פשוט בושה!!

just stav

New member
פשוט בושה!!

מישהו מוכן להסביר לי מה קורה במדינה שלנו??? איך משהו כזה יכול לקרות? פשוט בושה לכולנו. אין מילה אחרת.

מה זה צריך להיות?!!!

למה הפכנו להיות??? לא מספיק שהם התעללו בילדה, הם גם לא נענשים על זה?? יש אנשים שפויים במקום הזה?? פשוט בושה. פשוט בושה!! משו צריך לקרות כאן ומהר, כי אם לא יקרה כאן משו, אני לוידעת מה יהיה... הכל מתפורר, הכל מתדרדר..

לא מפתיע בכלל

יש לנו מדינה מטומטמת וכואב לי להגיד את זה... אני רוצה לראות איך העורך דין המפגר הזה יגיב כשהבת שלא תיאנס... קפיטליסט מסריח!!! מה לא עושים בשביל כסף?! העיקר שישלמו לו ולא משנה בכלל שהוא משחרר לרחוב פושעים!!!! אידיוט!!! אני ממש מקווה שההורים של הילדה המסכנה הזו לא יעברו על זה בשתיקה!!

לפי מה שכתוב ולפי מה שהבנתי..

זה נקבע בעסיקת טיעון. מה שאומר שהתביעה הסכימה עם זה. אז לא נראה לי שההורים של הילדה ירעשו.. או לפחות יתנו להם לרעוש..

just stav

New member
לא מפתיע, אבל משגע את השכל כל פעם

מחדש.. "הם בני טובים.." אז הם שילמו למסכנה 3000 שקל ולמדו את הלקח... כמובן.. אז מה אם הם הרסו לילדה המסכנה את החיים? העיקר שהגיוס שלהם לא יפגע.. העיקר שמסרסים או ממיתים כלבים כדי שלא יתקפו.. איזה היגיון מעוות.
יום טוב לכולם Love סתו

היגיון מעוות לגמרי!!!!

כמו שקרה לפני כמה שנים עם שני הילדים שרצחו נהג מונית ולא הענישו אותם.. עשו על זה סרט, באזז, ראית?? תגידי, סתו, כל פעם את עושה
יום טוב לכולם Love סתו ???? למה שלא פשוט תעשי את זה בחתימה?

just stav

New member
בטח שראיתי את באזז.. קשה לי להאמין

שיש מישהו שלא ראה. ואו שאני ממש סנילית, או שאת קצת טועה.. אני זוכרת שכן הענישו אותם, ואז כשהם יצאו לחופש הם שוב פרצו למכולת ודקרו מישהו (או משהו כזה). והסיבה שאני לא מוסיפה את זה לחתימה זה כי אני לא מצליחה, החתימה יוצאת ארוכה מידי.
יום טוב לכולם Love סתו

taltoolit

New member
בקשר לסרט

הראו אותו כמה פעמים אבל בפעם האחרונה שהראו אותו הראו גם מה קרה עם הילדים אחר כך, לפני חודשיים בערך אחד מהם ברח מהארץ ממה אדיוטי מצידו כי הם עוד לא בני שלושים אפילו והם אוטוטו משתחררים ככה שטמבל תמיד ישאר טמבל.

kedeman

New member
שימו לב לזה:

"הנערים הבינו את חומרת המעשה שעשו" החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה ברור שהם ילדים בני טובים - אחרת עורכי הדין שלהם לא היו מצליחים להוציא אותם מזה כל כך יפה (עורכי דין יקרים..) מצחיק... למה לבני טובים מותר???? מה? לילד שגדל בירוחם אסור להפוך ילדה לשפחת מין?? לילדים מרמת השרון מותר!!! אני דורש שוויון!! אם זה היה קורה בפריפריה אז זה היה ילדים מסכנים עם סיפור חיים קשה אם זה קורה במרכז אז אלה בני טובים ש"חמדו לצון" אז אם זה ככה... כנראה שהנערות אשמות לא? אחרת... איך תוכלו להסביר את זה שמישהי נאנסת בניגוד לרצונה??

בטח שזה אשמת הבת!

