פשוט אל תקנו איפוד.

jonyboy135

New member
פשוט אל תקנו איפוד.

כמו שקרה לי ולעוד אלפי משתמשים ברשת חבטה קטנה ובלתי מורגשת יכולה לפוצץ את מסך הLCD של האיפוד מבפנים. החלפת האיפוד עולה בידע 167$. או שלא תקנו איפוד, או שתבטחו אותו, ביטוח חיצוני שמכנסה תאונות. המכשיר הולך בקלווות.

GoatGuy

New member
וואלה? מוזר...

האייפוד דור רביעי שלי נפל לי מגובה של מטר וחצי בערך במפגש הפורום שלי בעזריאלי (לפני כמעט שבועיים), נמרח על הרצפה למרחק של איזה 2 מטר...החבטה ברצפה הייתה ממש חזקה, הייתי בטוח שאני ארים אותו והוא יהיה כולו מנופת ושבור- ולמרבה הפתעתי יצאתי עם שפשוף שחור על כפתור הבחירה ושריטה קטנה במסך, שעם הזמן הצבע יצא ממנה והיא תהיה בלתי נראית. מאז הנפילה אני לא משתמש בIPOD, אני פשוט מפחד עליו בהיסטריה. לכן הזמנתי I-Skin שאמור להגיע אוטוטו

לפי מה שאתה אומר אסור לקנות הכל

אפילו באיריוור זה יכול לקרות ולקרייטיב ובעצם לכל נגן מבוסס מסך LCD אם נלך על פי הדעה שלך אז לקנות רק נגן בלי מסך בכלל ככה הוא יהיה מוגן הכי טוב הצורה שאתה אומר את זה מקוממת

weird dust

New member
יש אפשרות לשים את האי פוד הפוך

בתוך האי סקין? כשחשבים על זה כשהאי פוד נמצא בתוך התיק אולי אפשר להפוך את הכיוון של המסך. שמישהו ינסה ויחזיר תשובה. ובערון יש קייסים שמגנים על המסך בניגוד לאי סקין.

GoatGuy

New member
הI-Skin לא מגן על המסך?!

ארררג. אז מה שווה הקנייה שלו בעצם אם הוא לא מגן גם על המסך ועל הגלגלת? נראה כאילו אני אצטרך בכל מקרה להזמין גם את הדונאט (מגן מסך + כיסוי זוהר בחושך לגלגלת) ב10 דולר...

weird dust

New member
את מה להזמין?

ואני התלהבתי מהקייס הזה. הוא יותר יכותי בעיני, קצת יותר בוגר אבל יותר איכותי, והוא מגן גם על המסך ויש לו כיסוי עליו. הוא עולה 10 דולר יותר מהאי סקין.

JustThomas

New member
ממ.... לא כזה פרקטי.

גם נותן לאייפוד וואחד נפח, ואתה צריך לפתוח כל הזמן את המכסה הזה. למרות שזה לא נשמע לך כזה מפריע, אתה תגיד למצאב שאתה תגזור את העליונית.... (קרה לי פעם משהו דומה חח) אם תרצה לדחוף אותו לכיס זה לא יהיה נוח.

weird dust

New member
העליונית מתפרקת במקרה הצורך

היא מחוברת עם סקוטש כזה לא חייבים לשמור אותו למעלה תמיד הוא לא כזה נפוח ראיתי במציאות והוא גם מגיע עם סטריפ ליד בשביל אלו שעושים ג'וגינג ביננו.

M y G a d g e t

New member
מקבלים עם האיסקין מגן מסך...

והוא מגן מצוין על האייפוד ועל המסך... אז אני לא מבין מה הבעיה...

weird dust

New member
מקבלים מסך מגן, כן

השאלה עם הוא טוב והוא לא רק נגד שריטות כי כמו שניראה הוא לא קשיח והוא מתקפל כזה. אם למישהו יש אי סקין הוא מוזמן לכתוב על המגן שלו.

Princess Petel

New member
../images/Emo12.gifמה זה הדונאט הזה?

לא שמעתי על זה בחיים... אתה יכול לשים קישור\תמונה\משו..?

JustThomas

New member
גם בלי קשר, האייריבר הגיע עם

קייס מעור, מגן על 95 אחוז מהמכשיר (חוץ מהחיבורים והכפתורים) הוא עבה, מרופד, הגב שלו קשיח, עם קליפס לחגורה, (לא בדיוק קליפס - פשוט חריץ להשחיל את החגורה) עם מגן פלסטי על המסך. ואני רואה אנשים בונים כל מיני תיקים (יצירתיים אומנם) בשביל הגנה בסיסית לאייפוד... ואל תגידו שזאת לא רמאות. לאפל לוקח בדיוק 2 דולר למכשיר להוסיף כזה קייס, ו30+ דולר בשביל הצרכן התמים לקנות אחד. אם הם יוסיפו אותו לאייפוד - הוא לא היה נפגע בקלות ולא היה נשרט ולא גורם להוציא הוצאות מיותרות. סתם בשביל הכיף צירפתי תמונות (טוב נו קצת התלהבתי
) מקדימה מאחורה

למעלה