחשוב על פתרון נוסף..
כמה זמן אתם יוצאים ומה מהות הקשר בינכם בכלל?
למה בעצם אין בינכם תקשורת פתוחה?
מה את חושבת שיקרה אם תוציאי את כל מה שאת מרגישה?! תיהי זאת שתשנה את דרך התקשורת בינכם? הרי ממילא כרגע לא קל לך.. את מייסרת את עצמך בין כה וכה באי ודאות..לא יותר פשוט-פשוט להגיד?!

אני חושבת שאף אחד מכם לא יוזם מצידו שזה יראה אחרת..נשמע שהתסכול נמצא אצל שניכם.. זה כאילו שאתם משחקים במשחקים (כמו יחדים שמפחדים לחשוף רגשות ועושים הפוך על הפוך-ורבים) אם אתם באמת בעלי אותה מטרה-ליצור זוגיות..אז האינטרסים אמורים להיות זהים..ואם עכשיו לא תעבדו על התקשורת-זה לא יקרה 'פתאום'..אתם חייבים לתאם ציפיות כדי שאף אחד לא יתאכזב כשיגלה פער בין הרצוי למצוי.

FSR

New member
עונה :)

אנחנו לא ממש יוצאים, אף פעם לא דיברנו ישירות "עלינו". כרגע אנחנו פשוט בשלבי הכירות במסווה של ידידות, כי בכל זאת ברור לי ששנינו מודעים למתח הקיים. לכן גם כ"ידידים" אנחנו לא מאוד קרובים ופתוחים.
אין תקשורת פתוחה כי אף אחד לא מוכן או מרגיש בטוח מספיק ליזום משהו ישיר ומבהיר כוונות. בנתיים מגששים ונותנים לקשר איכשהו להיבנות מעצמו אני מניחה :p

אני מסכימה שקרוב לודאי התסכול נמצא אצל שנינו, אבל נכון לעכשיו...אף אחד לא יסכים לחשוף את זה...

Megie

New member
זאת בדיוק הנקודה

כל עוד זה איכשהו ליד- זה מעורר בו איזשהו רצון "למרוד" ואני חושבת שזאת הסיבה ליחס כשאתם ליד אנשים..הוא מקצין את ההתנהגות שלו כלפייך מתוך איזשהו תסכול (אם הייתם יחד-הוא היה מחבר ומנשק, אתם לא-אז הוא צינו ו"נכנס בך")
הפתרון האידיאלי, הוא פשוט לעשות את הצעד הראשון.. את יודעת שהוא רוצה, ומתסכלת את עצמך כי את לא יוזמת..תיהי בוגרת ותלכי על זה.. בסה"כ את תרגישי טוב יותר כי זה יעבור לשלב הבא, הוא ירגיש טוב יותר כי הקלת עליו לעשות את הצעד..ובסה"כ זה פתרון לשניכם, ברור לי כמה זה לא קל, מצד שני..גם האי ודאות הזאת לא קלה..ואולי אפילו קשה יותר.

אם קשה לך ישר ולעיניין..תעשי את זה באיזשהי דרך עקיפה-אולי תכתבי את מה שעובר עליך..

שלום

האדם יצור מורכב וחידה. השתדלי ליהנות ממעלותיו ולהתעלם ממגרעותיו. אם הוא נחמד אליך, הוא כנראה מחבב אותך.

למעלה