פשוט לא להאמין

jbazuka

New member
פשוט לא להאמין

אחרי 10 ימים שלא דיברנו בכלל היום ב 10 בבוקר טלפון ממנה " מה קורה איתך אם אני לא אתקשר אלייך לא תתקשר לשאול מה שלומי ....." ואווו מה זה? כל יום חיכיתי שהיא תתקשר והנה היא מתקשרת ואני לא יודע מה לומר לה למרות שלקח לה 10 ימים :) היא התקשרה היא עוד זוכרת אותי היא חשבה עלי אפילו קצת וחייגה וסיפרה והתעניינה אני ..... גימגמתי רציתי לבכות עם חיוך לא יודע אני רוצה אותה והיא לא בעניין לא יודע באמת ...... שלחתי לה הודעה חמודה אחר כך ילדה אני חושב עלייך המון אני מתגעגע אלייך תהיו טובים אנשים

mzipper

New member
אל תוותר לעצמך

לך אליה היא התקשרה אלייך גבר דבר איתה אני אומר לא לוותר

jbazuka

New member
מממ אני לא חושב ככה

היא ילדה טובה איכפתית ומנומסת אבל לא נראה לי שהיא רוצה לחזור סתם התקשרה לשמוע מה נשמע לשניה רק חשבה ונזכרה בי וחייגה וזה נותן קצת הרגשה טובה אבל לא יותר מזה מה אני עכשיו יפתח תאוריה על למה היא התקשרה ומה היא מרגישה? היא התקשרה כי עוד קצת איכפת לה ממני הלוואי שהיא מרגישה כמה אני מתגעגע אליה הלוואי שהריחוק והניתוק נתן לה להבין כמה אנחנו זקוקים זה לזו אבל לא נראה לי שזה המצב מה דעתכם?

דעתי היא....

שבא לי להכניס לך סטירה מצלצלת!!! בחורות לא מתקשרות סתם!!!! אתה באמת רוצה אותה או שאתה מעדיף לסבול? קדימה, תזיז את עצמך כבר ובמקום לחרבש שטויות בפורום לך לזמזם לה מילות אהבה. בהצלחה!!!

jbazuka

New member
???? ואללה???

חושבת ככה? ומה אם לא ???? אין לי כוח לכאב הזה שוב :( אני צריך עוד סימן קטן רמז נס

shirlove

New member
מנסיון...הרי אני בת

תקשיב.אני בטוחה במליון אחוז שהיא חשבה עליך כל יום,פשוט רצתה לראות עד כמה אתה מסוגל לא להתקשר אליה,וחשבה על העניינים קצת. גם אני לפעמים לא מתקשרת לבחור חמש ימים,ולפעמים גם יכול להיות ששבוע+ ,אבל זה לא אומר שאני לא חושבת. במיוחד אחרי פרידה אז בכלל האגו משחק. היא התקשרה משמע היא מעוניינת-היא אמרה לך שלא התקשרת-משמע היא זכרה אותך וחיכתה לטלפון ממך כל יום וכל דקה עד שנשברה. אין לי מושג מה הסיפור שלכם היה כי לא קראתי אבל לפי מה שהבנתי אתם זוג לשעבר. הקיצ' אם אתה אוהב אותה והיא התקשרה תלך על זה-אל תשבור את הראש יותר מדי,בהצלחה לך מאמי

jbazuka

New member
אנחנו לא זוג

לא היינו זוג ולא שום דבר סתם יצאנו והיינו חברים טובים אולי בהתחלה היינו קצת יותר ביחד אבל זה כבר לא זה מבחינתה

תקיש היא כל הזמן תעשה לך מבחנים...

ככה זה אצל נשים הם אף פעם לא בטוחות באהבה שלנו... אז הן כל הזמן משחקות איתנו כי לבדוק עד כמה אתה מסוגל לסבול בשבילה... הן כל הזמן רוצות חיזור אין סופי כי זה עושה להם את זה באופן רגשי... הן עם מאוד פינוקי וחסר בטחון אז תחזיק מעמד קח נשימה עמוקה... ותגיד אני גבר ואני צריך זה שצריך לחזר וגם לספק אותו ריגשית ולא משנה מה... וכמו כל דבר בחיים גם באהבה יש טוב ויש רע, אתה חושב שהכאב מזכיר לך את הרע... אבל הוא בעצם נותן לך הערכה לגבי הטוב, אחרת איך היית יודע מה זה טוב ? ככה זה ===> פחד + רגש = אהבה רגשית...אל תוותר לה בקלות עם אתה רוצה אותה !!! אז תזרום איתה ואל תהיה תמים מדי, תמיד תוכל לחזור לנקודת המוצא שלך !!! הצעיר הנצחי

jbazuka

New member
הלוואי שזה היה המצב

בעבר כל פעם שהצעתי לה ללכת לאכול לשתות לטוס לחול היא פשוט סירבה בנימוס לא נראה לי שזה מה שהיא מחפשת לפחות לא ממני לצערי הרב

אם אתה באמת רוצה לדעת את הסיבה לסירוב...

אז תקח נשימה עמוקה, תצפה לגרוע מכל כי להנמיך צפיות... אזור אומץ ותשאל אותה בכנות ישירה מה היא רוצה ואם זה מתאים לה מה שאתה רוצה... נשים אהבות ומעריכות כנות ואומץ ואני מאמין שתקבל תשובה כנה... בהצלחה שיהיה לך הצעיר הנצחי

תגובה

אם יש ביניכם משהו, וטוב לכם אתו, המשיכו בו והשקיעו בעדינות בפתוח הקשר. התקשר כשמתחשק לך לדבר, כשתתענין בשלומה, כשתחשוב עליה ותתגעגע אליה.

jbazuka

New member
המצב סבוך

היינו עובדים יחד ועכשיו היא עברה חברה אני לא רוצה להפריע לה בעבודה שלה בחברה החדשה היינו מדברים המון כשהיינו עובדים יחד ועכשיו אין את זה לא היינו ממש זוג זו היתה רק התחלה שהיא קטעה את זה מהר מאוד כי היא עדיין היתה תקוע ה עם האקס שלה בראש ככה שלא היינו ממש זוג לי היה כייף לדבר איתה לראות אותה לנסות לעשות לה טוב לראות אותה מחייכת פשוט היה לי כייף להייות איתה ועכשיו אני ממש מתגעגע

תגובה

אם אתה יכול, התקשר לביתה בזמנה הפנוי. נסה לבוא לפעמים לבקרה בעבודה. אז תחכה להפסקה בעבודה, ובה תדבר אתה וגם תחליפו טלפונים אחרי שיחה קצרה.

jbazuka

New member
חמודים

כולם חמודים פה אבל המצב אצלי בראש מאוד לא פשוט

yoli

New member
תראה...

אתה לא ילד. ובטח גם היא לא עם היא עבדה איתך... תתעקש קצת יותר.. עכשיו לגבי העניין שבחורות לא מתקשרות סתם, זה לא הכי הכי מדוייק... לפעמים בחורה לא סגורה על הבחור/ סתם רוצה קצת יחס/ מרגישה לבד/ הרבה דברים. אבל!! אם תראה לה שאתה יכול לספרק את מה שהיא רוצה, גם היא לא התכוונה בכלל להסתכל לכיוון שלך יש לך אחהל אחלה אחלה סיכוי.............. יאללה תהיה גבר...:)

למעלה