פשוט כנסו!!

נקאש

New member
אופס!......מרוב הלחץ וההתרגשות!!!

R-e-d H-o-t C-h-i-l-l-i P-e-p-p-e-r-s i-n i-s-r-a-e-l!!! להקת הFאנק הגדולה ביותר בעולם ...תבוא לישארל!!!!!,בתאריכים הבאים: 2.3.05 ו 11.3.05.... ההופעה הריארשונה תתרחש בבית התרבות המקומי שבבת ים שמכיל כמות גדולה של אנשים!!!.... וההופעה השנייה תתרחש...בדימונה באולם הכדררסל ה1 בגודלו באזור הדרום... וב 13.3 רד הוט יבואו לאשקלון לחלק חתימות ולחתום על אלבומים!!.....כדיי לבוא!!!!!!!!! לקניית כרטיסים מוקדמים ולדעת פרטים נוספים על האירוע החשוב אפשר לדבר עם אסף!....(שזה לא אני...חחח) ואני ירשום את המספר שלו:0505308083... במכירה המוקדמת,שזה אצל אסף יעלה 200 ש''ח...ובאירוע יעלה 260!!.....כדיי למהר!! תודה רבה מקווה שתבואו!......

מהההההההההההההההההההה???????.

אנשים זה נכון?????.. מיישהו שמע משהו? או שסתם מנסים לעשות התקפת לב למישהו?????????????????????. אימאלה.....אני בוכה...אני מקווה שזה נכון...טוב רגע להירגע זה בטח לא נכון

נקאש

New member
זה פאקין נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשרי ותדעי יותר פרטים...

נקאש

New member
אבל לא בשעות האלה!!...

אתה יכולה להתקשר מ4 עד 8 ככה...זה חשוב!!

נקאש

New member
אני אשכרה לא מבין אותכם!?!?

או שהפורום הזה יבש בטירוף!!....או שפשוט אתם לא מאמינים!....אבל אני דובר אמת אתם רוצים תאמינו אתם רוצים אל תאמינו!....כאילו מה אני לא מבין הקדישו בימיוחד בשבילכם פורום על הלהקה שאתם הכי אוהבים ועכשיו שהם באים לארץ אתם לא מגיבים?!?!?!...קדימה אנשים תנו תגובות!

סביר להניח שאף אחד עוד לא קרא את זה

אבל גם אני עוד לא בטוחה שזה נכון, כי צריך לשמוע את זה ממקור מוסמך או משהו...

אז כנראה שבאמת אף אחד

לא רוצה להגיב... -חח הפכתי פה לדוברת הרוחנית של הפורום אני רואה..

heaven is here

New member
סורי

לא נשמע לי הגיוני בשיט... שתי הופעות- אחת בבת ים ואחת בדימונה?! ויבואו לאשקלון לחלק חתימות?!

lollapalooza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיחה כל כך טובה שאני אפילו לא אמחק.
אחחחח זה גאוני
ועוד לאשקלון, עיר מגוריי
במה זכיתי
חחחחחחחחחחחחחח אויש זה פשוט מצויין. גדול. |נחנקת מצחוק|

ואל תשכח,

ב-15.3 הופעה במרפסת שלי, 5 שקל במכירה המוקדמת, 10 שקל ומשולש פיצה באירוע! כדאי למהר לפני שיגמרו הכרטיסים!

למעלה