פרק Orpheus 7X04 - שרשרו!

מישהו יכול להסביר לי משהו...

למה טיאלק לא יכל פשוט לקחת אחד מעשרות השיתופנים של הג'אפה שהיו בכוכב? הרי למה הוא שאל על השיתופן של הג'אפה שפגע בו, אם לא להתחלף איתו. אז כשרבים כאלו שלא נפגעו היו מוטלים בכוכב? מה מנע ממנו? התסריט??? מחכה לפניני החוכמה

kinspirit

New member
הממממ....

לכאורה הדרך הקלה הייתה לתת לו שיתופן אחר, אבל אז הייתה מתפספסת כל המטרה. בסופו של דבר, הדבר אשר טיאלק לוחם למענו יותר מכל, מה שמניע אותו קדימה, זאת התקווה כי יום יבוא והג'אפה יהיו משוחררים. הדרך היחידה שהם אכן יהיו משוחררים לתמיד משליטת הגאולד עליהם היא אם הם לא יהיו תלויים יותר בשיתופנים. כל זמן שהם יזדקקו לנחשים האלה על מנת לחיות - הם לעולם לא יהיו חופשיים משליטתם. אני מאמינה שעד שטיאלק סוף סוף השתחרר מג'וניור, הוא לא רצה בכוונה תחילה לגזור על עצמו עבדות לשיתופן גאולד חדש. ועל כך חכמים יגידו, ובצדק, שהרי גם עכשיו הם עבדים, פשוט לטריטוניון. וגם עכשיו הם בעצם תלויים באנשים אחרים על מנת לספק להם את החומר אשר יחזיק אותם בחיים. עכשיו זה אפילו גרוע יותר כי הם צריכים להזריק את זה לעצמם באופן קבוע על מנת להשאר בחיים, בעוד שעם השיתופן הם לא היו צריכים לעשות שום דבר, הוא פשוט הגן עליהם... אבל השורה התחתונה בסיפור הזה צריכה להיות שהם לא יהיו תלויים בגאולד. ואני חושבת שזה אכן הדבר היחיד שעומד כרגע אל מול עיניהם.

Chelnak

New member
זה לא מזכיר קצת את Deadman Switch?

את ה"רושנה", שגזעו של אריס בוק היה מכור אליה?

מוגי13

New member
אני רק יגיד מילה אחת: מוג'ו

אני מתה על המשפטים של ג'ק, הוא הורג אותי לפעמים. שמתם לב, שמאז שטילק נפגע כולם בקטע של חדר כושר.. כאילו עם הוא מושבת אז כולם... סתם נקודה למחשבה.

shlo50s

New member
שגק הפך לגאפה

היה פרק שמלכה אחת הפכה את גק לגאפה ואז הם הכניסו אותו לתא סרקופקוס והוא הבריא למה לא עשו את זה לטיאלק ולשאר גאפה

Chelnak

New member
אתה מדבר על הפרק Hathor

הבעיה היא שג'ק לא היה במקור ג'אפה, ולכן מה שהאת'ור עשתה לו נחשב כפציעה, שהסרקופג יכול לתקן. טיאלק נולד כג'אפה, ולכן אצלו זה לא נחשב כפציעה. כך לפחות הבנתי את זה...

Chelnak

New member
צפיתי שוב בפרק, ואין לי מה לומר

מעבר למה שכבר נאמר...

uriai

New member
מה לגבי וולטר?

אני מתפלא שעד כה אף אחד לא דיבר על כך...אבל עדיין לא מאוחר. שמתם לב לוולטר הגדול, ישב עם דניאל על כל הכניסות והיציאות מהשער.... תפקיד מדהים עם משחק מדהים!! כל הכבוד לוולטר

subatoi

New member
אכן. בפרק שעבר הוא לא הופיע

ובפרק הזה הוא חזר. וישא"ק!

למעלה