פרשה חסרת תקדים!!!

level 27

New member
פרשה חסרת תקדים!!!

בילי הוריד את העגיל בגבה לא נכון!!!! אוף איזה באסהה... תראו בתמונה בעצמכם (תבדקו היטב)!!!

the z girl

New member
יאייי

חחח סתם לא ממש מזיז לי.. אבל אני חייבת להגיד שהפרצוף שלו פתאום נראה הרבה יותר מאוזן.. יכול להיות שזה רק בזכות התסרוקת.. אבל יותר מתאים לו ככה
הוא נראה יותר נקי חע לדעתי

EleVaTioN

New member
זה בגלל התסרוקת לדעתי../images/Emo129.gif

נמ אולי הוא יחזיר אותו?
(את העגיל כאילו)

Gc FaN

New member
לאאאאאאאא נכוןןןןן

איזה באסה שהוא הוריד תעגיל היה לו ממש יפה... הוא גם החליף תחישוק בשפה לעגיל רגיל..=[ מה קורה לו?! הוא מתחיל להישתנות וזה לא טוב הוא גם מתחיל להיתאפר מוזר...הוא היה כוסון כמו שהוא היה קודם... =[ im sad!!! דרך אגב... ראיתי תסרט אפקט הפרפר אין זה סרט פשוט פ33ה!!!!!!הוא מהמםםם!! אשטון קוצ'ר כזה חמוד...=]

level 27

New member
הוא הופך להיות גבר!!

או יותר נכון לא ממש פריק אולי הוא החליט שהוא כבר בן 23 וזה כבר לא בשבילו כל הקטע של להיות מגניב (למרות שבכל מצב הוא יהיה מגניב) אהה ובקשר לעגיל באף ובשפה הוא בטוח יחזיר את החישוק הוא תמיד מחליף...

EleVaTioN

New member
חחחחחח לנשוםםםםםם../images/Emo129.gif

זה רק תמונה אחתתתתתתתתתתתתתתתת
הוא בטח יחזיר את זה או משו
דונט וורי והעגיל בשפה שלו שקסי כזה נכון?!

חחח שקסי :)

אני מתה על בילי עם שיער קצר :) נגיד כמו שהוא היה בדיסק הראשון הוא היה כזה מדהיםםםם.... וגם עם בלונד הוא חמוד :)

Gc FaN

New member
הוא הכי חיתך כשהוא רציני..

בתמונות שהוא מיצטלם רציני זה עושה אותי גברי כזה חח שבא לאכול אותו... אני רוצה שיחזיר תעגיל בגבה...:( פיפול הוא משתנה לנו...:(

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo129.gif

גברי? תאמת אפעם לא ראיתי את בילי ממש גבר כזה
חחחחחח

EleVaTioN

New member
האמת...../images/Emo129.gif

בילי נראה לי כמו ילדון כזה חחחחחח נער לא גבר
אבל הוא ילד יפה

מה?!

ילדון??? יפה??? בילי כוסון!!! וגם יותר יפה לו עם שחור בשער... הבלוד לא התאים לו. ולא נראה לי שיש מה לדאוג, זו רק תמונה אחת, הוא יחזיר תעגיל

EleVaTioN

New member
דווקא כה התאים לו בלונד../images/Emo129.gif

כמו פה למשל
וברוכה הבאה

the z girl

New member
נכוןןן

ובגלל זהב הוא כזה חמודדדדדדד על גבר לא חושבים שהוא חמווווווווד (כמו תינוק.. חע סתם) בילי (לדעתי) באמת נראה כמו מישהו שהוא בסופו של דבר ילד טוב.. הממ.. מבוגר אבל ילדותי.. אחד שמסוגל לחשוב רציני, אחד ביישן כזה, אבל שיודע מה הוא רוצה וצריך.. ומשיג את זה.. אחד שיודע לצחוק, אחד שאכפת לו מאחרים.. אבל אין לי מושג אם זה באמת
הוא סתם נראה לי ככה.. אה וג'ואל נראה לי אחד שמאוד אוהב פוזות
חח אבל זה לא קשור סתם רציתי להגיד כי נזכרתי בזה

sha na na revol

New member
ציטוט של מישהי בלייבג'ורנל:

"Joel needs spanking" ואוי, התיאור שלך את בילי כ"כ עשה לי את השבוע. כלומר, את שבוע הבא.

למעלה