פשוט חוצפה!

stu from scream

New member
פשוט חוצפה!

מגזין רייטינג של היום (יום רביעי) פירסם כתבה על האירווזיון ההולך וקרב.הנה מה שהם אמרו על לורדי שלנו: "זהירות,יש מצב למחווה מתמשכת לחבורת המטומטמים הפינים שלקחו את האירוויזיון בשנה שעברה. אגב,זאת ההזדמנות לתהות למה היה צריך את כל ההשקעה הזאת באיפור ובתלבושות. באותה מידה אפשר היה לקחת חמישה נרקומנים,לרטש להם את הפנים,למסמר להם כלי נגינה לגוף ולתת להם לצרוח מכאבים במשך 4 דקות ו-22 שניות. איך אומר אמיר קמינר,קאמפי." ואני אומר-
פשוט חוצפנים(!!!). רייטינג מטומטמים בעצמם,זה א' כל. ב' כל, ההשקעה הזו היא השקעה תמידית של לורדי - לא רק לאירווזיון,בניגוד לשאר הזבל שיש באירווזיון הזה *וסליחה לכל חובבי האירוויזיון
*. הגיבו נא!

תבין משהו.

זה מתחנגל שמנסה להגן על האירוע האהוב עליו, ולטעמו קצת קשיחות בצורת הארד רוק לא באה בטוב, אבל מה - בביקורת מוזיקלית הוא על הפנים אם לורדי בעיניו הם "נרקומנים", "צורחים מכאבים" ושאר התיאורים שלו. ועוד עובדה - Horror Sells, זה עבד עם פרדי, זה עבד עם ג'ייסון, זה עבד עם לורדי, סליפנוט וקיס, סעמק זה אפילו עבד עם מייקל ג'קסון!! שלב את זה עם מעצמת המוזיקה הגדולה ביותר בעולם, שהיא, לא פלא, רוק ומטאל - ויש לך ווינרים במלוא מובן המילה.

אה ועוד משהו...

איך לעזאזל מצאת את עצמך קורא "רייטינג"?! העיתון הזה יותר עלוב מקריירת השירה של ג'ניפר לאב יואיט!!

stu from scream

New member
חחח אכן צודק

הזמנתי פיצה והיא איחרה...אז מרוב שיעמום התחלתי לקרוא עיתונים והוא היה חבוי לו בשקית ניילון מתחת לכותרת..בחיים לא אחזור על הזוועה

TillsWIFE

New member
נממממממ ../images/Emo5.gif

מוזר די. עדיין יש כאלו תגובות ללורדי? אני מתכוונת, בסדר פעם זה היה מלהיב. לא הרבה הכירו אותם, ופתאום הם קיבלו חשיפה כזאת גדולה באירוויזיון וזכו. אז זה היה מושא להרבה בדיחות ולעג על המראה שלהם. אבל, כאילו, עדיין ממשיכים עם זה? חשבתי כבר שזה נרגע מזמן... אני רואה שזה שוב מתעורר, העיתון של אופיר, רייטינג...
ווווווווווו-המשפט האחרון שלך ממש נכון!

who am i1

New member
בדיוק בגלל זה

זה פתאום מתעורר דור הרי כתב לכבוד האירוויזוין הקרב ובא

MONSTERMAN

New member
ממש ממש חוצפה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה באמת חוצפה !!! רייטינג- תתביישו לכם- המטומטמים זה אתם !!! הם פשוט מקנאים בהצלחה של לורדי באירוויזיון, בעוד שאדי בטלר זכה מקום אחד לפני אחרון...

ahbarfilez

New member
עזוב,

תן להם להנות מהפופ השמאלצי שתמיד יש באירוויזיון... מה אכפת לך.. העיקר שאתה אוהב את לורדי.. ולראות את אפוקליפטיקה עושים הדבאנג באירוויזיון מול כל אירופה, בערוץ הראשון - פשוט חוויה של פעם בחיים.

למעלה