פשוט חייב הסבר-

איכסה

New member
פשוט חייב הסבר-

מצטער אם העלו את זה כבר... אחת התגובות, הייתה "מה הוא מפריש? לייזר?"

-=-=-=-=- (סליחה לגליה מראש)

זה נשמע לי דבר מאוד מאוד מעניין , אך זה לא נשמע לי הגיוני בשקל אלא זה נראה לי מעין פרסומת כזאת טובה לנאסא וזה... אני אגיד לך למה: בן אדם לא יכול להתקיים ללא מזון (אנרגיה) בן אדם צריך אנרגיה בשביל להפעיל את כל התהליכים הבסיסיים ואת כל המערכות החיוניות בגוף (דופק , נשימה ואחת ששכחתי) ובעזרת אנרגיה סולרית אי אפשר לעשות את זה , בטח שלא לחיות חיים מלאים ובריאים!!! או שאופציה שנייה שהתה שהוא שותה מדי פעם מאוד מאוד מיוחד

hyper active

New member
אממ...

עם כול הכבוד , הודי הודי אבל עדיין לא צמח.... משום מה לא נראה לי שההודי הזה עושה פוטוסינתזה ובלי אוכל בכלל אין חיים אם אני זוכרת נכון הכי הרבה שאפשר לחיות בלי אוכל בכלל זה שבועיים, אז יש שם איזה בולשיט רציני... אנרגיה סולרית ומים... בטן .. עוד שנייה הוא יגיד לי שיש לו פיוניות בתחת..

helva

New member
אפשר לחיות בלי אוכל יותר משבועיים

כמה זמן בדיוק תלוי במסת השומן והשרירים בגוף. כמובן שזה ממש לא מומלץ - זה גורם לנזקים חמורים מאוד לגוף.

hyper active

New member
טוב...

כמו שאמרתי אני לא בדיוק זוכרת כמה זמן אבל אני לא חושבת שהרבה יותר משבועיים.. ומין הסתם זה תלוי במסת גוף וכול זה אבל דיברתי בכלליות...

helva

New member
זה הרבה יותר משבועיים

(יותר קרוב לאיזור החודשיים, אבל בשלב הזה כבר אי אפשר לזוז, לראות, לשמוע וכו').

TheSimon

New member
מה זה חיים?

בתלות בהגדרה גם הזמן משתנה. ובקשר לסיפור, הוא נשמע לי די מופרח

helva

New member
חיים זה חיים

כן, גם אם אתה לא זז, רואה ושומע אתה עדיין חי. ובקשר למופרכות הסיפור - אני לא הכתובת, דבר עם המרצה שלימד את זה.

מה זתומרת, מה הוא פולט???

חמצן! עם הוא חי ממים ואור, כנראה הוא עושה פוטוסינתזה, והוא פולט חמצן, אז במקום לצחוק על זה, תחשבו אך ליצור עוד כאלה, שיעזרו לנו עם זיהום האוויר

qet1

New member
שתי הגדרות לבן אדם חי

1)דופק 2)פעילות מוחית נראה לי...

qet1

New member
אבל...

יכול להיות מצב שהמוח יפסיק לעבוד והלב לא כי אחרת איך ייתכנו השתלות לב? (לוקחים לב פועל מאדם מת ומשתילים לאדם חי עם לב חלש מידי...)

למעלה