פר"ח

פר"ח

אז הנה כבר אוטוטו אני כבר חודשיים בפר"ח והפעילויות אוזלות לי... אני ממש לא יצירתית.. אז אני אשמח מאוד לעצות לפעילויות.. ולשמוע מה אתם עושים עם החניכים...

יש לי אחל'ה רעיון בשבילך!

את תמיד יכולה לשחק עם החניך או החניכה שלך במשחק ה-"אל"ף-בי"ת וקיסרי רומא". משחק זה, כלליו פשוטים למדי: מישהו מתחיל לומר את אותיות האל"ף-בי"ת, מש כמו במשחק "ארץ-עיר", (אל"ף בקול, ואז ממשיכים בלחש את שאר האותיות). אומרים סטופ!, ואז מגלים לאיזו אות הגעתם. ואז, צריכים לנקוט בשמו של קיסר רומי (המהדרין יכולים דם לנקוט בשמו של קיסר ביזאנטי) ששמו מתחיל באותה אות. הנה לך למשל, ארבעת הקיסרים המתחילים ששמותיהם מתחילים באותיות א'-ד': אוגוסטוס (קיסר משנת 27 לפנה"ס ועד 14 לסה"נ), באלבינוס (קיסר בשנת 238), גאיוס (המכונה גם קאליגולה, קיסר בשנים 37- 41 ), דומיטיאנוס (קיסר בשנים 81- 96). ועכשיו תגידי לי את: נכון שזו פעילות אחושילינג מ-א-מ-מ-ת?? דאנטה

elena20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נחמדה כמו תמיד

elena20

New member
לפעמים הרוע שלך מצחיק../images/Emo3.gif

אבל לפעמים את עוברת את הגבול.

ChilD SouL

New member
זה שרשור מאה שאת פותחת באותו נושא.

זה נראה לך
כי לי לא ממש. כבר ענו לך על הדברים האלה מאה פעם פה, ועוד מאה פעם בפורום סטודנטים. הגיע הזמן שתיישמי כמה דברים. [אני כמעט ובטוחה שיש את כל השרשור והפעילויות בטאגליינס, בין אם פה או בסטודנטים]

צ'יילדסול צודקת.

כמעט כל הודעה שניה של טל קשורה בפר"ח, ולדעתי כבר טחנו עד דק את האפשרויות השונות לפעילויות עם החניכים... אולי תשאלי את החניך בעצמו מה הוא רוצה לעשות? דאנטה

Lir האחת

New member
תמיד את יכולה..

לשחזר פעילויות. יש לי חניכה שרוב הפגישות שלנו הן בקניון. חוץ מזה שאת גם יכולה לשאול את החניך עצמו מה בא לו לעשות, זו גם אפשרות. המשך פעילויות נעימות

תודה מותק....

היא אוהבת להיות בקניון תמיד, אבל לא נעים לי כול הזמן ללכת לשם איתה...

Lir האחת

New member
אבל ..

זו יותר תחושה אישית שלך. תחשבי על מה היא הייתה רוצה שתעשו יחד בזמן שלכם. אם היא נהנית מזה, אז למה לא?

amitk80

New member
מה עם סתם

לשבת איפשהו באיזה מקום שקט (גלידריה או בית קפה נחמד).. להזמין לה עוגת שוקולד יכול להיות סתם משהו נחמד. אתן יכולות לראות טלוויזיה ביחד (סרטים מצוירים). בטוח שיש לך קלטות וידאו מאותה תקופה. לא היית רוצה לחזור לתקופה שראית סרטים מצוירים? לפעמים לי בא מאד לחזור לתקופה שבה היינו רואים סרטים מצוירים בערוץ 1 (אויי הדרדסים)

ומה עם סת"ם?

למה שלא תשבי איתה ותכתבי איתה איזשהו פרק מתוך התנ"ך, תכתבו אותו בכתב יפה, ואפילו תקשטו בכל מני קישוטים, דובני איכפת לי או דרדסים? זו יכולה להיות אחל'ה בחל'ה של פעילות! דאנטה

למעלה