פרשיית הסקס של שרון!!!!

Sheep From Hell

New member
ממש ממש ממש לא!!!!!

לא ממש מזיזה לי העובדה שאני חייה כאן ולא רוצה לשרת... פעם חשבתי שאני חייבת כי זה המדינה שלי, אבל הכל השתנה כי פתאום קלטתי שבכלל לא אכפת להם ממךך העיקר שנשלם מסים ונשרת...! ת'כלס מה אני כבר יכולה להיות? מדריכה?! פקידה?! לא תודה... אני מעדיפה להרקב בקופסת קרטון.מה השרות הזה שלי יתרום להם כל-כך? לא עדיף להם לתת לי ללכת ללמוד כמו בנאדם באוניברסיטה שלפחות זה יגדיל להם גורמי יצור אנושיים?! ויפתח את הכלכלה?! לדעתי צבא זה בשביל טיפשים (אני לא מדברת על הקרביים ועל היחידות המובחרות...!!! בהם אני באמת גאה!!
)ההורים שלי הביאו אני לא חייבת למדינה הזאת כלום! ביוחד כשהם דופקים את ההורים שלי כדי שלחבורה של מתנחלים תהיה הגנה כשהם הולכים להשתין, ובשביל שלחבורה של דבילים חסרי השכלה יהיה בית יפה במשברת!

Mrs James

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה... כם אני לא מרגישה שאני חייבת לתרום למדינה משהו... חוץ מזה לבנות באמת אין מה לעשות שם!!! מה אני יילך להגיחד למישהו קפה? לעצמי אני לא מכינה אני ילך לנכין למישהו אחר!? ממש לא... אני מעדיפה באמת ללכת ללמוד באוניברסיטה או משהו מאשר לבזבז שנתיים בהכנת קשה

Sheep From Hell

New member
חח... חפיף.. העיקר

שאת מודעת לטעויות, ויודעת איך לכתוב נכון..(בניגוד לאנשים בבי"ס שלי..חח)

אני חושב שמשפט המפתח בדבריים שלך

הוא "אני לא מרגישה שאני חייבת לתרום למדינה משהו. זה אומר הכל. וחבל שכך.

Dynamo1929

New member
למה "חבל שכך"?

מה זה בדיוק מפריע לך שהיא לא מרגישה שהיא חייבת לתרום משהו למדינה?? לא כולם דוגלים באמרה "אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות למענך אלא מה אתה יכול לעשות למען המדינה", גם אני לא מרגיש שהמדינה תרמה לי משהו, אכלתי יותר מדי חרא במדינה הזאת ואין שום סיבה שארצה לתרום לה משהו או להלחם למענה.

קרא לי אופטימיסט

אבל אני דווקא כן מאמין במדינה הזאת, מאמין (למרות כל ה"חרא" שהולך כאן) שהיא כן תורמת לי ומאמין שאני צריך לתרום לה, ולו במעט האפשרי. לכן, "חבל שכך" כלפי אנשים, כמוך לדוגמא, שחושבים שהמדינה הזאת היא סתם שטח קרקעי עליו אתה גדל עד זמן מסוים שבו תרצה לעזוב. סה תו.

Dynamo1929

New member
אופטימיסט...

תזכיר לי איך/במה בדיוק המדינה תורמת לך? "חבל שכך" כלפי אנשים, כמוך לדוגמא, שחושבים שהמדינה הזאת היא סתם שטח קרקעי עליו אתה גדל עד זמן מסוים שבו תרצה לעזוב"- תסביר לי בבקשה למה אני צריך להיות כל כך פטריוט ואסיר תודה למדינה הזאת? מה בדיוק היא עשתה בשבילי או תרמה לי כדי שאני אוהב ואעריך אותה כל כך? כשהייתי קטן יותר, אהבתי את ישראל, אבל, מה לעשות שגדלתי והבנתי שמאז שהגעתי ארצה אכלתי פה יותר מדי חרא ואין לי שום סיבה להיות אסיר תודה למדינה הזאת...

Sheep From Hell

New member
זהו באמת.......

