פשוט לא יאמן

cwen

New member
אולי אתה תכבד את זה, אותי זה ירתיח

כן, זה ירתיח אותי שינסו לאסור *עליך* ללכת *במדרכה ציבורית* רק מכיוון שיש שם חדר כושר לנשים. אם למישהי יש בעיה ברחוב עם נוכחות של גברים *ברחוב* שתשב בבית.
אין שום סיבה שאתה תצטרך לחצות את הכביש לחינם בגלל שיגעון של כמה נשים.

בן אביו

New member
וזה מחזיר אותנו לנקודה המקורית שלי

כי הנה את כועסת בשבילי על משהו שמבחינתי הוא בסדר גמור. את הולכת להילחם בשבילי על משהו שאני לא רוצה להילחם עליו.
כי אם נמשיך את המשל ונתאים אותו גם לנושא, תתארי לך שאני גר בשכונה הזו עם אשתי, ואשתי היא מהנשים שהולכות למכון הזה. ואשתי רוצה ביחד עם שאר הנשים בשכונה שקטע המדרכה הזה יהיה פנוי מגברים. אני אוהב את אשתי ורוצה שהרצון שלה יתממש. וככה גם שאר הגברים בשכונה רוצים לגבי הנשים שלהם. והכל בשכונה הולך בסדר מבחינתנו. אבל באים "נשמות טובות" מבחוץ, שחושבים שהיחס לגברים בשכונה משפיל, ומחליטים לעשות אצלנו סדר בלי לשאול אותנו הגברים בכלל. ועוד מספרים שאצלנו הגברים פוחדים מהנשים שלהם ולכן שותקים. אבל אנחנו לא פוחדים, ולא מרגישים מושפלים, וההתערבות והרעש מבחוץ רק מפריעים לנו.

cwen

New member
בחיי, הפסקתי להאמין לך. באמת.

אתה לא אמיתי. ואם כן, זה ממש מצער אותי, שמישהו מוכן להשפלה כזו.

בן אביו

New member
גם לנשים החרדיות של בית שמש את לא מאמינה

והשאלה לא אם את מצטערת. זה עניין שלך.
השאלה אם את (או אלה שחושבים כמוך) מתערבת בחיים של אחרים, רק בגלל תחושות הצער שלך (וזה שאת לא מאמינה להם).
זאת הנקודה המקורית שלי.

אסננוש15

New member
מה דעתך על כך

שמישהו יראה אותך טובע בים ולא יתערב להציל אותך רק בגלל שהוא "לא נוטה להתערב בחייהם של אחרים"? .... וזה לא תחושת הצער של יעל , זה תחושת הצער של אותן נשים, למשל כמו אישתך.

אבל לדבר איתך זה בערך לדבר לקיר. אתה פשוט לא רוצה להבין מה אנשים מסבירים לך.

cwen

New member
טוב, אני איתך גמרתי

בן אדם שלא יחלץ לעזרתו של טובע כי "אולי הוא שוחה להנאתו וסתם מרביץ למים כי ככה הוא שוחה" הוא לא מישהו שיש לי שפה משותפת איתו.

בן אביו

New member
הוא לא טובע

הוא כבר שנים שוחה ככה כל יום. זו צורת השחייה שלו.
שואלים אותו אם הוא בסדר והוא אומר שהכול בסדר גמור.
והוא גם לא לבד. יחד איתו שוחים עוד עשרות אנשים. כולם באותו סגנון שלך הוא נראה כמו טביעה.
שואלים אותם וגם הם מאשרים שהכול בסדר גמור.
אבל את החלטת שהם כולם טובעים. כבר שנים הם טובעים.
ואת תצילי אותם.

זה שאין לנו שפה משותפת ברור לי מההתחלה. אבל היה נדמה לי שאצליח לפחות להעביר רעיון. מסתבר שנכשלתי. מילא, הסיכוי היה קטן מלכתחילה.

אסננוש15

New member
שאלה

לכמה אנשים יש צורת שחייה כמו של טביעה אופיינית??

