פשוט כנסו..

פשוט כנסו..../images/Emo205.gif

קודם כל אני רוצה לומר שאני יודעת שאת כ=ל מה שאני הולכת להגיד כבר אמרו רבים וטובים לפניי... וגם בטח יגידו עוד אחריי..[וכן אני יודעת שזה נשמע כמו איזה קלישאה מטופשת אבל אני רצינית] ========================================== טוב אז כמו שבטח שמת לב משהו קרה בפורום בכמה ימים האחרונים... לא יודעת למה זה קרה... אבל זה פשוט קרה... היו פה כל מיני ריבים וויכוחים וכן.. אני יודעת שזה נפתר... אבל בכל זאת... פורום גיים בויז [1417] בתפוז צריך לפתוח דף חדש!=> אז אני מבקשת באמת.. מכל הלב... כל הריבים[?!] להיפסק כל הרבים[?!] להשלים כל העוזבים[?!] לחזור כל הפורום[?!] לפתוח דף חדש! ========================================== עוד דבר... אני מבקשת מכל הבנות... ל=א להיכנס אליי לאייסי ולבקש שאני יעשה לכן חתימות... אני לא עשיתי מפעל.. ואני לא עושה עכשיו.. ואני גם לא חושבת שזה יקרה בעתיד! אז בנות[?!] דיי! אתן לא יודעות כמה חתימות הכנתי בשלושה ימים האלה... אני מקשת... די! ======================================== ודבר אחרון וחשוב!!! ספירושליי?! אני כ"כ אוהבת אותך! הלוואי והיית מקשיבה ליי=\

Baruush

New member
../images/Emo214.gif אתן יודעות מה הכי מעצבן?!

שלא קרה כלום. באמת שלא קרה כ=ל=ו=ם! פתאום אחת החליטה לעזוב.. ואז בנות חשבוו שהתחילו ריבים ובלאגנים. תפימנו- ל=א ק=ר=ה כ=ל=ו=ם! דיי כבר לעשות מזה סיפור. אני באמת מעריכהה את השרשור שפתחת. אבל שתיינו יודעות שזה לא בדיוק יעזור. פשוט.. תפסיקו לעשות מזה מה שזה לא לא קרה כלוםםםםםם! אז בנות החליטו לעזוב- שיעזבו! לא צריך להתחנן לאף אחת שתשאר. מי שרוצה- שתעזוב. אם היא לא עושה את זה בשביל צומי- היא לא תחזור. זה פשווט משגע שבאאנות עוזבות בגלל המצב כאן. המצב ככה בגלל אותן שעוזבות
אווווווח עזבוו
במילא לדבר כאן זה לדבר לאוויר.

../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

אני חושבת שאת מזה צודקת.. כאילו היה פה קצת לחץ ומתח ופתאום כולם עוזבים? אוחח זה משגע אותי... אני באמת אוהבת פה את כל הבנות אחת אחת ובגלל זה אני חושבת שפשוט צריך לפתוח דף חדש.. ומצי שלא רוצה להיות בו... לא חייבת.. זה הכל.. ובנות..?! תפנימו

זההה לא נכוןןן...את מדברת לאנשיםם..

והםם יכוליםם להביןן.. ואלה שרוצים לעזובב זה ביגלל היחסס שהיה כאןן.. ילדותת רבותת פה ביגלל שמותת כמו למשלל דילבב..דילבב אל תעלביי ובאמת אני חושבת שאת חמודה והכלל אבלל השם ביחושיתת הוא לא שלהה...זה שהיא רבהה עם הילדהה הזאתת זה לא היהה יפהה אנחנוו אמרנוו שהפורוםם יהיה מגובשש יותרר וזה לא מה שאנחנוו עושותת.. אנחנו צריכותת להראות לפורוםם הרישמיי שאניי גםם טובותת ומגובשותת.. וביגלל זה הבניםם אוהביםם להיכנסס לכאןן.. ודילבב איןן לי כלוםם נגדךך באמתת אתת ממש נחמדהה לפיי דעתיי אבלל א את רואה עוד פעם ילדהה שכותבתת ביחושיתת פשוט אל תיתיחסיי אתת יודעתת שאת הביחושיתת שלנוו אזז זה לא משנהה.. פשוטט ננסהה להיסתדרר.. ניפתחח דףף חדשש.. וספירושש אלל תעזביי תישאריי ואםם את רואהה שלא כייףף לךך תעזביי.. זהוו.. מקווא שהכלל יסתדרר..כי אניי באמתת אוהבתת את הפורוםם הזהה

Baruush

New member
|../images/Emo214.gif ספוש.. כנסי רגע.

