פרשיית הסקס של שרון!!!!

פרשיית הסקס של שרון!!!!

יופי... טוב י"בניקים, כאמור אנחנו מתגייסים בחודשים הקרובים ועוד ממש טיפל'ה זמן, לא נוכל אפילו להשתין בשקט בלי לבקש רשות. אז חברים, שרשרו תאריכי גיוס ומה אתם מרגישים לפני הגיוס או כל דבר שעולה לכם לראש (חוץ מתמונות ערום של אליל הנוער המנוח השיח' והדי ג'י הכי חם שנראה בשנים הקרובות אחמד "המפורק" יאסין!)

Angel lips

New member
תאריך הגיוס שלי הוא בעוד שנה וחצי

אז אני לא מרגישה כלום לפניי הגיוס... כי זה עוד רחוק.

wildgirl1

New member
שלי בעוד שנה

אבל כול החברות שלי כבר יתגייסו עד אז ואני ממש מתוסכלת מזה!

bariska

New member
עוד שנתיים

אני יגיד לך בוודאות מה תאריך הגיוס שלי

פגסוס3

New member
אמממ

אני התגייסתי בפברואר 90..... שאלוהי הסוסים ישמור עלי אני עתיק........ מצחיק לחשוב אבל בתקופת שרותי עוד נלחמנו בלבנון (מגניב) והיתה את האיתיפאדה הראשונה (והמקורית, כל השאר הינן זיופים עלובים) היו זמנים.... אז במשלט ישבנו פגסוס ברגע של נוסטלגיה

פברואר 90...

זה אשכרה כבוד!

Russia 4 Ever

New member
8 באוגוסט

ככל הנראה אני אהיה תותחן נטחן. ההרגשה מצוינת, תמיד חלמתי לאכול חול בשבטה ולהעביר 3 שנים במחסומים ובשמירה על המתנחלים הארורים.
תענוג.

Mrs James

New member
לא תודה../images/Emo3.gif

וההודעה הקודמת הייתה שלי פשוט בלי כוונה רשמתי בניק השני שלי

21 בנובמבר

ואני יכול להיות שאני ידחה אותו אבל לצערי הרב אני יצטרך להתגייס למקום המפגר ההוא ולישרוף 3 שנים חוץ מי זה, טיפ חשוב: להקטין ראש! לא לעזור לאף אחד ולא להיתערב בשום דבר

אתה שורף 3 שנים על

להגן על המדינה שבה אתה חי על להתנסות בדברים שונים בחיים על לעשות את החברים הכי טובים שלך לכל החיים ושוב הדבר הכי חשוב להגן את המדינה בה אתה חי

Evil Gremlin

New member
8 לאוגוסט

תותחנים... אני די רוצה להיות תותח אבל יש לי דף מרופא שיכול להורעד לי פרופיל.. ואני לא רוצה כי אני רוצנ להיות קרבי (עכשיו יש לי 72)!!! ו... דיברתי כבר על זה בפורום "מתגייסים"

vk3

New member
בשנת 2005...

בחודש יולי... מקווה שזה יידחה
ולכם חברה אני מאחל הצלחה רבה, רבה ושזה יעבור לכם מבלי שתספיקו למצמץ

Sheep From Hell

New member
אוף צבא......

ממ. מתגייסת ב אפריל 2005....... והאמת לא מתרגשת.. אלא מקווה שאצליח לקבל פטור סוציאלי...!!!! צבא זה דיי חרא.. במיוחד שלא הולכים למודיעין(טוב בעצם יש גם מקומות במודיעין שהם חרא..) אם הייתי מתקבלת למודיעין הייתי הולכת, אבל בטח ישימו אותי בתפקיד של פקידה מטומטמת או מדריכה מעצבנת.. לא בשביליי!

למעלה