פרשת דרכים

Scatterbrain

New member
פרשת דרכים

שלום לחברי הפורום! אני חדשה פה, וזקוקה לעזרה. אני מרגישה שאני נמצאת על פרשת דרכים בחיי. אז נתחיל בכך שאני בת 20, נולדתי ב03.12.1986 בשעה 11:05 בבוקר בבאר שבע. אני נורא אוהבת ללמוד, ואם זה היה תלוי בי, הייתי נרשמת לאוניברסיטה כבר השנה, אלא שלא יכולתי להחליט מה עליי ללמוד. מצאתי את עצמי מדפדפת בעלון הקורסים של האונברסיטאות כשכל אחד נשמע מלהיב יותר מהשני, אך שום דבר לא מתבלט או קורץ לי יותר מכל דבר אחר. אני לא יודעת איך הפרוטוקול בפורום עובד ואם אתם רואים בזה חוצפה, אבל תהיתי אם תוכלו לעזור לי ולומר לי איזה כיוון מתאים לי (אני מסירה מכם כל אחריות, ד"א :) כל מה שייאמר יתקבל כהמלצה בלבד). צירפתי מפה מאסטרו.קום. תודה :)

צעירה מדי...

בפורום הזה מנתחים מפות בעיקר של בוגרים מעל גיל 30, בעיקר מכיון שזה פורום לימודי, ואנו זקוקים לפידבק בוגר מאדם שעבר משהו בחיים. סורי..

Scatterbrain

New member
אקסקיוז מי?

דווקא בתור אסטרולוגים חובבים אתם אמורים לדעת שגיל הוא לא פונקציה. מעבר לזה, לא ביקשתי ניתוח של המפה האסטרולוגית שלי, אלא רק שאלתי אילו כיוונים מקצועיים מצביעה המפה האסטרלוגית שלי, זה הכל.

יו אר אקסקיוז, הני..../images/Emo13.gif

נראה לי שבכלל לא קראת את מה שכתבתי, עוד סיבה ללמה פידבק בוגר עדיף..
מישהו דיבר על פונקציות? ובכלל, פונקציה למה? למה סתם לזרוק מלים בלי לקרוא מה בכלל כתוב? דיברתי על פידבק בוגר, לא על גיל בתור אלמנט שיש לו חשיבות פונקציונלית כלשהי. עד כאן? שנית, אני אינני אסטרולוג חובב, אלא מקצועי, וואני אומר לך שהפידבק שהחובבים פה יקבלו מאדם צעיר מדי, אינו מספק. ולראייה - תגובה כמו שלך שלוקחת את זה באופן אישי מדי, היא בחלט דוגמא לככך. , ולגבי כוונים מקצועיים - מה זאת אומרת 'רק' או זה הכל? לשם כך בדיוק עושים ניתוח, ואי אפשר לעשות זאת באופן שטחי. ומעבר לזאת - הפורום אינו מעניק ניתוחים מקצועיים מכל סוג או תחזיות, וגם זה כתוב בראש הפורום. ומעבר לכל זה - עדיף להיות צעיר בלי ניתוח אסטרולוגי, מאשר מבוגר עם ניתוח כזה.. את לא חושבת?

Scatterbrain

New member
נראה לי שאתה פיספסת את הכתוב.

הבחור כתב שבפורום הזה מנתחים מפות של בוגרים מעל גיל 30, מפני ש"אנו זקוקים לפידבק בוגר מאדם שעבר משהו בחיים". אז הרשה לי לבשר לך שאני מכירה מספר טינאג'ריים הורמונליים שעברו הרבה הרבה יותר בחיים מרוב בני ה-30 המבולבלים וחברי הישע. כשאמרתי שגיל הוא לא פונקציה, התכוונתי שגיל הוא לא פונקציה להכריז אם מישהו עבר משהו בחיים, כהגדרתו, או לא. ומעבר לכל - גיל הוא לא פונקציה לבגרות נפשית או מנטלית, ולכן להחליט שמגיל 30 והלאה אכן תזכו ל"פידבק בוגר" מאדם זה קישקוש. אבל שיהיה בהצלחה לכולכם.

אחיקם ר

New member
מי שממהר להכריז שהוא בוגר למרות הגיל -

הוא לא בוגר. יש את המשפט הזה: "חכם הוא זה שיודע שאינו יודע", אז גם "בוגר הוא זה שיודע שאינו בוגר". כל המשפטים בסגנון "אבל אני בוגרת בנפש", "בני 30 יכולים להיות מבולבלים יותר ובוגרים פחות" ועוד כל מיני ניסוחים דומים, אולי נכונים - אבל לא מספיק טובים בשבילנו. איך נקבל פידבק על נושאים כמו חתונה? ילדים? קריירה? הרי כל אלו עודם לפנייך - איך תפדבקי עליהם?! ועוד משהו, מי שנכנס לפורום ומתנגח בכולם במקום פשוט לכבד את החוקים ולהגיד יפה: "תודה, שלום" - הוא לא בוגר. יום טוב גם לך, ובהצלחה במציאת הכיוון (שבני 30 המבולבלים גם לא מצאו).

../images/Emo45.gif בי-דיוק!

כן, שוב היא מתעקשת שלא לקרוא את הכתוב, וחבל.. אף אחד לא אמר שהילדודים לא עברו הרבה מאוד, ואפילו יותר מבני שלושים. המדובר היה על יכולת מילולית בוגרת לתת פידבק. מילא. מה שיפה שבדיוק כמו שכתבת, אחיקם, התגובות הצעירות הזועמות ממש מראות את האישו עצמו: חוסר יכולת להתמודד עם סוג של בגרות מילולית, והפיכת העניין לצלב של דווקא, העניין הוא שחסרה להם היכולת לראות את עצמם מבחוץ גם כשהיא מגיבים, ולזה בדיוק התכוונתי פידבק בוגר.

Scatterbrain

New member
לכל חברי הפורום הזועמים

בניגוד לדבריכם, לא באתי לחרחר ריבים וירטואלים או להתנגח באף אחד. כולנו מכירים את הבדיחה על ויכוחים וירטואליים ואולמפיאדת נכים, אז הבה נניח לזה. שיהיה בהצלחה לכולם וחג שמח.

מתוקה, מי רב? הכל בחיוך..../images/Emo13.gif

סתם נזכרתי איך הייתי פעם, וזה היה חביב..
די דומה לך, האמת. חסר היה למי שיגיד לי שזה רק למבוגרים! הייתי מפרק אותו במלים! אח, האדרנלין... ואת הבדיחה על הויכוחים ואולימפיאדת הנכים - מודה שלא מכיר. אשמח לשמוע..

למעלה