פרק The End - 5x04

WatchMeWatchYou

New member
פרק The End - 5x04../images/Emo58.gif

תקציר הפרק:
Dean refuses Sam's efforts to help him battle the Devil, and then wakes up to find himself five years in the future, in a wasteland where Lucifer has begun his endgame by unleashing a virus that transforms humans into zombies.​
ציטוטים נבחרים:
Dean: You know, it's kind of funny, talking to a messenger of God on a cell phone. It's, you know, like watching a Hell's Angel ride a moped. Castiel: This isn't funny. Dean. The voice says I'm almost out of minutes. ---- Future Dean: Okay. If you're me... then tell me something only I would know. Dean: Rhonda Hurley. We were, uh... 19. She made us try on her panties. They were pink. And satiny. And you know what? We kind of liked it. Future Dean: Touché
---- Dean: Oh, come on, you don't trust yourself? Future Dean: No. Absolutely not. Dean: Dick. ---- Future Dean: Sam didn't die in Detroit. He said "yes." Dean: "Yes"? Wait. You mean.. Future Dean: That's right. The big "yes." To the Devil. Lucifer's wearing him to the prom. ---- Lucifer/Sam: You don't have to be afraid of me, Dean. What do you think I'm going to do. Dean: I don't know. Maybe deep-fry the planet? Lucifer/Sam: Why? Why would I want to destroy this stunning thing... beautiful in a trillion different ways. The last perfect handiwork of God? You ever hear the story of how I fell from grace. Dean: Oh, good god, you're not gonna tell me a bedtime story, are you? My stomach's almost out of bile. Lucifer/Sam: You know why God cast me down? Because I loved him. More than anything. And then God created... you. The little... hairless apes. And then He asked all of us to bow down before you, to love you more than Him. And I said, "Father... I can't." I said, "These human beings are flawed, murderous." And for that... God had Michael cast me into Hell. Now, tell me... does the punishment fit the crime? Especially when I was right? Look at what six billion of you have done to this thing, and how many of you blame me for it? ---- Dean: Oh, well, if it isn't the Ghost of Christmas "Screw You". ---- Dean: WOW. So you're human.. Well, welcome to the club. Castiel: Thanks. Except I used to belong to a much better club.​

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה. היפי סטונר קאס קרע אותי מצחוק. הישיבה על הרצפה בתנוחת יוגה הזכירה לי מאוד את תפקיד האורח שלו בניפ\טאק. שני דין!!!!!!!! צריך להוסיף יותר מזה?
למרות שדין מהעתיד הוא די Dick. אבל נראה עדיין טוב
סאם בתור לוציפר דווקא חמוד. החיוך של ג'ארד בהתחלה היה ממש שטני. ממש ראו את התחמנות בעיניים. lol ושכחתי להוסיף למעלה את הציטוט של דין כשהוא רואה את האימפלה.. ענק!

larisa125

New member
לאן אתם ממהרים? ../images/Emo2.gif

עדיין לא ראיתי את הפרק השני...

../images/Emo216.gifפרק מעולה!!!../images/Emo58.gif

אני מדגלת על הקטע עם קאס..כי נו-הוא היה קורע!!
סאם בתור לוציפר. ואוו.ואוו..הוא אפילו שכנע אותי
אה ו..אני שמחה שסוף הפרק היה ככה.פרק מעולה

YuvalSP

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק ממש מצחיק, והם מעתיקים מהעונות הקודמות!
את הוירוס הזה היה בעונה השנייה, ואת כל הקטע של זכריה שלוקח את דין לעתיד היה בעונה הרביעית>< אוווו ודין אמר "קיבוץ"
איזה חמודXDD וקאס בתור היפי.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
את שאר הדברים כבר הזכירו בהודעות מעליי אז הם לא משנים

nazgul2003

New member
פרק מטורף לחלוטין!!!

