פרשת במדבר

אנימו

New member
אממי. האגדה על ההולנדים המצילים

כנראה שלא היה לה בסיס כ"כ נרחב במציאות ורבים מהם שיתפו פעולה עם הנאצים . האדריכל הוא משה ספדיה. רצ"ב מצגת על המוזיאון החדש.

p a l o m a

New member
גם אני נזכרתי... שצפדיה (אכן זה שמו

ולא צפדי - גם בעל הרעיון של העמדת קרון הרכבת המקורי מאושוויץ על הצוק ביד ושם עם הפנים אל הרי ירושלים - ואז כמדומני הוא התפרסם..

emmy5

New member
פלומה אנימו ,../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

המוזיאון מרשים ובנוי בצורה מאוד

מיוחדת - כדאי להקדיש לביקור מספר שעות. יש מקומות ישיבה ומנוחה לכל אורך המסלול. שבת שלום לכולם

emmy5

New member
חונה שלום לך ושבת שלום לכולם

התגעגענו... אז בואו נרים כוסית
לחיים פורום 60+ ..שכולם יהחזרו הביתה בריאים ושלמים . שבת שלום !!!!!

offe

New member
אמי'לה - תודה על המצגת ../images/Emo24.gif

אני עדיין לא בקרתי שם. עדיין מהססת. צריכה להכין המון טישו, כי אני פורצת בבכי ואפילו מר במקום זה. ערב נעים אפי

emmy5

New member
אפי , אנימו שמה את המצגת

מקום שכל אחד מאתנו חייב לבקר בו ..

p a l o m a

New member
אנימו רק עכשיו ראיתי

את המצגת. מאד מרגש. ממש דקירה בלב............ העברתי אותה כבר לכל המשפחה.. תודה תודה.

הי אנימו, שבת שלום

הייתי מאוד רוצה להצטרף אליך לביקור ביד ושם, אבל רק יום ראשון הוא יום הפנוי שלי, האם גם ביום ששי פתוח שם?. המצגת טובה, אבל זה אחרת כשמבקרים במקום. בידידות

חיניה

New member
אנימו אכן המצגת נפלאה ומדויקת

זה הזכיר לי ששכחתי לציין את היכל השמות שנראה כמו כדור המשתקף בבור של זכוכית שחורה שאצלך בתמונה נראה גם כמו עין אנושית. כנראה שיש בזה מן הרמז. ומה שהכי חשוב לא ציינתי את הקרון. ישנו קרון בהמות אוטנטי על מסילה לשום מקום. המסילה קרועה\קטועה ונראה שדי בדחיפה קלה לדרדר אותו לתהום. ואז צצה השאלה מדוע לעזעזאל לא "דרדר" איש את קרונות המוות האלה אז?????

למעלה