פרשתי מהרדיו...

CHEN106

New member
שפת הזיסו

סגנון הדיבור שלי הוא מאוד ייחודי ויש להפנים מהר ולהתחיל להבין אותה כדי להבין על מה לעזאזל אני מדבר. השפה שלי משלבת עברית, ביטויים ביידיש ולפעמים פרטים מסוימים באנגלית שאני לאו דוקא יודע להגות אותם נכון. אנא שימי לב לפעמים הבאות והשתדלי לעקוב. בתודה צוות העובדים וההנהלה ^^ (למה? סתם כי בא לי לדבר)

בוא נעשה סדר חן...

מעו"ז רחובות יש שם מדריכה אחת בשם מעיין. אני גידלתי אותה להיות מדריכה טובה. אתה לא תקלקל אותה. מעו"ז פתח תקווה יש לך מגוון גדול. כרגע אתה לא מתקרב לינה,דיאנה ואנה(על פי בקשתה). אני חושב שגם לא תרצה להתקרב לדנינו כי היא מסוכנת.... כל השאר אתה יכול לקחת מעו"ז רעננה אתה לא מתקרב לציפי ולאבישג, מה שמשאיר לך רק את אורי אח של ציפי... טכנית- אם אתה רוצה רק את הכסף של ציפי, אז אפשר להגיע גם דרך אורי... לגבי שאר המעו"זים- את אור אתה יכול לקחת בערבות בלבד (ערבות שאתה יוצא לקורס קצינים ושתלמד לנגן על גיטרה).

CHEN106

New member
בקצרה

אני לא לוקח אף אחת... אממ לגבי מעיין יש לי קצת בעיה...האחרונה שלי קראו לה מעיין...נסגר יפה אמנם אבל...אממ בוא נגיד שמבחינתי זה לא הכי נסגר אז....זהו פחות או יותר מעדיף שלא להרחיב ובטח שלא בפומבי...

CHEN106

New member
סעמק שיגעת אותי עם זה

באמא ש'ך לא בלילה...אני על קריזים בלילה וזה סתם מפגר...אז...עשה טובה...אמרתי שלו וגם אין לי מה ומה אתה משחק אותה שומר ראש של חצי מבנות בית"ר...

Atex445

New member
אני חושב שלא..

שלחתי מכתב לרכזת שלי,בו אני מצהיר כי רוב הסיכויים שאני לא יבוא בגלל הבגרות ביום שני במתמטיקה,ואני חייב ללמוד,מצד שני עם הלימודים ילכו מהר יותר מהצפוי או משהו בסגנון אני יבוא....

שלחת העתק לעורך דין?

כי פעם בית"ר הגישה תביעה על "הפרת אמונים" על מי שלא הגיש מכתב בליווי העתק לעורך דין, והסתפק במכתב רגיל או שיחת טלפון..

CHEN106

New member
צודקים...

זה באמת אולי השירשור הכי ארוך שראיתי בחיי או...לפחות לאחרונה...

למעלה