פרק

סילביא

New member
פרק

היה נורא קצרררררר אמט בהחלט היה מקסים כרגיל.. וא כזה פשוש.. פשוט לאכול אואתו. בראיין היה נהדר...חמוד לאללה וג´סטין היה נפלא .. אני חושבת שהוא סוף סוף קלט מי באמת בראיין . לצערי זה בטח ילך ויעשה גרוע יות ויותר עד פרק 20 במע´ יחסים ביניהם וחבל כי רואים שהם אובים..הבעיה היא שהם שונים אבל נקווה שבסוף אהבה תנצח

yuli15

New member
היה פרק

מדהים... אין ספק! וואו!!! אמט כ-ל - כ-ך חמוד!!!!!!!!!!! אין.. אין אנשים כאלה באמת!
ממש אהבתי את הקטע שג´ורג´ והוא "דיברו" כביכול ביניהם בטלויזיה... אבל למה הם עושים את זה כל הזמן??? קורה לו משהו טוב- והוא נדפק. קורה לו שוב משהו טוב- ושוב פעם נדפק!! אתם מוכנים להפסיק להתעלל באיש הכי חמוד בסידרה?!?!?!
בריאן היה כרגיל אמייזינג. ממש הצחיק אותי הקטע שהוא אמר "i wonder what got into him"...
מה עוד נשאר לעשות?? אה, כן, לחכות לשבוע הבא... לילה טוב!

Lolly p0p3

New member
היה פרק ממש יפה!

קודם כל... בריאן היה מממש מדהים! אוייי איזה עצוב היה הסוף!! איך רואים שהוא מת על ג´סטין! שהם אמרו לו שג´סטין נסע.. אז כבר החדשות שלו לא היו חשובות... בריאן כזה מושלללללללם! אמט... הוא כזה מתוק!!! איזה נשמה!! זה היה מזה עצוב הקטע עם הקלטת... ומרגש...=] מייקל מעצבן אותי!!! ו... נראה לי שזהו.... אה... כן מה עם גאס?... לא ראו אותו כבר מלא זמן...

למעלה