קודם כל, מה הכנסת פתאום את דילב?! המקרה שלה היה משוו יוצא דופן שהיה ונ-י-ג-מ-ר! ותאמיני לי שמי שעוזבת בגלל כל הריבים והדברים כאלה.. צר לי להגיד- פשוט טיפשה. ומה זה "להראות לרשמי" ?! חצי בנות פה מהרשמי. ואנחחנו לא צריכות להראות להם שום דבר. כולנוו חברות ותפסיקוו כבר. אני את שלי סיימתי

Baruush

New member
../images/Emo214.gif כפררה עלללייךךךךךך ../images/Emo23.gif

יש לך מסןן?

טוששש

New member
../images/Emo221.gif היה, לא היה...

לא כל כך משנה, נפתח דף חדש,לא רק בגלל מה שקרה בימים האחרונים או לא יודעת מה, בכללי, שנה חדשה-דף חדש! אני בטוחה שהשנה הזאת תהיה יותר טובה! כי אנחנו ה-פורום, לא ככה?!

גמני רציתי לפתוח על זה שירשור..כנסו

אני ירשום את מה שרציתי כאן.... בנותת?! בימים האחרונים התחילו כל מיני ריבים וזה וזה לא הולך ככה! הפורום שלנו לא כזה!!! עד לפני כמה ימים דיברנו על הפורום הרישמי והשווצנו שהפורום שלנו הוא מגובש והכל פתאום אחרי כמה ימים ילדה עוזבת ועוד אחת ועוד אחתתת.... דייייייייייייי נמאססססססס אתן הכל מנסות לפתור בריבים וקללות בטח עכשיו הפורום הרישמי צוחק עלינווו כמו שאנחנו חקנו עליו מעכשיו נפתח דף חדש אין פה לא ריבים ולא קללות אתן קולטות שהבנות בין הישנות פה רצו ורוצות לעזובבבב? כמו דילב ועכשיו גם ספירררר ספיררררר?! באמתתת א=ל= תעזבי את אחת הילדות הכי נחמדות פה בפורום והילדה שהתחברתי אלייה ראשונה ששאלה אותי שדיברה איתי והכל=> זאת את!!! את זה שמחייה את הפורום כל הבנות כאן חברות שלך וכווולן אוהבות אותך ספיר תחשבי על זה א=ל ת=ע=ז=ב=י א=ו=ת=נ=ו=!!! ודילבי?! בקשר לסיפור הזה עם הכינוי ת'אמת שאני יודעת שביחושית האחת והיחידה זאת את ואם יגידו לי ביחושית אני ישר ידע שזאת את ואני יודעת שהכינוי הזה הוא ש=ל=ך פעם הבאה אם מישהי עושה לך את זה אנחנו נסביר לה יפה ואם היא לא תקשיב..... אנחנו ניכנס באימאימא שלההההה
חחח
בנות?! כל מי שחושבת שאני צודקת שתעשה ת'סימן הזה =>
באמת זה חשוב! ולפני שמישהי פה חושבת לעזוב אז שתחשוב פעמיים! זהו עד כאן החפירה שלי! לאב'תכן מלאאאאאאא מיכלוש יוסף-מזור הכט דושונת מזור הכט P:

../images/Emo45.gif את צודקתת אבל רק עם מה שאמרתת

שמישו יצא עליהה.. אפחת לא תצא אל אפחת זה זכותהה דילבב יודעת שהיא ביחושיתת עוד מישי רוצה לקרוא לעצמה ככה אז פשוט אל תתיחסוו וזהוו.. תיגמרו תסיפור הזהה זה כמו שאני יקרא למישי נולית או אושית או ענעארף דמדמיתת והיו מלא מה קרהה מלחמהה
אללה אללה טורבינה טורבניהה.. לעבודהה יש לנו פורום על הראשש במקום מריבותת :][:

למעלה