פשוט לא ייאמן

S h a y D u

New member
*(אופס, בטעות הגבתי אליך)

זה מיועד לanterprize שהגיב להודעתי מקודם...

antreprize

New member
זה לחימה בקנה מידה קטן,

כרגע זה לא רעיון טוב להפוך את זה למלחמה בסדר גודל של שיא האינטיפדה,וזה יכול לקרות,זה לא רחוק.

S h a y D u

New member
ילד..

צר לי לבשר לך, הלחימות ה'גדולות' שבאו בעבר לא היו כתוצאה מדברים שישראל או צה"ל עשה אלא מיוזמתם של אנשי ארגוני הטרור הערבים שלשלטון ולמשטר של הערבים לא היתה שום יכולת לפקח עליהם (ועד היום אין יכולת כזו, למרות כל הכספים שישראל מעבירה להם) - זה גם נאמר לא מעט פעמים לאורך השנים בתקשורת ממקורות כמו השב"כ, המודיעין ושירותי הבטחון האחרים. כך שסדר הגודל של הלחימה שאתה מדבר עליו ממילא אינו תלוי במה שישראל תעשה, בטח שלא מקניית בית קטן ומסכן בחברון שהיה בעבר כביכול בבעלותם של פלשתינאים שסביר להניח שגם חסרי אזרחות ושסביר להניח והבית מלכתחילה נבנה בניגוד לחוק. הרעיון של 'אם נותנים סטירה, תן את הלחי השנייה' נחמד מאד אבל במקרה שלנו, של מדינת ישראל המוקפת בארגוני טרור פרטיים וב-22 מדינות ערב - זה לא עבד, זה לא עובד, וזה גם כנראה לא יעבוד לעולם.

antreprize

New member
נכון,אתה צודק,אבל אני חושב

שבמצב שבו צה"ל נמצא היום,צריך לעשות כמעט הכל כדי שהפסקת האש תמשיך.

princes15

New member
ראיתי כתבה מסוימת בעיתון

אבל הנה הבאתי גם מהאנטרנט: יו"ר חזית יהודית לאומית, ברוך מרזל, קורא להנהגת הישוב היהודי בחברון לצאת למאבק על הבית שנקנה כדת וכדין. "החלטת פרץ לפנות את הבית למרות הקניה החוקית, היא ההוכחה שיש כאן ממשלה שלא אכפת לה מחוק. עלינו להיערך למאבק", אמר מרזל. גם יו"ר סיעת האיחוד הלאומי-מפד"ל, ח"כ אורי אריאל, מזהיר מפני פינוי הבית בחברון. "אם ינסה שר הביטחון להורות על גירוש בעליו החוקיים של 'בית השלום' בחברון, אני וחבריי, חברי הכנסת, נהיה שם", אמר אריאל. "צעדו של פרץ הוא שימוש מכוער וציני בתפקידו, כדי לנסות ולשקם את מעמדו הפנים-מפלגתי". מנגד, התייצב מזכ"ל "שלום עכשיו", יריב אופנהיימר, מאחורי החלטתו של שר הביטחון. "על פרץ להורות לצה"ל לפנות את הבית בחברון בהקדם האפשרי, בטרם יהפכו המתנחלים את הבית ליעד מבוצר", טען אופנהיימר. "למרות טענותיהם של המתנחלים כי רכשו את הבית, ההחלטה להקים התנחלות חדשה בלב עיר פלשתינית היא החלטה פוליטית-ביטחונית, אשר נמצאת בסמכותה הבלעדית של הממשלה".

princes15

New member
זה העניין אני לא מצפה

אז שישאר בבית שלו בלי להזיק לאחרים

לצערנו זה לא ככה כרגע אבל

בקרוב מאוד הוא יעוף..הרי לכולם ברור שהוא לא ישרוד בבחירות לעבודה

princes15

New member
מי זה כולם?רק הימניים חושבים ככה

אני חושבת שהשמאלניים דווקא מרוצים ממנו...

לא..לא כולם

קהל בוחרי מפלגת העבודה דיי מאוכזבים ממנו כי הוא זנח את מה שהבטיח להם לפני הבחירות..

princes15

New member
אה

נו טוב, הם לא צריכים לקחת את זה אישי...הרי כולם כאלה..

כן אבל..

בקרוב יש בחירות בתוך המפלגה שלו ורוב הסיכוים שמר פרץ יצטרך להפרד מראשות המפלגה מה שאומר שהוא כבר לא יהיה שר ביטחון וזה יהיה מעולה לכולנו...

אין כאן שום הוכחה

את מסתמכת רק על דבריהם של המנהיגים הקיצוניים של המתנחלים הטוענים כי הבית נקנה כדין - לא ראיתי שמישהו מהם הציג לתקשורת הסכם חתום אבל מה שכן ראיתי זה כתבה עם בעל הבית הפלסטיני - האיש שבנה את הבית הזה במשך כמה שנים טובות והשקיע בו מיליונים כדי לשכן שם בבוא העת את כל משפחתו המורחבת טוען שהוא לא מכר אותו לאף אחד. במקרה הטוב המתנחלים נפלו קורבן לתרמית ושילמו כסף למישהו שהוא אינו בעליו המקורי של הבית - במקרה הפחות טוב הם פשוט משקרים בלי בושה - בכל אופן זו לא הבעיה של בעל הבית האמיתי.

S h a y D u

New member
...

על אותו המשקל אפשר לומר שאתה מסתמך רק על דבריו של אותו ה'פלשתיני' שמלכתחילה בנה אותו בניגוד לחוק. ואולי אותו בעל בית הוא השקרן (פתולוגי), חשבת על זה?.. זה גם אפשרי... השקיע בו מליונים? זה שקר גמור !!

פשוט מאוד

כשעל משקל המאזניים עומדת מילה של אותו פלשתיני מול מילה של המתנחלים - אני מעדיף להאמין לפשתיני - במיוחד לאור העובדה שאם למתנחלים באמת היה הסכם חתום עם האיש הם היו מציגים אותו לתקשורת בלי כל בילבולי השכל שלהם - הרי פירסום ההסכם היה עוזר להם ומשרת את האינטרסים שלהם אך הם לא עושים זאת. המסקנה: אין להם מה להציג והם פשוט משקרים.

רוני13

New member
אוי תהיה בריא...

הדעה שלך באה רק בגלל השנאה הבלתי מוסברת שלך למתנחלים,ואני חושב שבכלל אתה שונא יהודים. אין לך הוכחות שהבית לא של המתנחלים...ומה אכפת לפלשתיני לדפוק מתנחלים? אוקצור,גם לך וגם לפלשתיני יש את אותו אינטרס-לדפוק מתנחלים!

princes15

New member
דיי כבר להיות קטנוני

אל תתן לשנאה שלך כלפי המתנחלים לעוור אותך ולגרום לך לראות את האמת. אתה יודע שאנחנו צודקים...

למעלה