פשוט לא ייאמן

princes15

New member
פשוט לא ייאמן

שמעתם על היציאה הזו של עמיר פרץ לפנות את הבית בחברון? "בית המריבה" עלק... הרי הוכיחו שהבית נקנה באופן חוקי ע"י המתנחלים, וגם פרץ יודע את זה, ובכל זאת הוא חייב לעשות דווקא- ביקש למצוא עוד סעיף שיוכל לגרש משם את המתנחלים. אין גבול לשנאה ולרוע זה הורג אותי!!!

רוני13

New member
תראי...

הוא גם אמר שהוא לא עשה שום טעות במלחמה-אז כנראה הבנאדם מעורער בנפשו...

רוני13

New member
הם לא...

הבנאדם צריך לעוף! ושוב הגענו לזה שצריכים להעיף מישהו מהממשלה-ושוב,לא עושים שום דבר בנוגע לזה.

S h a y D u

New member
זה מה שקורה

כשאיש שכל נסיונו ותחומו בחייו הוא לקחת חלק בארגוני עובדים/פועלים והפגנות מקבל תפקיד כמו שר הביטחון..
מעניין מה עבר בראשו של אולמרט, על מה הוא חשב, כשנתן לשרץ את התפקיד הזה. מתי כבר הממשלה תתפרק?! אני כבר מעדיף אפילו את ביבי על פניה (למרות שעוזי לנדאו או אריה אלדד היו יכולים לספק סחורה יותר טובה).

princes15

New member
הם לא סובלים?

אתה באמת חושב שלמתנחלים לא אכפת והם מקבלים את זה בקור רוח?לא נראה לי..

Reut E

New member
ממתי יש לנו תפקיד לעשות משהו?

הממשלה עושה, לא אנחנו:)

רוני13

New member
הממשלה מה?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...............מה עושה הממשלה אם כל היום היא בחקירה?!

Reut E

New member
עושה יותר ממה שאנחנו עושים../images/Emo13.gif

כל אחד יכול לקום ולהגיד מה שבא לו על הממשלה, וכן צריך להגיד. "אנחנו לא עושים מספיק" מובן שבממשלה יש המון טיפשים, ולא יודעים הנהגה וכלום, ובאמת מה שאמרת נכון שפרץ צריך לעוף או יותר נכון אמור לעוף. אבל למרות שהם טיפשים אני לא רואה בזה קשר חזק לעניין עם המתנחלים. אני חושבת זה רק עניין של מהלכים, זה לא שדה חופשי שאפשר לעשות בו מה שרוצים, המצב באמת רגיש כמו שantreprize טען. ואני די בטוחה שההחלטה כזאת לא עוברת ככה בקלות, אל תשכח שיש לנו לא מעט גורמים שאנחנו תלויים בהם

רוני13

New member
הממשלה לא עושה כלום!!!

חייבים להודות באמת. כל אחד שם עסוק בלשמור על הכיסא שלו...הממשלה הזאת חייבת לעוף והרי העובדות: א)לאחרונה הייתה מלחמה-ואיזה פלא,הפסדנו!(לא אני לא אוכל את הבולשיט של אולמרט על זה שניצחנו-איפה השבויים?!) ב)יש לנו שר ביטחון שספק אם יודע להשתמש בנשק(ד"א אין ספק שהוא לא יודע להשתמש במשקפות). ג)כל יום נחשפים עוד פרשיות על ראש הממשלה בפרט ועל שאר הח"כים בכלל... ד)אולמרט מבטיח הבטחות ולא ממש עומד בהן-לדוג' השביתות שנעשו היום נגרמו בגלל הבטחות לא מקוימות של אולמרט. ה)הכישלון הבא של אולמרט כבר בדרך-שיחרור אסירים עם דם על הידיים תמורת שליט (זה לא שאני לא רוצה שהוא יחזור ח"ו זה בגלל שאסור לנו להתפשר יותר! הפשרה האחרונה לא נחלה הצלחה,ע"ע התנתקות.) ואני בטוח שהרשימה עוד ארוכה...פשוט אין לי כוח לחשוב על זה יותר מדי,אני אכנס לדיכאון!

S h a y D u

New member
../images/Emo45.gif השאלה היא..

האם ישנה דרך לגרום להפלת הממשלה או לפחות להביא לבחירות לפני סיום כהונתה. הציבור לא יכול לגרום רק מיוזמתו לבחירות, ישנם עוד גורמים מכריעים שלא מספקים תמיכה בכך.

רוני13

New member
הפגנות...

הפעלת לחץ מאסיבי. העם עשה שטות שהוא בחר אותם(שלא באשמתם האשליות שאולמרט מכר הציגו עתיד ורוד) והוא שילם על הטעות שלו במלחמה שהייתה...עכשיו אחרי ששילמנו את המחיר-אנחנו לומדים מטעיות,טור אולמרט לשלם.

S h a y D u

New member
הפגנות לא עוזרות...

בטח שלא כאלה שגורמות לבחירות בכנסת, אחרי כמה דקות באים שוטרים ומפנים את הבלגן. מתי היתה הפעם האחרונה שהפגנה הביאה להפלתה של ממשלת ישראל? (אם בכלל היתה פעם הפגנה מוצלחת שזו..)

יש בחירות בעבודה

עמיר מנסה לגייס קולות.. שיפנה אותם הם יחזרו אחרי זה..

antreprize

New member
מה את מעדיפה:

שהבית הזה ישאר בידי המתנחלים ושהחמאס ינצל את המריבה על הבית כדי לסיים את הפסקת האש או שהבית יחזור לפלסטינים והפסקת האש לא תסתיים?

למעלה