פרשת בשארה

hushhash

New member
פרשת בשארה

צו איסור הפרסום הוסר הכותרת, כמובן, מוגזמת- אין חשד שהוא נתן סיוע ממשי להגדלת הטווח, אלא ייעוץ בדבר תגובתה האפשרית של ישראל למתקפה דרומית יותר. בכל זאת, חשדות חמורים. מה אתם אומרים? רדיפה פוליטית? גייס חמישי?ציפיתם לחשדות בכזה סדר גודל?

Fleddermaus

New member
חשדות די חמורים

מוקדם לקבוע, אבל אישית אני אשמח לראות את הטינופת הזה יוצא מהכנסת. מדובר באיש מושחת שלא עשה דבר למען המגזר שבחר בו. במידה ובחר לקבל כסף כדי לייעץ לחיזבאללה, על אחת כמה וכמה. אני לא חושב שמדובר ברדיפה פוליטית, כי אין סיבה לכזאת. עם כל הכבוד לבשארה, השפעתו מועטת והוא אינו מהווה סכנה לאף גורם בעל יכולת או רצון לבצע רדיפה שכזאת.

עם כל הכבוד לעזמי בשארה,

ויש כבוד (!!!) ועם כל הכבוד לשמאלניות שבי, אני מאחלת לחתיכת הטינופת הזה שיאסרו אותו ויחקרו אותו תחת תנאים קשים ביותר. הוא היה חי כמו מלך והחליט לוותר על זה בשביל קצת כסף ואהבה מערביי חו"ל, כדי שלא יחשבו שהוא בוגד בעם שלו. ועוד דבר, אל תשמחו שיעיפו אותו מהכנסת, כי הבא אחריו (סעיד נפאע) יהיה גרוע יותר ואני מקווה שלא יעורר מהפכות בקרב הדרוזים בישראל. לילה טוב :\

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע

ולטעמי, אם הוא היה עושה את מה שעשה למען אידיאולוגיה, ניחא. היה ניתן להקל. אך הוא עשה זאת לשם בצע כסף בלבד, מה שממש מחליא אותי. תמיר.

סלוניק

New member
...

ההתנייה הפרנואידית אומרת שתפרו לו תיק, אבל אני לא חושב שזה המקרה. הייתה אולי רדיפה של התקשורת בעידוד של כמה ח"כים שניסו לרכב על גל הקסנופוביה (סה"כ ההאשמות הביטחוניות קצת מגוחכות - "ייעץ לחיזבאללה לירות מעבר לחיפה", נו באמת), אבל לנוכח ההתנהלות שלו בפרשה אני נוטה להאמין יש דברים בגו, יותר לכיוון הכספי-פלילי (כמו קבלת 5 מיליון דולר ממדינה זרה כלשהי).

למעלה