פשוט אוהבת.

מ א נ צ י

New member
פשוט אוהבת.

אני יוצאת עם מישהו כבר קרוב לשנה.. הכרנו חודש או חודשיים אחרי שעברתי פרידה ממש כואבת, לא יודעת איך תקראו לזה..אבל לא רציתי משהו מחייב איתו. ברגע שיצאתי איתו..עברו חודשיים של כייף!,ממש. הייתי איתו יצאנו טיילנו עשינו הכל ביחד..טלפונים. ממשנהנתי איתו. רק ש..היה איזה אחד,שהיה לי קטע איתו לפני החודשיים האלו. בזמן החודשיים הוא נשק אותי,הרגשתי רע,אז אמרתי לאותו אחד על הנשיקה. עברה שנה מאז,היינו חברים עד פברואר,ואז..הכל התחיל להתדרדר. כעס,עצבים,הכל התפרץ החוצה. בגלל נשיקה. לא ידעתי מה לעשות,אני עדיין לא יודעת מהלעשות. הוא מרגיש מנוצל,כואב,מאוכז..גם אחרי שנה. ובאמת איכפת לו ממני והוא מרגיש אליי משהו אבל הוא עדיין לא מבינה מה לעשות עם עצמו, איך יכולתי לעשות לו את זה אחרי כל מה שהיה? אני לא יודעת מה לעשו,הוא רוצה לנתק את הקשר,אחרי שנה שהיינו ביחד,ועכשיו איכשהו עדיין. אני אוהבת אותו נורא. מאז שום דבר לא קרה, תקראו לי שפוטה אבל עשיתי הכל,מה שרצה כדי שירגיש עם זה יותר טוב. אני לא יכול להפרד ממנו,יכאב לי יותר מידי לאבד אדם חשוב. מה לעשות שירגיש יותר טוב שיגרום לו להשאר..? צריך לזכור שהיינו ביחד מיולי שנה שעברה...ועדיין...איכשהו ביחד.רק שהוא רוצה לנתק לגמרי. (סליחה על האורך)

insane99

New member
תסלחי לי אם אני אומרת לך את זה

אבל אם בגלל נשיקה הוא עושה מזה סיפור אז זו לא אהבה אמיתית. אני מציעה שתקחי אותו למקום רגוע ובו תנסי להיות הכי כנה שאת יכולה ולהסביר לו הכל בצורה שהוא יבין, תנסי לגרום לו להשאר. נ.ב: קחי טיפ ממני להבא בפגישה השניה (לא הראשונה בזאת רק צריך להכיר את הבחור) תקבעי את העובדות אם יש דברים שאת מקפידה עליהם אז תגידי כך הגבר שלך יעריך אותך יותר במידה והוא לא מקפיד עליהם אז זה יכול לתת לך סימן שהוא מעוניין במשהו אחר שיהיה בהצלחה וכל מה שאמרתי מקווה שלא תפגעי זה דברים אמיתיים.

A d i 23

New member
הבחור נישק אותך..

את דחית אותו (תקני אותי אם אני טועה) באת וסיפרת לו את מה שקרה.. המשכתם הלאה.. ועכשיו אחרי שנה, הוא כועס, ועוד עלייך ??? אם כבר שיכעס עליו, מה את אשמה ? שיש אדיוטים בעולם ? יש ותמיד יהיו, וצריך לדעת להתעלם מהם. מצד שני, אולי המקרה הזה הוא סתם תירוץ לעורר ריב ? יש מצב ? אולי הוא רוצה לנתק איתך את הקשר מסיבה אחרת אבל "נוח" לו להשתמש במקרה ההוא..?! בכל אופן, אם הוא מתעקש לנתק את הקשר, למרות כל השיחות ביניכם, ולמרות הנחישות שלך לשמור על מה שהיה עד כה, לא תהיה לך ברירה, אלא לוותר ולהניח לו.. אם זו החלטה שלו, את תאלצי לקבל אותה, עם כל הכאב שבדבר.

תגובה

אם היתה ביניכם מחויבות, בגידה שנשקת אחר. אם לא הרגשתם מחויבות, לא בגידה. נסי להיות טובה ונעימה אליו ולעשות לו מעשים טובים מתוך אהבה. היי עדינה אתו, תני לו מרחק ככל שירצה ואל תלחיצי לשום דבר. אולי כך יסלח לך. לכל היותר, תשארו ידידים. גם זה טוב. אם תהיו ידידים, אולי בעתיד תחזרו לחברות.

מ א נ צ י

New member
לא אפשרי..

כל מה שנסיתי לעשות אני עושה, אני מנסה הכל כדי שיהיה לו טוב. כל שיחה היא חתיכת שיחה. צריך לציין שכל שיחה זה בטלפון..אנחנו במרחק 110 ק"מ אויריים אחד מהשני. אני לא יכולה בלעדיו. יהיה קשה להפרד, סתם לקחת את האהבה שלי ככה.

תגובה

אם יחליט שלא רוצה קשר, כנראה לא ממש אהב. לא היה לך מזל אתו, לא התאמת לו באופי. לא נורא.

למעלה