פשוט גועל נפש!!!!!

רעותיק

New member
פשוט גועל נפש!!!!!

אין לי דברים להוסיף, כנסו ותראו בעצמכם כמה גועל ורוע יכולים להיות בתוך אנשים. לדעתי זה ממש בזיון שדבר כזה בכלל קיים http://news.msn.co.il/news/Yellow/World/200510/20051029184715.htm

y a r d e n 8

New member
יואו קראתי הכל

שימותווו בעעעעעע שונאת אותם והם רק בנות 13.. יותר קטנות ממנייייייי

רעותיק

New member
זה נוראייייייי

לא רק שהן קטנות ולא מבינות כלום מהחיים הן גם שרות ומופיעות וגורפות אחריהן אנשים זה איכסהההההההה למה אנשים מסכימים לדברים האלא בכלל?! זה יותר גרוע מלחיות בבועה! כאילו מה? איזה עוד הוכחות צריך בשביל שיבינו שהשואה הייתה! והטבח בעם היהודי היה! מתי יבינו שאי אפשר להמשיך להכיחש?!!?!? בעעעעעע

רעותיק

New member
זה על

2 ילדות מ-פ-ג-ר-ו-ת (במובן הקטן של המילה) בנות 13 מארה"ב שאבא שלהן תומך וחבר הדוק למפלגה הנאו-נאצית (אם הבנתי נכון..). עזבי את זה שמוות זה מה שאני מאחלת לו ולכל חבריו שתומכים בזה, החארות האלו הולכות ומופיעות ומשתמשות "ביופי ובחן" שלהן עלק כדיי להסית עוד ועוד קהל לנאו-נאצים. בהופעות שלהן הן אומרות שלא היו בכלל 6 מליון יהודים קיימים בתקופה הזאת אז שהשואה לא הייתה יכולה להתקיים, שכל הסיפורים והזוועות זה המצאה אחת גדולה של עם הסטן (העם היהודי) וכאלה ואחרים.. זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש עצוב שיש אנשים שעוד מכחישי שואה, אין הוכחות יותר ברורות למה שקרה באירופה, מחנות השמדה-קיימים!, תכנונים ודפים ופירוטים על מבצעיהם של הנצאים-נמצאים! אז מה עוד צריך בשביל להוכיח לעולם את הזוועות שהעם היהודי עבר!? לדעתי אופיר או ניצן יכולים לספר עוד על דברים שהם ראו שם במקום ההוא שבו אבות אבותינו חוו גיהנום אחד גדול! הם ראו בעניים שלהם תדברים האלא, וכמותם עוד מליוני אנשים שבקרו שם. בושה וחרפה לאנושות שיש אנשים שמכחישים את מה שהיה.

ניצניזם

New member
כמה מכחישי שואה...פשוט מזעזע..

ילדות בנות 13 צועקות מול קהל ענק את הסלוגן של.. הדבר הזה..(לא להזכיר בכלל את שמו..) כל ההוכחות האלה..... שיראו לי הוכחה אחת שפוסלת הוכחה כמו ניצול שואה...שחווה את זה על בשרו..ודם משפחתו!! הן צריכות לנסוע למיידנק... למקלחות.. שהמטרה שלהן היא להרחיב את נקבוביות העור כדי שבחדר ליד...... ממש צמוד... הציקלון B יחדור טוב יותר לגוף... ואחרי שיבקרו בתאי גזים.. נראה אותן אומרות שאין בכלל צבע כחול על הקירות.. שהדממה המשתקת הזאת שיש שם רק גורמת לך לשמוע יותר ויותר את הצעקות הצרחות הבכי והכאב שבאמת היה שם.. ושילכו לבורות ירי באמצע היער.... ושבאושוויץ.. יראו את ערמות הנעליים של האנשים .. שבראש אתם רואים ילדה קטנה שנועלת אותן.. משחקת.. ואז נשאל אותם- מאיפה הנעלים האלה???? או את ערמות השיער.......- זה סתם סוג מיוחד של צמר??? והסרטים..... מעט הסרטים שמתעדים ומראים מה שהיה שם..(יותר בגטאות) התמונות... ושיסתכלו לניצולת שואה.....שאיבדה את כל המשפחתה חוץ מאחותה.. וחצי מהחיים שלה גם....... שישמעו את הסיפור שלה...... לאן כל המשפחה שלה נעלמה?? ואחר כך יגידו שדבר כזה לא היה.... (זה רק כדי למשוך פרסום...) ניצן.

