פרתוששששששש

T i p

New member
פרתוששששששש

מזל טוב חמודושית............ לא לא לא על המומולדת.....כבר קראתי שיש עוד זמן..... על הפורום שרק עכשיו נודע לי שיש לך... ואני.. אם אני לא יודעת....זה נחשב כאילו עד עכשיו לא היה .. (ככה ככה לא מספרים לי...?!?! ) אז אחלה הפסקונת לכוס קפה עשיתי....... סי יו לייטר...... אני נ.ב. שולחת דוגמא לפוזה האהובה עליי....

אפרת.א

New member
טיפושששששששששש ......../images/Emo24.gif

חחחחחחחח את כל כך , אבל כל כך יפההההההההה ומתוקה כשאת בחופשה
שמחה שהחלטת לנפוש ולעשות חניית ביניים כאן אצלינו:))
לכבודך נרקוצ´טית שלי: לילה יורד, בני הבית נמים את שנתם. עולם וירטואלי מתעורר וקם. עולם לא מוגדר, לא ידוע , במרחב הגדול הפרוע. עולמם של גולשים, עולם שלם, מלא, שוקק חיים. משני הצדדים ,מול מסך צבעוני, יושבים אנשים - מדברים, צוחקים, מחייכים ובוכים...משפטים שלמים מורכבים ממילה כתובה, משתיקה רמה ,מצחוק רם שנשמע - בתוך הדממה, עולם וירטואלי בו הוא, את ואני, מגבשים דעה ראשונה האחד על השני, התאמה מופלאה, סלידה, "רואים" תמונה דמיונית פרועה. מספרים האחד לשני: "אני, אני, ו....אני..." "אני כזה, אני כזו, אני גר שם, אני גר פה, אני רזה , אני שמן - הייייייי,,, יווווווווו זה יורם - - - השכן!!! חחחחחחחחחחחחח טיפושית שלי, ילדה יפהההההההההה - מחבקת אותך, שולחת לך מואההההההההההההההההההההההה - - - נשיקה גדולה:))

למעלה