פשוט דיכאון..

Le Fay

New member
וזה הדבר הכי נורא שקיים?

כולו אחד הדברים הלא-נעימים שנכנסו לך במקרה לשדה הראיה, ובמרוכז. החזירי את האנשים האלה הביתה עם משככי כאבים, ההרגלים שלהם וחברה של שניים-שלושה אנשים איכפתיים, ותראי שיש להם די רגעים טובים שמצדיקים לא מעט סבל. העובדה היא שלמרות כל הדיבורים, גם כשהם מאושפזים, כמעט כולם מגייסים את כל תעצומות הגוף והנפש כדי להחלים. בית חולים הוא פשוט חרא מקום לראות בו אנשים. אבל אם את כבר שם, ממליצה על ביקור באונקולוגית, זה מרחיב פרופורציות.

Le Fay

New member
נ.ב. ואמ'שלי אומרת: הזיקנה לא חגיגה

אבל המוות לא נחמה.

rigoletto111

New member
../images/Emo45.gif טוב שיש פה מבוגרת אחראית

עם כל הדיכאון מסביב. עובדה שזקנים לא ממהרים להתאבד, פחות מבני עשרים שחברתם המחוצ'קנת נטשה אותם. אגב, חובבי המיתולוגיה ודאי זוכרים שכאשר הרקולס היה צריך להביא למלאך המוות מישהו במקום אשה שמתה, והוא פנה להוריו הזקנים שסירבו ואמרו "אור היום מתוק גם לזקנים"

rigoletto111

New member
אני נזכר בו עכשיו בגלל

סבא שלי , שסובל בשנים האחרונות מכל בעייה בריאותית אפשרית שלא הורגת אותו (אחרי כל סוגי האסונות שהיו לו בחייו, you name it) ואנחנו צריכים לטפל בו.

rigoletto111

New member
תודה על הטיפים (שהיו במסר)

אגב, בעקבות הסיפור במיתולוגיה חנוך לוין כתב את המחזה "כולם רוצים לחיות" . משעשע מאד

שבי 83

New member
בתש1 מתוקה זה בשבילך../images/Emo79.gif

שיר אהוב עלי מלד זפלין שעוזר כאשר עצוב. מדרגות לשמיים. Theres a lady whos sure All that glitters is gold And shes buying a stairway to heaven. When she gets there she knows If the stores are all closed With a word she can get what she came for. Ooh, ooh, and shes buying a stairway to heaven. Theres a sign on the wall But she wants to be sure cause you know sometimes words have two meanings. In a tree by the brook Theres a songbird who sings, Sometimes all of our thoughts are misgiven. Ooh, it makes me wonder, Ooh, it makes me wonder. Theres a feeling I get When I look to the west, And my spirit is crying for leaving. In my thoughts I have seen Rings of smoke through the trees, And the voices of those who standing looking. Ooh, it makes me wonder, Ooh, it really makes me wonder. And its whispered that soon If we all call the tune Then the piper will lead us to reason. And a new day will dawn For those who stand long And the forests will echo with laughter. If theres a bustle in your hedgerow Dont be alarmed now, Its just a spring clean for the may queen. Yes, there are two paths you can go by But in the long run Theres still time to change the road youre on. And it makes me wonder. Your head is humming and it wont go In case you dont know, The pipers calling you to join him, Dear lady, can you hear the wind blow, And did you know Your stairway lies on the whispering wind. And as we wind on down the road Our shadows taller than our soul. There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How evrything still turns to gold. And if you listen very hard The tune will come to you at last. When all are one and one is all To be a rock and not to roll. And shes buying a stairway to heaven

כשאת תהיי זקנה

לא יהיה לך שכל בריא כמו עכשיו בשביל להחליט למות את תהני יש לי סבתא שקיבלה עכשיו סרטן ואוטוטו מתה ואת תראי אותה לא תאמיני היא מאד מאושרת!

הזקנים עד שהם מתים

הם לא חושבים שהם ימותו בדיוק כמוני וכמוך נהיה להם ראש מרובע כזה

אולי היא מאושרת

סוף סוף לעזוב את העולם הזה? לא כל האנשים הקשישים מאבדים את שכלם. ויש כאלה שאף פעם גם לא היה להם, אז זה לא תלוי בגיל. ויש אנשים זקנים שבקושי מתפקדים, אבל השכל שלהם עובד ועוד איך. עד השניה האחרונה!

חלקיקה

New member
בתש יקרה!

אני יכולה להבין את תחושתך..מפני שאת רואה את סבתא שלך במצב ממש קשה...אך אל תסיקי מכך לגבי עצמך..שתדעי שהזיקנה יכולה להיות יפה..אני רואה את סבתא שלי , רואה את תהליך הזדקנותה..קודם כל התהליך הוא איטי ..כך שזה נותן להם זמן להתרגל..לפתע הם מגלים את המשפחה, את הדאגה והתמיכה מכולם..נכדים...נינים...פשוט רווים נחת שזו הרגשה עילאית ממש..תאמיני לי שהם לא רוצים לחזור לנערות הם מיצו את השנים הללו..כרגע הם חווים סוג של חיים אחרים..חיים רגועים יותר..האושר והמיצוי שלהם מגיע מדברים אחרים שקשה לנו להבין אותם... בקשר לסבתא שלך לפי מה שאת מספרת היא באמת במצב קשה..אך תזכרי קצת, ממש קצת אחורה, כשהרגישה יותר טוב..היא לא היתה מאושרת? מהמשפחה, הנכדים???

uri80

New member
אם זה מנחם, את לא לבד.

רק כרגע חוזר מבית חולים. נראה שבזמן האחרון אני מבקר בכאלה על ימין ועל שמאל. אל תדאגי, הכל עובר בסוף.

למעלה