פרשת ארבל

פרשת ארבל

כמה צפוי היה,אחרי שהיועץ מזוז אמר את דברו,ש"האליטות" יתעוררו למלחמת מגן. הרי מי שמתרעם על "השיטה" פוגע באמות הסיפים של שליטת השמאל בערוצי השפיטה. אינני יודע אם מזוז הוא ימין או שמאל בכלל,לי ברור שהוא אדם כן והגון. כשהחברים/ות של עדנה ארבל בפרקליטות החלו בהחתמת עצומות,ברור היה שנפל דבר בישראל. היתכן שיושם קץ למה שמקובל עד היום במדינה מאז הווצרה ? כדי שהנס הזה יקרה,התהליך שנפתח עם ההחלטה של מזוז חייב להתמצות עד תום לטוב או לרע. זאת מבחינת שיראו וגם ייראו,אך הדרך עדין ארוכה. אם נכונה הטענה שארבל סימנה ואחרי זה ירתה-אזי באמת אין לסמוך עוד על שיקול דעתה כשופטת בעליון. הרי מדובר בשיקולים זרים לעשיית משפט בכל אינסטנציה קיימת,אפילו בשלום. אילו הדורשים סימטריות,קרי לבדוק את היועץ מזוז וארבל כאחד-חוטאים לנוהלי הברור הזה.הדרישה מהווה למעשה איום על המקטרג,כדי להפחידו ולסרס את צעדיו הבאים. על פי הדו"ח-ארבל היא זו המחויבת למתן תשובות כעת ולא זה שחשפן. הדבר דומה למבקר עיריה הגון שחושף שחיתויות,ומיד מחפשים דרכים לסלקו, במקומות להתמקד במהות חשיפותיו בלבד,ובאמיתותן. החברות של ארבל בפרקליטות,אם זה נכון שנתנו יד למעין קונספירציה כנגד ראש-ממשלה-אכן יש להן מה לדאוג. העינין מזכיר את פרשת הפרקליטה ברקוביץ,כי מדובר במניעים זרים ואולי אפילו פוליטיים נטו. מיצוי העינין צריך שילווה גם בצעדים אופרטיביים. בלי זה-השיטה תמשיך לחגוג והאירוע יטבע במצולות השכחה.

אגב,איומי בעלה של ארבל באינטרנט

נושא 16/06/2004, 09:44 : תאריך כרטיס ביקור compal : מחבר \ מחברת בעלה של ארבל איים על גולשים באינטרנט !! : תגובה ל ערוך הודעה : אפשרויות מצ"ב הקישור להודעה ולמסמך, 191. מרגע זה אסור לכתוב כאן יותר על אורי ארבל אף מילה לטוב http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=5539&omm=191&viewmode=threaded קישורים מצורפים: מרגע זה אסור לכתוב כאן יותר על אורי ארבל אף מילה לטוב

p o o 9

New member
משפחה של מאפיונרים הארבל האלה

שילכו להזדיין

shy-1

New member
זו אגב אחת הטענות כלפי מזוזו,

שהוא סימן קודם המטרה זיכוי שרון ובניו ורק אחר כך החל לעצב את הרקע, החיצים, הקשת ואיזה פרקליטה להשמיץ. בכל מקרה, כפי שכתבתי לפני זמן, אם יתברר שגב' ארבל היא המושחתת היא תאלץ לתת את הדין, אבל לטעמי זה לא ישנה את העובדה הפשוטה שאסור היה לאפל לשלם לגלעד כל כך הרבה כסף על אוננות, ביחוד עקב קשריו עם אביו והבטחותיו לעזרה בבחירות למשל. למזלו של משה רבנו, מזוז חי רק עכשיו. עובדה.

אתה טוען שזו היתה אוננות

על פי הדו"ח הוא עבד בפועל,והיו מרוצים ממנו. עם כל הכבוד,אפילו אם מזוז סימן את עדנה לסמן ראש ממשלה כמטרה-זה קצת יותר כבד,נכון ?

shy-1

New member
קקטוס, בתור אחד שמטריד עיתונים

ושרי אוצר, אתץה כלל לא בענינים, גלעד עצמו אמר בקלטות, שהוא גירבץ בלבד, כי כלום לא נעשה בפרוייקט ! לא אני חושב כך ............ גלעד אמר. הבנת קקטוס

mmeny

New member
הוא עבד 5 שנים

על מה? על עיסקה שלא יצאה לפועל,תכנונים,דימיונות ועוד. כנראה הdownload אצלו איטי.

shy-1

New member
../images/Emo13.gif המשכורת דווקא ירדה מהר ../images/Emo6.gif

mmeny

New member
הכל דיבורים באויר

והוא היה גם הנדבך הראשי בעיסקה לא? אלמלא ראיתי את הילד בוידאו מספר על עבודתו "אני מוריד חומר מהאינטרנט על תיירות מאירופה,אתה יודע כל מיני כאלה" עוד הייתי יכול לקנות את זה, כל אחד מאמין למה שהוא רוצה להאמין,אתה תאמין שהכסף שהוא קיבל הוא קיבל על עבודתו הקשה בתחום,אני מאמין אחרת

mmeny

New member
אגב רבע מתקציב המדינה

כמה עוד מועסקים היו בעיסקה האדירה הזאת? אם הייתי עושה עיסקה בסדר גודל הזה(20-30 מליארד),לפחות בנין שלם בת"א היה עובד עליה ולא איזה ילד אחד בחוה?

DUDI2004

New member
פורום איכות השלטון???

איזה איכות ? ראש ממשלה מושחת עם בנים מושחטים הנרדף על ידי פרקליטה תאבת שליטה וקידום ומוגן על ידי פרקליט מושחת לוכך פינחה. ועם ישראל חי!

למעלה