פשוט לא יאומן עד כמה

shlomys

New member
פשוט לא יאומן עד כמה

התקשורת הישראלית מטומטמת. עד שמריצים אייטם על הסופרבול בערוץ 10 במקום לדבר על המשק השחקנים ההיסוטריה וההיסטריה , מדברים על "כמה עולה דקת פרסומת....." כל כך ישראלי כל כך מסכם את המנטליות הישראלית האימה של להתעסק בטפל ולא בעיקר. זו התמצית שבגינה המשחק לעולם , אבל לעולם , לא יתפוס בארץ. זהו. GO BEARS!!!!

ofribecker

New member
שלומי

המשחק כן יתפוס בארץ. אנחנו אחראים לגרום לו לתפוס. אני רואה את אחד התפקידים של כולנו, כל מי שפוטבול זורם בעורקיו, לנסות ולהתגבר על בעיות המנטליות, המסורת, התקציב, הביקורת של אלו שלא מבינים, הביקורת של אלו שלא מכירים ועוד ועוד... אין מה לעשות, אנחנו בדרך הנכונה היום, ואתה צודק במאה אחוז, שאחד האתגרים שלנו יהיה להעביר את ההתעסקות לעיקר במקום הטפל. חייבים להמשיך לחלום, להמשיך להאמין, ליזום ולעשות. רק ככה יהיה לנו פוטבול כאן. זה תלוי בנו.

orsher

New member
עופרי גם אני מסכים איתך

המשחק בהחלט יכול לתפוס בארץ. יש פה מנטליות מאוד מתאימה. גם אלים וגם יפה. ממש שילוב בין הגבר והאישה הישראלים (הוא אלים[צבא וחרטות] היא יפה). ממש תיאור של צבר (קוצני מבחוץ ומתוק מבפנים). ממש......

gadotmi

New member
אור, במילים שלך זה נשמע ממש רומנטי

עוד מעט ונעשה גם איזה סרט נעורים עם QB בלונדיני וחתיך שהוא נשוא הערצה של כל בנות התיכון וקבוצת בנות (מעודדות, כמובן) שכל הכיתה מפנטזת עליהם, אלב רק לקבוצת הפוטבול מותר להתקרב.... בסוף יצא לנו אסקימו לימון עם שולדר פאדס......

gadotmi

New member
נו באמת, אתה WR ולא QB

אלא אם התכוונת לומר "חלום חייך" ולא "סיפור חייך". מותר לנחש איך נראות התלמידות בבית הספר שאתה לומד בו? ראית מה השעה?

roei90210

New member
פיייי גדי, יא ליאור שליין שכמוך

טוב חברים, לא צריך לריב.. אני פשוט אחזור לעמדה המקורית שלי ואחזור להיות מייקל ויק הלבן.

gadotmi

New member
למה לא?

וחוץ מזה, חשבתי שאם כבר תגיב, היית מעדיף שההשוואה תהיה למספר 8 בדאלאס, ואז אין צורך בניתוח מסובך כדי להפוך לבעל צבע השער המועדף (במקרה שלך זה הרי המקור...). וחוץ מזה, אתה כבר אחרי הענינים האלו של תיכון ופזילה לכיוון של חבורת מעודדות, לא?

roei90210

New member
אני עברתי את הגיל של התיכון

עכשיו אני פוזל לחבורת מעודדות בקולג'

roei90210

New member
ולגבי מס 8

הייתי מת שתהיה לי את היד שלו. תראה אפילו השמות שלנו דומים Troy ו Roy. היתה לו אחת מהידיים היותר מדוייקות בליגה, והכדורים שהוא הוציא, פשוט תענוג. ספיירל מושלם.

ih10

New member
גם בארה"ב במהדורות החדשות של יום

שבת וראשון מתייחסים לסופרבול בייחוד לעניין הפרסומות, בחדשות הספורט מתייחסים לזה בצורה אחרת כמובן כאן חושבים שאת רוב האנשים לא מעניין ובגלל שלא משחקים בארץ פוטבול זה גם די נכון, אבל לפני 10 שנים בקושי היה שידור אחד של פוטבול כאן ועכשיו יש 5 כל שבוע, ומקומות בילוי שהם לא מיועדים לתיירים מקרינים את המשחק (ולא רק המאש או מייקס), ואם הליגה החדשה תצליח עוד כמה שנים זה יהיה סיפור אחר לגמרי

למעלה