פשוט בושה..

E I NB V 6

New member
פשוט בושה..../images/Emo62.gif../images/Emo91.gif

עם כל הקהילות הספציפיות שיש כאן לכל זמר חדש שצץ...אין כאן קהילה לשנות השבעים?..........?......?....?...?................פשוט בושה...יש זמרים נכבדים ומוערכים פי מאות על הסופרסטארים חסרי הכישרון שצצים כל יום שני וחמישי כאן....שלא היו בשנות השישים ולא בשמונים אלא בשבעים....אם מישהו רואה את זה ובא לו לקחת לתשומת ליבו ולעשות עם זה משהו יהיה נהדר....אני כבר היתאשתי ממלחמות עם תפוז ולהסביר להם איזה פורומים כדאי לפתוח על זמרים גדולים באמת גדולים שהיו פעם אבל אנחנו חיים בעידן של פופ דביק שמיוצר בבית חרושת לזמרים...אז אולי קהילת שנות השבעים תיפתח ויהיה צדיק אחד בסדום....תודה

גלי®

New member
הצעות לפתיחת פורומים, ניתן להעלות

בפורום משוב (168) ... בהצלחה...

E I NB V 6

New member
מה זה הפורום הזה?...משוב

לא שמעתי עליו איך אני מגיעה אליו?...ולא אמורים לכתוב בקשה להנהלת תפוז?...את האמת שקיוויתי שמישהו יקח את זה לתשומת ליבו כי כמו שאמרתי אין לי כבר כוח למלחמות עם תפוז והיו כאלה...פשוט נראה לי מן הראוי שאם יש פורום שנות השישים והשמונים שיהיה גם לשבעים מן הסתם מבחינתי אלה שנים חשובות באופן ספציפי ויש לי סיבות שאני רוצה שיפתח אבל אני חושבת שגם באופן כללי זה מוזר שעוד לא קם כזה פורום אז אני אנסה למצוא את הפורום שאמרת...אם מישהו יראה את ההודעות שלי ויתן גיבוי מה טוב.... תודה עינב

E I NB V 6

New member
הקישור ריק

הקישור שנתת לי הוא ריק כנראה טעית ....אשמח אם תתני לי אותו שוב

ברק 188

New member
למה בושה? את -קצת יוזמה...

ויכולת ואת מנהלת פורום "שנות השבעים"=
אל תגדי למה אין התעשתי ועשי.

E I NB V 6

New member
../images/Emo101.gifאז זהו ש...

כמו שאמרתי כבר הגשתי כל מיני בקשות לתפוז והם לא מסכימים סתם פשוט מעקשנות ושתבין שיש פורומים אחרים על כל שטות והרבה....לא חשוב אני רציתי משהו שקשור לשנות השבעים ....ונדמה לי שאין לי יכולת לנהל את פורום שנות השבעים כי אני צריכה חומר וידע וכאלה ואני בכלל לא יודעת איך מנהלים היא גם אמרה לי זאת המנהלת שאיך אני רוצה לנהל אם אין לי ניסיון וזה עוד היה על משהו ספציפי אז את כל פורום שנות השבעים?..נראה לי שאין מצב קיוויתי שמישהו שמתעסק בתחום ויושב שעות רבות על האינטרנט מישהו שמסתובב כאן בפורומים יקח תיוזמה...כי זה ממש מוזר שאין פורום 70 ששם קרו המון דברים מעניינים....בכל התחמוים והמון אבני דרך נסללו...בתקופה זאת...לכן אני אולי הייתי פונה להנהלה אבל הם מחפשים גם מישהו שיתחזק את הפורום כאן צריך יוזמה של מישהו ...אולי אתה?....טוב אניוואי בהצלחה...וסופשבוע נהדר..

למעלה