זה תמיד אשמת הבנות שהן נאנסות!! לא...? צריכים לסרס את הבנים האלה! בכלל, לדעתי סירוס זה עונש טוב לכל מי שלא יכול לשמור את הזין שלו במכנסיים כשבת אומרת לו לא או סתם כשהיא לא רוצה

kedeman

New member
אולי את טיפה מגזימה

סירוס זה עונש מאוד חמור מבחינת ההיגיון הוא דומה לעונש מוות - אין אפשרות להשתקם אחריו, זה סופי לחלוטין. אני מסכים איתך שבאונס הורסים את החיים בצורה נוראים לנאנסת ולכל הסביבה הקרובה אבל יש אנשים שזאת באמת מחלה!! אז זה לא אומר שצריך לומר "איזה מסכנים, הם למדו את הלקח" כי זה סתם טיפשי ועונש לחלוטין לא חינוכי אבל צריך לקחת אותם למאסר שיקומי. לנסות לשקם אותם - אולי אנשים שבאמת יביעו חרטה יכולים להפוך לאזרחים מועילים יותר? (כמו נרקומנים שהתנקו מסמים ועוברים בין בתי ספר כדי לספר את הסיפור שלהם כדי שאנשים לא יעשו את אותה טעות כמוהם) סירוס זה עונש קשה מאוד עדיף שהוא ישאר בחזקת עונש "אין ברירה" ולא סתם לנפנף בו... עדיף להחזיק עברייני מין בתא שלהם או בהסגר באיזה מקום ולאפשרלהם לנסות להשתקם.

אתה צודק, שי..

זו הייתה סתם הגזמה מה שעברתי, ובכוונה זו הייתה הגזמה.. אבל אתה מסכים שחייבים להעניש? אי אפשר לעבור על זה בשתיקה כמו מטומטמים, נכון?

just stav

New member
תלוי מתי..

עם כמה שאני בעד לאפשר לאנשים שיקום ולתת הזדמנות שנייה, זה הכל תלוי מתי. למשל את הנערים במקרה הזה לדעתי צריך לשקם, אבל הם צריכים גם לקבל עונש ראוי ולא רק 150 שעות של עבודה קהילתית ופיצוי של 2000-3000 ש"ח לנערה. "הבינו את חומרת מעשם" עלק.. עם כזה עונש הדבר היחידי שהם הבינו שפעם הבאה כדאי לא להתפס כי זה מבזבז להם דמי כיס. אבל למשל אבא שבמשך שנים אונס או פוגע בבנות שלו, צריך פשוט (וסליחה על השפה) להוריד לו את הזין עם סכין ולהשאיר אותו ככה!
יום טוב לכולם Love סתו

אני חושבת שלכולם מגיע הזדמנות 2...

אבא שבמשך שנים מתעלל בבנות שלו, כנראה שיש לו איזו מחלה נפשית. אני באמת חושבת שלכולם מגיע עונש מתאים, אבל גם הזדמנות שנייה...

kedeman

New member
ועוד דבר על המקרה הזה

הם צודקים בדבר אחד - צריך להתחשב בגיוס לצה"ל! ודווקא בגלל זה צריך לתת להם עונש וגם במהלך השירות הצבאי לא מגיע להם "פרס" להיות ביחידה מובחרת. (באופן כללי נראה לי שאת הקב"א שלהם צריך בערך לרסק לריצפה...)

kedeman

New member
תרגום למי שעוד לא נתקע בצבא

או למי שצריך תרגום מהשפה שלי לעברית נורמאלית... לא רצו להרשיע אותם כי הם הולכים להתגייס לצבא ובצבא אם יש להם תיק פלילי זה ידפוק להם את הנתונים (הם הרי "בני טובים" ולכן הנתונים שלהם בסך הכל מאוד טובים) קב"א זה "קבוצת איכות" אני לא זוכר כמה דרגות יש לזה... אם אני לא טועה הכי גבוהה זה 56 והכי נמוכה זה 52... אבל אני לא זוכר וזה לא כל כך עניין אותי.. מי שיש לו קב"א גבוהה יותר יכול להגיע לתפקידים טובים ונחשבים יותר - לכן גם נחשקים יותר. כל הסיירות והיחידות המיוחדות למיניהן כמה שהקב"א יותר נמוכה יתקעו אותם בתפקידים פחות טובים ופחות איכותיים בצבא

הבנתי. טודא על התרגום!

מקווה לזכור לעתיד. זה יכול להיות שימושי אם מדברים עם מושבניקים או אסי, נגיד.. גם בשיחות עם גלעד זה ממש יעזור... עזבו, לא תבינו. אתם לא מעמק יזרעאל. אולי יפעת תבין.. היא סובלת אותנו דיי הרבה יחסית...

למעלה