פשוט ככה...

פשוט ככה...

הייתי מדוכאת עוד אחד מאותם ימים שאין לי כוח לקום בכלל מהמיטה פשוט ככה להישאר במיטה ולא לעשות כלום לקבור את עצמי שם ככה. אז אני לא מבינה מה אני עושה כאן בכלל יושבת בפאב שכל החברות שלי מתחרמנות עם החברים שלהם שם איפה שהוא והנה אני יושבת כאן לבד עם עוד קוקטייל ביד נראה לי שזה החמישי או השביעי זה כבר התחיל לסובב אותי אבל זה לא ממש הפריע לי כי אחרי הכל אני בכלל לא צריכה להיות כאן. אז בזמן שאני מסתכל על עוד קוקטייל שנגמר הוא מתישב לידי ואומר: "אני ישתה בירה מהחבית בזמן שהיא תיקח עוד כוס"הוא מצביע עלי... אתם קולטים הוא מצביע עלי לא על אף אחת אחרת. בזמן שאני מנסה להבין איך זה שהגבר המדהים הזה שיושב לידי מזמין אותי לשתות פניו התקרבו לשלי ובנגיעה קטנה של הלשון ממש ריפרוף עדין הוא ליקק לי את השפתים כולי המומה אני חושבת שבחיים לא נראתי כל כך מטופשת בחיי. והוא בחצי חיוך אומר: "היה לך לכלוך מקווה שלא מפריע לך" וככה קם והלך... ואני עדיין המומה מכדי להגיב שתיתי את הקוקטייל שהגבר החלומי הזה קנה לי וקמתי כדי להיפרד מהחברים שלי כי כבר ממש התחלתי להרגיש רע. יצאתי מהפאב והנה הוא נשען לו ניחוח על אחד הקירות עם ידיים בתוך הכיסים הוא קלט אותי ובדחיפה קטנה מהקיר הוא החל להתקרב אלי לאט אלוהים יש לו הליכה של נמר לאט כאילו הוא מחכה לטרף שלו, והטרף הוא אני. אלוהים אני בלחץ הידיים מתחילות להזיע לי למרות שלפני שניה ממש היה לי קר מוות. זהו הוא לידי אני מרגישה את נשימותיו על פני והוא הרים את פני בשתי ידיו ולחץ בחוזקה את שפתי בשלו והחל לשחק משחק מטורף עם הלשון שלו בתוך הפה שלי. אני מרגישה איך הלב שלי מתחיל לפעום בחוזקה בקצב מטורף נהיה לי חם. הוא לקח את ידי משך אותי איתו לתוך אחת הסימטאות הקרובות לאיזור, הוא לכד אותי בין הקיר לגופו כשהוא סוחף אותי בעוד נשיקה מטורפת פוצעת הרגשתי איך הלשון שלו מנסה לחדור יותר ויותר עמוק לתוך הפה שלי כמו סקס מטורף... ואז באחת בפתאומיות הוא נרגע מלקק לי את השפתיים בעדינות הוא החל ללטף לי את הפטימה דרך החולצה משחק איתה משגע אותי בדרך ואני כבר מרגישה איך אני מתחילה להרטיב התחלתי ללטף לו את החזה השרירי שלו ולהרגיש משלוש שיער שיורד למטה מעט מאוד שיער כאילו הגוף רצה למרוד קצת הרגשתי איך הוא מתקשה לעברי אז הושטתי את ידי ופתחתי לו את המכנס וכל אותו הזמן הוא רק משחק לי עם הפיטמות בעידות משגע אותי מטריף לי את כל החושים לאט ביסודיות הוצאתי הוחוצה את האיבר שלו והתחלתי לשחק איתו הוא כבר היה קשה ומוכן לקראתי הוא הוריד לי את החולצה ואני ההיתי שם בלי חולצה עם חזה חשוף והוא הרכין את ראשו והחל למצוץ לי את הפיטמות ביסודיות יונק אותם בזמן שהלשון שלו משחקת עם הפיטמות שלי הוא הכניס יד אל מתחת לחצאית מני שלבשתי הוא החל להוריד לי את התחתונים כשהוא הסיר אותם לגמרי הוא החל לפסק לי את הרגליים ולשחק לי במקום הכי אינטימי שלי התחלתי להרגיש עקצוצים בכל גופי הוא החדיר לי בעדינות אצבע מחדיר ומוציא בעדינות מרטיב אותה לגמרי עם כל הנוזלים שבגופי וכך הוא החל להוסיף אצבעות ולהגביר את קצב החדירה יותר ויותר מהר והכל אותו הזמן לטפתי לו את הזין שנהיה יותר יותר קשה בידים שלי שנינו הבטנו אחד בשני כשאני הגעתי לשיא לארגזמה הכי מטורפת שאי פעם הייתה לי הוא הוציא את היד שלו מתוכי והחדיר לי בפרעות את הזין הקשה שלו וכך מאקסטזה מטורפת הוא החל להחדיר לי עד שגם הוא הגיע לשיא ממלא את כל כולי בנוזלים שלו וככה נשארנו מחוברים אחד לשני מזיעיים ומתנשפים מסקס מטורף הוא יצא סידר את עצמו עזר לי לסדר את עצמי נתן לי נשיקה חושנית אחרונה איטית עם טעם לעוד וככה הוא יצא מחיי באותה דרך שהוא נכנס

bugbuster

New member
../images/Emo39.gifשלום שחור של מלאכים

בוקר עם הרבה אור הבוקר.

למעלה