מאז שאתה קטן תוחנים לך בשכל שהמדינה הצילה אותנו ונתנה לנו מחסה מפני אנטישמיות וכו'.... אבל בעצם עברנו משינאת יהודים לשנאת רוסים... שזה הרבה יותר גרוע משנאת יהודים!!!! כי כאן יהודים שונאים אחד את השני... אם אתה רוצה ללכת לצבא, בכיף! תהנה.... אבל את תנסה לגרום לאנשים אחרים להרגיש רגשות אשם ביחס למדינה הזאת... נראה איך תחשוב שנה אחרי שתגוייס, אתה רק תקלל את כולם על זה שמנצלים את החיילים האלה! עושים להם צלקות(נפשיות) לכל החיים!

wildgirl1

New member
באמת בנות?

גם בנות צריכות לשרת בצבא זה לא נכון!!! אני הייתי מתה לשרת בקרבי. למה מה קרה שרק בנים ישרתו? למה ההורים של בנים בוכים פחות מאשר כאשר בת נהרגת? איזה שטויות!!!! נכון בנות מביאות ילדים לעולם אבל בכול זאת זה לא פייר שלא כול הבנות יוכלות ללכת לקרבי! לא יקרה כלום אם בנות ישרתו בקרבי! גם לא כול הבנים יכולים לשרת בקרבי אז לא להתנפל אלי אם זה. ואת לא חייבת ללכת להיות פקידה ולהגיש קפה! תעשי יותר מזה, אני בטוחה בזה! ולמה ללכת ללמוד ישר כאשר עוד לא בקושי סיימת בגרויות עוד פעם ללמוד? זה טיפשי! צבא נותן לך חופש קצת מלימודים אחר כך תחזרי ללמוד!

Sheep From Hell

New member
לא אמרנו שבנות לא יכולות לשרת בקרבי

אני דווקא בעצמי רציתי לשרת בקרבי(לפני פווולל זמן!), רק שאני יודעת שאני עצלנית מדי, ושהחיים שלי חשובים לי יותר מדי. חוץ מזה אני אדם מאוד חלש, אני לא יכולה לראות זוועות, אם הייתי באמצע איזה מבצע והייתי רואה כדור אחד נכנס במישהו הייתי מתעלפת! אין לי בעיה עם בנות שמשרתות בקרבי, ואני דווקא מאוד בעד. אבל אני לא הולכת לקרבי ואני לא רוצה ללכת לקרבי. אני מעדיפה לרכוש השכלה וידע. ואם אני אלך לצבא אני אבזבז שנתיים וחצי של לא לעשות כלום, ואז אחרי הצבא אני בטח יאלץ לעבוד כמו לא יודעת מה כדי לכסות את החובות המסריחים שניכנסתי אליהם כי המשכורת של צה"ל שווה לתחת! בסוף אני אלך לאוניברסיטה רק בגיל 27 ויתחיל בחיים אמיתיים באיזה 40! אני גם לא הולכת ללמוד ישר אחרי התיכון, אני רוצה קצת לראות עולם לפני שאני הולכת ללמוד(גם לא בטוח שאני אתקבל לאוניברסיטה..
)

הכי מצחיקה אותי העובדה

שאנשים מחפשים בכוח תירוצים כדי להשתמט. לא צריך להשתמש בתירוצי "מתנחלים". אצלך, פשוט "לא מזיזה העובדה שאת חייה כאן"

Sheep From Hell

New member
לא נכון!! זה לא תירוצים!

כי יש הרבה אנשים שתוקפים אותי כי אני לא רוצה לשרת.... אז אני מסבירה מה אחת הסיבות..... כי בהתחלה אהבתי את הארץ ונורא רציתי לתרום ועכשיו שיניתי את דעתי..!

Evil Gremlin

New member
אני הולך לצב א לא בשביל המדינה

אני הולך לשם בשביל עצמי.. וגם לקרבי אני הולך כי אני רוצה!!!

eMiFrEaK

New member
אויי...

הגיוס עוד רחוק.. ואני כבר לא יכולה לחקות.... פברואר 2005..... אבל אני נלחמת עכשיו לראיון.... השאיפה זה קרבי.. אז ככה שהתאריך הכלל צהלי בטוח הולך להשתנות... אני כבר מתתתההה להתגייס!! כן כן.. אני מהמורעלות...

חחחח אני עדיין לא קיבלתי צו ראשון.

אבל אני כבר מת להתגייס...לא יכול להסתכל על מדים בלי לחשוב...אוףףף אני חייב להתגייס כבר... חכו שאני אטוס לכם מעל הבית עם איזה F16i נחמד..

למעלה