פשוט לא הולך

פשוט לא הולך ../images/Emo10.gif

פשוט לא. ניסיתי הכל: הורדתי את המחיר משלוח ב25%, שיניתי את כל עיצוב הילסטינג בHTML, הוספתי תמונות חדשות... נאדה. אני חושב שמדובר מעבר לעניין של המחירים, אנשים פשוט לא נכנסים לאיביי!!!! כרגע אני המוכר הכי זול באיביי בקטגוריה שלי ועדיין לא הולך!!! נתקעתי עם מלאי עצום של סחורה. אני אובד עצות... רעיונות?

Mc Shuf Shuf

New member
אכן תנועת הקונים/צופים במכירות שלי

ירדה פלאים בחודש האחרון גם אצלי

פטפטת

New member
אולי זה קשור למונדיאל???

הגברים עסוקים מול המסך, והנשים בורחות להם מהבית???

ronnyil

New member
דיברנו על זה כבר - יש "רגיעה" כללית

ולא רק ב EBAY . דווקא עכשיו זה הזמן , כן לחדש , כן לעשות מבצעים , כן לפרסם ואתה נמצא במצב לא רע , העסק שלך הוא לא משהו שאתה מתפרנס בלעדית ממנו ולכן אתה כן יכול לעשות את כול הדברים האלה בעלות נמוכה יחסית , כמו כן - לא רק EBAY קיים !!!! יש עוד הרבה אתרים שאולי לא מוכרים אבל עולים בחיפושים ומפנים (עם הליסט בנוי חכם) את הלקוחות ל EBAY

TALB23

New member
תסתכל בפורום של איביי ותבין מה המצב...

כולם מרגישים את הירידה במכירות בצורה משמעותית אבל אם תסתכל על הפוסטים של שנה שעברה באותו תאריך תראה שגם אז אנשים התלוננו על ירידה במכירות. תוסיף לזה את המונדיאל וכבר המצב גרוע יותר. ובנוסף איביי כמעט ולא קיימת בחיפושים בגוגל ככה שמשם לא יגיע הטרפיק. התנועה לאיביי בירידה כל הזמן ואתרים אחרים קטנים וגדולים חותכים לאיביי מהטרפיק. בקיצור מצב לא נעים ולא ברור מתי ישתפר אם בכלל... בפורום של איביי כולם מדווחים על ירידה משמעותית אפילו על מצב של 0 מכירות ומהיאוש התחילו להמציא כל מיני סיבות למה אין מכירות (כמובן לא באשמת איביי-בצחוק :) ). צריך לחכות בסבלנות אולי הדו"ח הרבעוני של איביי יגרום לשינוי בהנהלה ו JD ילך הביתה ואז אולי דברים ישתנו לטובה. אני עוקב אחרי השינווים באיביי כבר כמה שנים ויכול להגיד בוודאות שמה שאיביי עשו לעצמם במבנה האתר, ביחס למוכרים וההימור על המוכרים הגדולים (BUY למשל) פגע בהם בצורה קשה מאוד והגיע הזמן שהם יראו את זה בכיס, ואז ורק אז הם יתחילו להיות נחמדים יותר למוכרים. בקיצר נקווה לטוב

למעלה