פשוט לא ייאמן

princes15

New member
תשמע

זה לא שאלה של מעדיפה או לא כי זה לא קשור אין פה העדפה. הבית הזה של המתנחלים והוא נקנה ע"י ח=ו=ק=י=ת!! למה צריכים להתפשר ולבחור או זה או זה?חוצפה

antreprize

New member
נכון,הבית שלהם מבחינה חוקית,

אבל,המריבה על הבית יכולה להתפתח למשהו רציני(אחרי הכל,האינטיפאדה התחילה מטיול בהר הבית של אריאל שרון). כרגע יש לנו הפסקת אש וזה טוב,כי צה"K במצב גרוע,אבל המריבה יכולה להפוך בקלות לאינטיפאדה מס'3 ופתאום שוב יהיו פיגועים והרוגים בכל הארץ,המצב פה נפיץ ביותר ולא צריך לסכן אותו. אז מה את מעדיפה?שבית כלשהו יהיה בידי המתנחלים ונחזור שוב לזמנים שבהם כל שבוע יש פיגוע,או שהפסקת האש תמשיך וצה"ל יוכל להשתקם?

princes15

New member
נמאס לי לוותר להם על כל דבר

ולתת כל דבר. הבית שלנו לא צריכה להיות פה שום העדפה. אנחנו מראים להם שכל מה שהם רוצים הם מקבלים ולא יהיה לזה סוף. הם לא מאיימים על אף אחד...

antreprize

New member
הם כן מאיימים,עכשיו זה לא זמן טוב

למלחמה בשבילנו ואנחנו צריכים להבליג עכשיו כדי שנוכל לתקוף אחר כך.

princes15

New member
תענה לי עכשיו בכנות

אתה באמת חושב שהמדינה שלנו תתקיף אותם מאוחר יותר?היא תתקיף אי פעם בכלל?

רוני13

New member
זה רק אני או ש...

שינית את דעתך?! חחח את מסכימה עם כולם! לפני שניה הסכמת עם ה"אנטישמי" שאמר שהכל זה שוד של המתנחלים עכשיו את מסכימה עם מישהו שאומר שהבית של המתנחלים מבחינה חוקית.

Reut E

New member
זה לא משנה בכלל

אני מסכימה שהמתנחלים לא עושים לרוב דברים חוקיים.עם זאת, אני לא מזלזלת בעובדה שהבית חוקי מכאן אני בטוחה שתבין למה הסכמתי לשניהם

רוני13

New member
איזה דבר לא חוקי הם עושים/עשו?

והוכחות! נמאס כבר עם הסטיגמות האלה! ה"שלום עכשיו" מבצעים פשעי בגידה ולאף אחד זה לא מזיז...

S h a y D u

New member
בעליו של הבית הם פורעי החוק.

הבית מלחתחילה נבנה בניגוד לחוק וצריך להרוס אותו.

princes15

New member
אז כדאי שתתעדכן..

המתנחלים קנו אותו בע"פ החוק ויש ראיות לכך, ואפילו פרץ יודע זאת.

לא היה ולא נברא

מדובר בשוד וגזל - המתנחלים ידועים בדברים האלה. ממתי הם עושים משהו על פי חוק?

זה שהם מסרבים להציג הוכחות אומר הכל

ההגיון אומר שאם בן אדם דובר אמת אז הוא לא יסתיר שום דבר ויציג כל פרט שיכול להוות הוכחה לדבריו - הסירוב של המתנחלים לפרסם את המסמכים שכביכול מאשרים את בעלותם אומר עליהם הכל.

princes15

New member
נו באמת בלי שטויות

אל תנסה להתחכם. גם אם זה ישמע לך מוזר הבית שלהם כבר אמרתי לך שפרץ יודע זאת כי הוכיחו לו את זה.

S h a y D u

New member
אבל תמיד יש לחימה

תמיד יש התרעות למחהלים שחודרים מהשטחים, מערי הגדה ולכן צה"ל נאלץ לבצע פעולות צבאיות. רק בשסוע שעבר היתה פעולה צבאית ואף התכלות עם זכרייה זביידי בכבודו ובעצמו. בכל שבוע צה"ל נאלץ לבצע פעולות והסגר שהוא מבצע אינו מספיק. בכל שבוע נופלים קסמים בשדרות, וגם זה רק עניין של זמן - כשנשחרר להם את עשרות אלפי הרוצחים שלהם תמורת שליט, המצב הבטחוני ילך ויתערר ואף יתעצם. ויתורים חד-צדדיים לא יביאו לא לשלום ולא להפסקת הלחימה !!

למעלה