פשוט בושה!

hilatan

New member
פשוט בושה!

מארינה לא שירתה בצבא, אני כרגע השתחררתי משירות צבאי וחודשי קבע מעטים, ואני אהיה כנה ואומר, שלדעתי אדם שלא נתן את חלקו למדינה לא יכול לקבל מהמדינה, ומה שקורה כאן הוא פשוט בושה. כל השירות הצבאי שלי קמתי בשעות לא שעות, והיה לי קשה מאוד, ומארינה, בת גילי, פשוט פסחה על חלק מאוד משמעותי מהחיים בישראל ואז עוד נותנים לה במה??! על זה שלא תרמה אפילו מעט למדינה, באמת שעזבו איך שהיא מתלבשת ואת העובדה שהיא נראית בת 35 ולא בת 21. העתיד של המדינה שלנו נראה רע בגלל שהחברה מקדמת אנשים שלא תורמים למדינה (ותוכנית בידור זאת לא תרומה). גם לי יש כשרונות, וגם לי יש שאיפות וחלומות,והחיים שלי היו יכולים להראות הרבה יותר טוב אילו הייתי מתחילה אותם בגיל 18. אני בעד להוריד את התוכנית או סתם להשאיר את השף לבד.

שקדי9

New member
תרשי לי לחלוק על דברייך!

נימאס מאנשים כמוכם שחושבים שהיא לא עשתה צבא בכוונה! לא קיבלו אותה תפנימו!!!! באותה תקופה היא הייתה מארינה אחרת לא ממש באה לי לחלוק איתכם את העינין אבל בסך הכל לא קיבלו אותה!! זאת לא אשמתה!! בכל אופן את פשוט בושה! בזה שאת שופטת אחרים מבלי לדעת את הסיבה!! את פשוט בן אדם שפל!

hilatan

New member
הילדים של היום!

הסיבה לא מעניינת אותי, את אומרת קיבלו, כאילו צריך לעבור אודישן כדי להתקבל לצבא, אפשר להתנדב, אפשר לעשות למען המדינה ולא רק לקחת. את אומרת שאני בן אדם שפל, את בכלל לא מכירה אותי, אין לך שמץ של מושג על מי את כותבת את זה, זה רק מראה על בורות, כמו למשל שאת כותבת עם המון שגיאות כתיב. ילדונת כדאי שתדעי את מקומך, ישנה דרך לחלוק על דברים ולעשות את זה בצורה ראויה.

שקדי9

New member
לא שאת עושה את זה בצורה ראויה!

אני מדברת בתור אחת שלא תוכל לעשות צבא! אני חושבת שזה נורא שאנשים כמוכם שופטים אנשים לפי צבא!! לא מקבלים! יש אנשים שלא מקבלים וגם לא יכולים להתנדב! אבא שלי ניפצע במלחמת יום כיפור!! תאמיני לי שאני מבינה את העיניין הזה של לעשות צבא! ולתרום את החלק שלך אבל יש אנשים כמוני וכמו מארינה שלא יכולים לעשות צבא!! ולא מקבלים אותם!

hilatan

New member
אני לא קראתי לך אדם שפל....

את עדין צעירה, כשתקבלי צו ראשון לצה"ל יסבירו לך הכל. חבר שלי נפצע במלחמת לבנון השנייה, נפצע קשה, הוא כיום משותק בגפיו התחתונות- זה לא מנע ממני לעשות צבא. תפקידים של בנות בצבא הם תפקידים פשוטים, לא מסובכים אבל בכללותם תורמים למערכת. אני יכולה להבטיח לך שכיום כשיש אחוזי השתמטות גבוהים מאוד לא יוותרו כל כך מהר על כוח אדם, ולכן הייתי מציעה לך לא לחיות באשליות של יקבלו אותך לצבא. אתמול אחרי שקראתי את תגובתך חיפשתי באינטרנט אודות הזמרת האהובה שלך, ועוד בתקופת כוכב נולד יצאה כתבה על כך שארבעה מהפיינליסטים לא שירתו בצה"ל. לשלושת אלו שלא עשו צבא היו הסברים, עודף משקל בעיות בריאותיות אחרות, אחד עשה שירות לאומי ורק לא ניתן הסבר אודותיה. לכן בלית ברירה אני נותרת בדעתי.

שקדי9

New member
לא מנסה לשנות מנסה להסביר

בכל מקרה אני לא חייה באשליה לצבא לא יקבלו אותי מסיבות בריאותיות .. אני מאוד רוצה ללכת לצבא וגם מארינה רצתה אבל מה לעשות שהחיים לא תמיד מאפשרים לנו לעשות את זה?! יש אנשים כמוני שלא יכולים להתקבל לצבא וזה לא כיף! תאמיני לי שזה ממש לא כיף וזה שהזכרתי את אבא שלי זה רק להראות לך שאצלנו בבית זה מאוד חשוב להתגייס אבל מה לעשות שלא יקבלו?! בכל מקרה זה המצב.

למעלה