ניצן....

את חושבת שמכחישי שואה לא היו באוושיץ ומיידאנק? אפשר להמציא אלפי דברים מה היה שם. את האמת את יודעת. אני יודעת. ורוב העולם יודע. למה רוב? כי יש מכחישי שואה מכל מיני סוגים. תחת קבוצת מכחישי שואה ישנם אנשים אנטישמים, אנשים סתומים בדעותיהם, וגם מספר מועט של אנשים שאומרים שזה לא קרה כי אדם אנושי לא יכול לעשות כזה דבר.

shikole

New member
ובדיוק

ניר גדעון תמיר איתן ואופיר הכרתושים מאצלנו מיב' חזרו מפולין
\ אני עכשיו יקרא את זה

shikole

New member
מטומטמות! (חשוב לקרוא מה שכתבתי פה)

נאציות מסריחות ימח שמם לעד לעולמי עולמים יישרפו באש הגהנום ה' ינקום בהן ובכל הנצאים בעולם הזה ולעולמי עולמים גועל נפש סבתא שלי ניצולת שואה, היא המציאה את זה?? סבא שלי ניצול שואה.. הוא המציא את זה?? אח של סבא שלי, עדיין חרוט לו על היד המספר שהטביעו לו...הוא עשה את זה לעצמו?? לאן נעלמו אבא של סבא שלי? אמא שלו? המשפחה שלו?? לאן הם נעלמו? ברחו לו?? לאן נעלמה המשפחה של סבתא שלי, שהייתה כה קטנה אז, רק בגיל של ילדה..!! מה היה קורה לו סבתי לא הייתה ניצלת מה היה קורה לו סבי לא היה קופץ מהרכבת שהסיעה אותו למחנה ההשמדה, בכלל לא הייתי פה היום, בכלל לא הייתי כותב את זה בכלל לא הייתי יושב פה בארץ ישראל באדמת הקודש הזאת, כל האנשים הללו המציאו את כל זה ישבו ביחד ותאמו סיפור?? אני מצטער על ניבול הפה, אבל יימח שמם לנצחח מפגרות מטומטמות פוסטמות לא מבינות גרוש מהחיים שלהם שיישרפו באש הגהנום הן וההורים שלהן וכל חבריהן הנאצים שקיימים בעולם הזה בעזרת השם אני יהודי - אני גאה להיות יהודי!!! אני יהודי לנצח!! אני חי בארץ ישראל במדינת היהודים.... ושמישו ינסה לקחת את זה ממני!!!
תודה לכם, תודה, 6,000,000 היהודים שהקרבתם חייכם למען הארץ הזו תודה לכם ניצולי השואה על שהשם היה אתכם והצלחתם להינצל מהזוועות שהתחוללו שם תודה תודה תודה שהתאוששתם והקמתם את מדינתו תודה - תודה - תודה !!

זוועה!!

פשוט זוועה! איך אנשים לא מתביישים? יוו הגזע ה"ארי" הזה עולה לי על העצבים. הנה עוד הוכחה שמראה שבעזרת המוזיקה וההערצה אפשר להעביר כל מסר!

בואו תסחפו

נכון, תכירו דבר נפלא הנקרא "חופש הביטוי" באמריקה, מותר לך להגיד מה שאת רוצה, כל עוד את לא פוגעת פיזית באף אחד. הן, בנות 13, שכל יגדל להן כבר בהמשך החיים, אני מקווה לפחות. ולמה אתם מצפים שזה החינוך היחידי שמקבלים בבית? הן לא מבינות את העולם, תנו להן להתבגר, ואל תתרעמו כל כך על טיפשות אחרים...

shikole

New member
כל כך מפתיעה אותי הקלות

שבה את מקבלת את העניין היה פה רצח עם רצחו 6,000,000 מאחיך היהודים ואנשים אומרים שדבר זה לא היה ולא נברא!!! ואת לוקחת את זה כל כך בקלות,איך אפשר? הרי הן קיבלו חינוך זה מהוריהן, להם כבר גדל שכל לא? ועדיין הם חושבים כך, הוריהן קיבלו חינוך זה מאנשים אחרים, בוגרים יותר, הרי גם להם שכל יש, ועובדה, שעדיין הם טוענים שדבר זה לא היה ולא נברא, אז מה זה משנה אם בנות 13 אומרות דברים אלה, הן היחידות שאנחנו שומעים שאמרו זאת, הוריה אומרים זאת, הם בני 35? 40? ויש מבוגרים יותר וצעירים יותר שחושבים בדיוק כמוהם!! איך אפשר לקבל דברים אלה באדישות? אנחנו הרי לא רוצים שזה יקרה שוב!! =( שכל לא יגדל לבנות ה-13 האלה ובמחשבות ודעות אלה הן ימשיכו לחיות להתעלם מזה, לא להגיב, לא להתייחס? זה הדרך?? ממש לא, ובעניינים כאלה, תסלחי לי, אבל חופש הביטוי ממש! ממש!! לא מתקבל על הדעת!! מקווה שתסכימי איתי... שבת שלום