בעצם.. אל תענה.... הסיכוי שתקלוט משהו היה קטן מלכתחילה. שפה משותפת יש לי ליעל ולשאר האנשים פה, רק עם אנשים נורמליים , לא עם טרולים.

אסננוש15

New member
תגובה

ואשתי רוצה ביחד עם שאר הנשים בשכונה שקטע המדרכה הזה יהיה פנוי מגברים. אני אוהב את אשתי ורוצה שהרצון שלה יתממש. וככה גם שאר הגברים בשכונה רוצים לגבי הנשים שלהם. והכל בשכונה הולך בסדר מבחינתנו.

ואם אני אוהבת את בעלי ולא הייתי רוצה שהוא יאלץ לעבור את הכביש בגלל שיגעון של כמה נשים, ולכן אנחנו מתנגדים להפרדה הזו..... ולא מדובר ב"נשמות טובות מבחוץ" ,מדובר באוכלוסיה הקיימת שם, שלא רוצה הפרדה בשטח ציבורי.

ואשתי רוצה ביחד עם שאר הנשים בשכונה שקטע המדרכה

יפה מאוד שאישתך רוצה.. גם אני רוצה להיות מליונרית.. אז מה? אני אלך לשדוד בנק?! רצונות לחוד, ומציאות לחוד.... אין עוד אנשים בתמונה שצריך להתחשב בהם?!

אגב, אמרת שאתה חילוני, לא? לפי התיאור היפה שלך פה, נראה שאתה ממש חרדי משם.

אני חרדית ואני נגד הפרדה בכל שטח ציבורי. ושאלת, למה אני קוראת להם "הם", כי אני לא רוצה שיהיה חלקי עימם. אני מודה לא-ל בכל יום שלא גדלתי ביניהם ולא הולכת בדרכם.... אני ממש מוקיעה את הדרך הזו.

אסננוש15

New member
הן לעולם לא תבענה את דעתן בקול, לעולם

אני שוחחתי עם כמה ואני מביעה את דעתן בשמי. האמן לי. עם כמה כאלו אתה דיברת... אם בכלל?

רק חסר להן אם תצייצנה....

אסננוש15

New member
איזה שטויות כתבת

מתי תבין שהגברים החרדים כופים שם את דעתם על נשותיהם ואוי להן אם תתגדנה לשובניסטיות של בעליהן.

כן, הגיע הזמן להתערב ובגדול!

להיכנס למקום אליו אני לא שייכת ולהשליט שם סדר זו חובה וזכות גם יחד.

Sophalin

New member
תגובה

כן, אישה שעוברת ברחוב שהיא לא גרה בו עושה פרובוקציה? תגיד לי, לעשות עליך זאבי עצבני??

הרחובות לא שייכים לך ולא לחרדים וגם לא למי שגר שם. הרחובות של בית שמש שייכים לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם.
ואם אישה מבית שמש רוצה לעבור ברחוב הזה כי היא צריכה לחצות אותו להגיע לצד השני אז לא, זו לא פרובוקציה.
להיפך - השלט הוא פרובוקטיבי, משפיל וחצוף
הושם שם על ידי סוטי מין! האנשים שתלו אותו צריכים להיות מאושמים בהטרדה מינית!!

להעניש קולקטיבית.... מממ בוא נגיד שהענישה צריכה להיות כמו זו של בני דודנו מעזה...

לאונידס

Active member
הבנתי שסירוס כימי הופך למקובל יותר ויותר

למה להעניש אישה בגלל גבר שלא מסוגל לשלוט על יצריו?
אם הגבר חולה הוא צריך לקבל טיפול עד שירפא ובינתיים צריך איזשהו פתרון (הרחקה מהחברה או סירוס כימי למשל) כדי שלא יפגע בסביבתו.

קלריס110

New member
כל השטות הזאת של הדרת נשים

בזיון וטימטום,לדעתי צריך לאסור את המסיתים ולהחזיר את מעמד הנשים-למקומם הראוי

למעלה