פרשת ניר חפץ

shayCn

New member
פרשת ניר חפץ

זה לא סוד שאני לא מאוהדי ביביהו. אפשר לומר שאני נמנה בין שונאיו. השטנה התחילה ביום מעונן אחד עוד בקדנציה הראשונה שלו, רגע אחרי שנבחר ורגע אחרי שבחרתי בו.
ועם כמה שהייתי רוצה לראות אותו טס מהפוליטיקה על אייר פורס 1 או לכלא או וואטאבר, עדיין..ערכי המוסר מושכים אותי למשהו בסיסי יותר מהרגש השלילי שלי אליו.
אם חוקרי 433 אכן ביצעו מניפולציה והשתמשו באישה תמימה שהיא בכלל צד ג בכל פרשת תיק 4000, הרי זה חמור מאוד ומוכיח הפעם שאכן יש משהו במקטרגים על חקירות נתניהו בתיק הנ"ל.(רק בתיק הזה, לא לעוף..)
לטעמי צריך לפסול את עדותו ואת הודאתו של ניר חפץ על כל המשתמע מכך וכנראה שבתיק הזה נתניהו כבר יזכה גם אם עשה סיבוב על בזק.

מ ש ה 53

Well-known member
קצת נסחפת חבר...
1. גם אם ניר חפץ לא ייחשב שוב כעד מדינה, יש מספיק ראיות אחרות נגד הקיר"ה.
2. ככל שהבנתי, הייתה איזו אי התאמה בזמנים בין חקירת ה"אישה ההיא" לבין הרגע
שבו נחקר האדון חפץ.
3. מעבר לכל, ולא שאני בעד אהבות אסורות, אני עדיין חושב, שעניינים כאלה לא אמורים
לצוף מול הציבור הרעב לסקופים. הגילוי הזה של שר המשפטים לא היה במקומו,
ואני רק מייחל לכך, שהאיש ישלם על כך בעונש הולם. שום חסינות לא צריכה לעמוד לו
וחשוב מאד שייענש כמגיע לאחרון המלעיזים.

shayCn

New member
קשב וריכוז מישהו?..

1. ציינתי בפירוש שהתכוונתי אך ורק לעדות של חפץ ולא שאר העדויות בתיק 4000, אז למה לסלף את דבריי?
2. 'האישה ההיא' לא קשורה כלל לחקירת חפץ או חקירת נתניהו. 'האישה ההיא' היא צד ג בכל הסיפור והמטרה בלהוליך אותה במסדרון מול חפץ נועדה על מנת לגרום לחפץ להלחץ על מנת להפיק ממנו מידע. בקיצור, מניפולציה רגשית גרידא וכן, זה אסור עפ"י חוק, אלא אם כן אנחנו חיים במדינת עולם שלישית ללא חוק וסדר בה ניתן להתעלל בנחקרים ועצורים. אף אחד לא היה רוצה בזה.
3. אוחנה ייענש. זה רק עניין של זמן. אני לא רואה איך אדם כזה ימשיך לכהן כשר משפטים בעודו עובר על החוק ביודעין.

shayCn

New member
מישהי כתבה פעם בפורום ציפורי לילה

שהיא היתה נלחמת על זכויותיו אדם גם אם הוא לא באותה דיעה כמו שלה.
הייתי מאמץ את זה לליבי, גם אם אני לא ממש מאמין לה.

למעלה