פשוט גועל נפש.

grimmjow

New member
פשוט גועל נפש.

הלכתי היום לדואר כהרגלי כל יום בשעות הצהריים, סביבות השעה שבד"כ מגיעים לאסוף את הדואר. הפעם יצא לי להגיע בדיוק כשהאוספים היו בתוך הסניף ולקחו את הדואר, ופשוט הייתי בשוק ממה שהלך בפנים. ברבריות וחוסר תרבות כזו עוד לא יצא לי לראות. אני נכנס לסניף ומה שאני רואה זה מלא שקים וחבילות עומדות על הריצפה, כאשר האוספים פשוט זורקים ובועטים בכל דבר לכל עבר. בתור אחד ששולח אך ורק מוצרים שבירים, קפא לי הלב לראות את זה.. וכמובן איך לא, הפקידים יסתמו את הפה - כי הם רק פקידים ומה אכפת להם... בושה.

goolgol

New member
אני מזמן לא שם את המדבקות "שביר" בכמה שפות

(אולי באנגלית, זה רק כדי להרשים את הקונה) לאחר שראיתי את היחס לחבילות והפקידים בדואר אמרו לי (בחיוך של התנצלות) שבינכה בסניף המרכזי ובדרך למטוסף לא מתנהגים יפה לחבילות.

ozitex

New member
לא נתקלתי אבל..

זהו מצב שבהחלט מצדיק הגשת תלונה על ההתייחסות בסניף האמור. אני במקומך הייתי מגיש תלונה רשמית, זה יעזור לך ולכולם.

Personale

New member
אז תשמעו עוד קטע

פעם הלכתי לאסוף חבילה, בפנים מוצר ארוז היטב שעשוי לוחות מתכת מולחמים. עובי 3מ"מ, במקומות מסויימים עם חיזוקים מגיע ל7מ"מ עובי לוח מתכת! הפלא ופלא, פינה אחת היתה ממש עקומה!!! איך לעזאזל הצליחו לעשות את זה אני לא יודע, כנראה הוטח בעוצמה אדירה על הארץ, נדרס, נחבט קשות או שמי יודע - אז אני לא מתפלא!

Katan7400

New member
גם לי זה קרה

חזרה לי חבילה, עדיין לא ברור לי איך, בלי הסבר... בכל מקרה,אני מקבל את החבילה, ואני בשוק !!!!! הכל מקומט !!! מעטפת פצפצים + קרטון להגנה בתוכנה, ועדיין הכל מקומט כאילו דרכו על המעטפה. חבורה של מניאקים !

uriler

New member
כמעט כל המעטפות שמגיעות אלי מ DX

מגיעות מקומטות, מכווצ'צ'ות ולעתים קרועות מעט. מזל שמדובר במעטפות עבות אז המוצרים שורדים.

אצלי בסניף הדואר תמיד בשעה 2 וחצי מגיע עובד

לבד שאוסף את כל השקים, לא דורך עליהם, לא זורק דברים, עושה עבודה יפה ומקצועית. פעם אחת אפילו אמרתי לו על זה כל הכבוד, באמת מגיע לו, הוא יכל פשוט לגמור את כל העניין ב5 דקות אבל בגלל היחס המדהים שלו הוא נשאר בדרך כלל רבע שעה.

goolgol

New member
בטח שלח בems והבנתי שעד שנגמר המשפט

עברו איזה 3-4 שנים. על זה הדואר בונים, טירטור הלקוח והתשה והרבה אכן מוותרים.

yosimemn

New member
לפני כמה ימים שהייתה כתבה בערוץ 2

על מעטפות הנפץ שהגיעו לאישה צילמו בתוך הדואר פתאום רואים את אחת הדוורות לוקחת חבילה מאיזה שק ומשליכה אותה לתוך מיכל ענק .פשוט הייתי בשוק !!

offir999

New member
לי אישית יד את הדוור הכי טוב בארץ - כל חבילה

שמגיעה אלי , הוא מבין לי אותה עד הבית. חוסך לי הרבה טירחה.

SignedIncognito

New member
לי הדואר הרס 3 פוסטרים שהזמנתי

הפוסטרים היו ארוזים בTUBE קשיח הפוסטר הגיעה כאשר העריזה שלו שבורה. זה קרה 3 פעמים.

evilihi

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל

פשוט קרעו את הטיובים האלה לשתיים כאילו דרכו עליהם. והטיובים האלה יקרים מאוד! וקשיחים מאוד!

shamsha

New member
לי יצא לראות את היחס שמקבלות החבילות בשדה...

התעופה של אמסטרדם. השקים וחבילות הדואר שנשלחו במטוס הוטחו בכח של על העגלותו ונדחסו בכח כדי לחסוך מקום בעגלה. היה די ברור שלעובדים בשדה התעופה לא ממש היה אכפת ממה שיקרה לדואר.

evilihi

New member
כשאני רואה את השקעים והקמטים בקופסאות

שאני מקבלת, זה לא ממש מפתיע אותי. אני מאוד מופתעת אגב כשזה מגיע שלם!

למעלה