פשוט לא הולך לי

S h a p e

New member
פשוט לא הולך לי

אני מנסה WILD כבר המון זמן ופשוט לא הולך לי, בדר"כ אני פשוט לא מצליח לעבור לחלום\לשינה, אני נשאר ער וממשיך עם התרגילים או כל דבר אחר... לבסוף מתייאש והולך לישון ...=[

lashlushon

New member
זאת הבעיה

אסור להתייאש, העניין הוא לעשות מעין מאבק עם המוח. אתה מנסה להישאר מודע, והמוח מנסה לאבד את המודע, התהליך לוקח זמן, וכשאתה מתייאש אתה כאילו נכנע לרצון של המוח, אבל מה שאתה צריך לעשות זה כשאתה מרגיש שאתה מתחיל להתייאש, פשוט להיות נחוש ותר. זה עובד.

MetalSinagouge

New member
...או להחליף שיטה.

בעיקרון לדעתי כלל מס' אחד זה להקפיד על ההוראות, הן לא ניסיוניות הן הוראות ברורות אופטימליות שכדי לגבש אותן אנשים חקרו את התופעה המון שנים. ואולי קצת פחות. אני ניסיתי וילד ומילד בקטנה, וזה לא הצליח לי. (גם לא ממש הייתי מקפיד על ההוראות תמיד, כשלונות ראשונים בתחום די מורידים את המוטיבציה). החלומות הצלולים האשונים שלי פשוט קרו כשחלמתי דברים ממש ביזאריים ולעיתים מפחידים. החלטתי לתת לבדיקות המציאות הזדמנות, לא הכי עזר לי. כיום אני מתרגל את שיטת העין השלישית, זו שיטה שדי מדברת אלי שכן אני מאמין במיתוס הצ'אקרות. אפילו יש לי דוגמא מהיום ללמה חשוב לשמור על ההוראות: התעוררתי באמצע הלילה ולא קמתי מהמיטה אפילו, בחצי-תקווה שהתרגול שעשיתי לפני השינה יגרום לי לחוות חלום צלול. התעוררתי וניגשתי לעיסוקים יומיומיים, ואז נזכרתי שחלמתי חלום צלול מעורפל היום, והדבר היחיד שזכרתי היה שניסיתי לשפשף את הידיים כדי להגביר את הצלילות. חשוב לציין שאני גם לא כותב ביומן חלומות בערך חודש וקצת- מה שיכול להסביר את הכישלון בזכירת החלום.

למעלה