אני מתה על סאם כרשע.. אבל סתם חבל שמפרידים ביניהם למרות שזה בעצם כל הסיפור של הסדרה מהתחלה....

mor1450

New member
אחד ה-פרקים! ../images/Emo58.gif

אהבתי אהבתי אהבתי! קודם כל, כבר בתמנות שפורסמו מהפרק טענתי שמישה מסוקס ביותר עם זיפים, הצפייה בפרק רק חיזקה את טענותיי
העונה בקושי התחילה, וכבר כישורי המשחק של מישה באים לידי ביטוי כמו שצריך.. (לעומת העונה הקודמת לפחות) ג'ארד נכנס לתפקיד מצויין! תפקיד השטן יושב עליו מצויין
אני מקווה שזו לא תהיה הפעם האחרונה בעונה שהוא יכנס לנעלי השטן XD איך שכחת להוסיף את הציטוט הזה? צ'אק: So, uh, listen, we're pretty good on canned goods for now But we're down to next to nothing. On perishables and -- and hygiene supplies. People are not gonna be happy about this. So, what do you think we should do? דין: I-i don't know. Maybe, uh, share? You know, like at a kibbutz. אגב, אני היחידה ששמה לב שבתנ"ך, כתוב שמלחמת גוג ומגוג תגיע באחרית הימים.. וזה כתוב בספר זכריה?

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif| פרק ממש ממש טוב!! ../images/Emo58.gif

סם בתור לוציפר.. אח, סקסי
ודין הרג אותי
גאד איך מחכים עוד שבוע ||:

../images/Emo58.gifאממ סורי רציתי להמשיך ובטעות שלחתי

פרק טוב.. היו חלקים מצחיקים ממש! אני אישית לא אהבתי את סאם בתור לוציפר- הוא לא נראה רשע ולא נראה אחרת.. לא יודעת- מוזר.. סה"כ פרק טוב אבל לא אהבתי שתוך שני פרקים הם חזרו, זה נראה דיי מאולץ.. זה מגניב שהם מכניסים מילים בעברית, גורם לי להרגיש חלק מהסדרה LOL

Maayang4

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif

קודם כול אחלה שחקניםם יש בסדרהה הזאתת ג'נסן אין עליו לא צריך להוסיף יותר קאססס הרג אותתתיי מצחוקקק עם הקטע של ההיפי שלו וג'ארד שיחק ממש טוב את לוציפרר בקיצר פרק מטורףףףף

ההמתנה ממש השתלמה../images/Emo58.gif

מאוד נהנתי מהפרק!!! איזה מעולה זה זה ג'נסן כפול!!! (למרות שמסכן היה לו הרבה עבודה) הוא היה פשוט מעולה..אין עליו כל פרק הוא מפתיע אותי מחדש עם יכולות המשחק המופלאות שלו!!
חחחחחחח והקיבוץ!!
לדעתי עוד שניה דין מתגייר!
כל פרק הוא מזכיר משהו יהודי
קאס היה קורע עם המסטוליות שלו
מישה שחקן מעולה
עניין אותי לראות איך ג'ארד ישחק שונה את לוציפר ודווקא התאכזבתי שלא היה ממש שינוי גדול בהתנהגות..כאילו, אולי אם הוא היה יותר רע זה היה יותר מעניין לראות את השינוי מסאם..אבל מצד שני זה דווקא הגיוני שהוא כולו רגוע הוא הרי ניצח.. דין עם הבכי הקורע לב שלוווו
מסכן..אוף זה באמת נראה כאילו שום דבר בחיים לא יסתדר..אבל זה בכל זאת רק תחילת העונה..בטוח ישתנו דברים בהמשך..

ג'נסן בתמונה קורעת מאחורי הקלעים ../images/Emo6.gif

איזה מצחיק הוא
והנה מישה בתמונה (לא מהפרק) באוטו ממש מוזר עם חתולה בידיו

WatchMeWatchYou

New member
תודה על התמונות!

ראיתי כבר את שתיהן לפני כן, מישה העלה את התמונה הזו לטוויטר.. אבל תודה בכל זאת

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק דיי מעניין. כרגיל, היה גם מצחיק כרגיל הבנים התבכיינו וכו' אהבתי יותר את קאס הישן והמבולבל מאשר העתידי עם הזיפים, למרות שגם ככה היה מעניין. בקשר למה שעתיד לקרות בעונה, אני חושבת ששניהם יסרבו למלאכים ואז ימשיכו איכשהו משם.

למעלה