אני אסביר לך משהו.

אני לא נותנת לטימטום אחרים להטריד את שלוותי. בנוסף לכל זה, יש בי מן הראליות. ויסלח לי הפורום הקדוש הזה שאני סוטה ממשמעותו האמיתית ואתן לך את דעתי. שנאת יהודים הייתה קיימת מבריאת העולם, אבל למעשה, זו שנאת כל מיעוט שקיים מבריאת העולם. השואה היא דבר מחריד לכל הדעות, ואף אחד לא רוצה שזה יחזור על עצמו. מה שמותר, ואני מברכת על כך, הוא חופש הביטוי, מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה, ובמיוחד במדינה הנקראת:"ארה"ב" אני יכולה לתת לך קבוצה גזענית אחרת הנקראת KKK אבל "יחסית" הם לא מפורסמים כמו קבוצות גדולות יותר ששונאות יהודים. בכתבה שנכתבה מסופר על השנאה הספציפית ליהודים, סמוך עלי שהבנות האלו, שלא מבינות כלום מחייהן, שונאת לבטח כל אחד שהוא לא מהגזע הארי. כל קבוצת מיעוט שקיימת, הן חושבות שהן שונאות. הן עושות מוזיקה מזוויעה, שיבושם להן, שישרו מה שהן רוצות, הן לא סוחפות אנשים חדשים עם רעיונותיהם, יש אנשים ששונאים יהודים, אז עכשיו יש להן מוזיקה. תלחם בבנות האלו, כלום לא יעזור. שנאה תמיד תהיה קיימת. מה שאפשר לעשות זה למנוע אלימות כלפי קבוצות מיעוט, לגבי השנאה שלהם, שיחיו עם זה. לי זה לא מפריע.

shikole

New member
מצטער אני לא מסכים

כדאי לך מאוד לתת לדברים כאלה להטריד את שלוותך, אמנם לא בצורה מוגזמת אבל לפחות בתגובה הולמת, תראי, הן כן סוחפות אחריהן אנשים ואני לא מבין איך את מוכנה לקבל את זה, מה זאת אומרת שנאה הייתה ושנאה תהיה, בסדר, ברור שתהיה, אבל מן הראוי הוא למחות על שנאה כזאת, אחרת היא תתגבר ותתפשט... מן הראוי הוא להראות שכן היה, שכן נעשו הדברים האלו לספר דברים וכו' לדעתי זו מעין חוצפה מצידך לדבר בהתנשאות שכזאת שטמטום כזה או אחר לא מפריע לך , לא יודע למה, אבל אני רואה זאת כהתנשאות וכמשו שמן הראוי שתגיבי בהתאם, בלספר עוד משו שאת יודעת על השואה, בחוויה שהייתה לך במשו, כדי להבהיר, שכן היה שכן העם היהודי עבר תטרגדיה הזאת ולא להגיד, אוח נו עוד איזה אנטישמית, חפייף.... כי גם היטלר היה עוד איזה אנטישמי שסחף אחריו רבים אחרים... מצטער על הבוטות אבל זה נורא מכעיס אותי שזה עובר לך באוזן אחת ויוצא מהשניה.

ophirein

New member
וכתוספת למה שמושיקו אמר...

ה-KKK לא חוקיים בארה"ב, כי אמנם הם משתמשים בחופש הביטוי, אבל הם מסיטים נגד אנשים מסויימים, וגורמים לפגיעה בהם. מה שגורם לפגיעה בעקרונות אחרים, שיותר חשובים, כמו בטחון הציבור... אותו הדבר לגבי שתי הבנות האלה. אמנם זאת זכותם להגיד את דעתם, בחזקת חופש הביטוי, אבל הם עברו את הגבול כאשר הם מסיטים נגד אחרים.

למעלה