פרק
SGA 3X10 שרשרו כאן

• פותח הנושא BeRo
  • פורסם בתאריך

BeRo

New member
פרק ../images/Emo58.gif SGA 3X10 שרשרו כאן

לכן אני אעשה זאת... קדימה.. תשתוללו!!!!!

BeRo

New member
אני גם אגיב ראשון ../images/Emo58.gif

וואו !!!! חבל על הזמן !!! כל כך הרבה שאלות אפשר לשאות על הפרק והוא היה כל כך איכותי, ברובו חשבתי שעובדים עלי שוב ומשחקים איתי, כמו באחד הפרקים האחרונים אבל מההתחלה ידעתי שהמשכפלים בעניין רק לא ידעתי שיביאו את האינצ'ס בשביל דבר כזה... לא הבנתי בדיוק איפה הם היו ואיך הצליחו לחזור אחרי כל כך הרבה שנים, מישהו יוכל להסביר?

TikTakTapuzim

New member
...I got to say I have never met a

women this into World Of WarCaft אין על המשפט הזה גאוני כל כך צחקתי שהייתי חייב למצוא את החשבון של בתפוז כדי לכתוב את זה באמצע שאני רואה את הפרק חחחחח

burhtk1

New member
לאזעזל XD

אני בדיוק הפסקתי לראות את הפרק בגלל הדבר הזה XD I`m level 55 XDDD

idos2

New member
אי שם שם לפני 10,000 שנה ../images/Emo58.gif

הם ברחו מאטלנטיס לכיוון כדור הארץ, אבל מנוע הHyper-Drive שלהם התקלקל ולכן הם טסו במהירות של 0.999 ממהירות האור, מה שאומר שיקח להם בערך מליון שנה להגיע לכדור הארץ. לא הבנתי איך בדיוק, אבל בתוך הספינה הזמן זז הרבה יותר לאט, ככה שאצליהם יעברו רק 12 שנה, מה שאומה בעצם שמבחינתם מאז שהם יצאו עבר בקושי חודש וחצי.

Hakarpad

New member
קצת טכניות

הזמן זז יותר לאט בתוך הספינה מכיוון שהיא נעה קרוב למהירות האור... זה תיאוריה קיימת שמבססת כל סיפור של מעבר בזמן - קחו לדוגמא את Back to the Future, כל הרעיון היה להשתמש בפלוטוניום כדי להאיץ את הדלוריאן כמה שיותר קרוב למהירות האור ככה שהזמן בתוך הדלוריאן לא ישתנה - ובקיצור, לעבור את מהירות האור ולצאת ממרחב הזמן-חלל הרגיל שלנו ולצאת במקום אחר, או להתקרב למהירות האור ואז "לפספס" שניות - כלומר הזמן זז יותר לאט בתוך חפץ שנע קרוב למהירות האור. משוואה מתמטית לא קופצת לי לראש אבל זה קיים...

ARIS BOCH

New member
הדלוריאן היתה צריכה להגיע ל-88 מייל

בשעה כדי לנוע בזמן. ממש לא קרוב למהירות האור... מה שכתבת על הדלוריאן לא כל כך נכון, זה לא הפלוטניום, זה קבל השטף שאיפשר לה לנוע בזמן וזה לא קשור למהירות האור. התאוריה שקובעת שהזמן זורם יותר לאט כשאתה נע יותר מהר היא תורת היחסות של איינשטיין, זה אמיתי והוכח בניסויים.

GeorgeChip

New member
הוכח בניסויים?

שאני למדתי את זה זה היה בוודאות תאוריה. איך בדיוק הוכיחו את זה בניסויים? האיצו משהו למהירות האור?

ARIS BOCH

New member
יש הרבה נסויים

אני אתן לך 2 דוגמאות : יש חלקיקים שיש להם אורך חיים קבוע, כלומר לאחר פרק זמן מסוים וקבוע הם מתפרקים. האיצו אותם במאיץ חלקיקים (נדמה לי בצר"ן בז'נבה) למהירות גבוהה מאוד והם התפרקו מאוחר יותר, כלומר הזמן אצלם חלף יותר לאט. דוגמא נוספת, לקחו שעונים אטומיים מדויקים מאוד, איפסו אותם ביחד, שלחו אחד לטיסה במטוס סילון וכשהמטוס נחת גילו שהשעון שהיה בו מפגר (בטח במיקרו שנייה,אני לא זוכר) אחרי השעון שנשאר על הקרקע. אלה לא ניסויים כל כך חדשים, מתי אתה למדת את זה?

deathcaster

New member
הניסוי הראשון

הניסוי הראשון שהיה קרש הקפיצה לתורת היחסות הייתה שיטת פיזו למדידת מהירות האור שם הוכיחו כי אור אינו מתקדם יותר מהר בתווך מאשר ללא תווך. הניסוי השני שהווה את הבסיס לתורת היחסות היה ניסוי מיכלסון מורלי זה הקישור, ויקיפדיה לא עובדת כרגע, אבל לכשתחזור, קרא על ניסוי...

בועז 126

New member
הדלוריאן היתה צריכה להגיע ל-88 מיי

הדלוריאן בכלל לא שייכת לפורום הזה החוקים שלה שונים מהחוקים של הסטארגייט להכל אמצעי שאפר להנסוע איתך בזמן יש חוקים שלו

ilovenewyork

New member
תשובות ?../images/Emo58.gif

תשובה : המשכפלים האלה התפתחו בגלקסיית פגסוס ולא בשביל החלב - אז יש קדמודים בשר ודם הא !? זה נחמד , הם יוכלו לעזור ל SG1 הרבה מאוד . - ג'ק ג'ק ג'ק ... איך אפשר בלעדיך ??!? - שוב ושוב אנו לומדים שג'ון נוטה להפר פקודות ישירות - האם בזה שהוא יציל את ג'ק וולסי ימחלו לו על הדבר הזה ? ומה עם הדדלוס איפה היא בתמונה ?! מדוע הגניבה של "מדלג השלוליות" היתה כ"כ קלה ? זה לא היה סצינה מוצלחת ביותר - כאשר SG1 עשו מעשים דומים היה להם יותר סטייל האם הקדמונים שראינו לקראת הסוף היו קדמונים או משכפלים ? מעניין מאיפה הם לקחו את כל השערים כדי ליצור את המעבר בין גלקטי הזה - כנראה מעולמות שהאוריי החאריבו והשער אינו שימושי והשאלה הכי הכי חשובה : איך אפשר לחכות 6 חודשים ???????????????? איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך?????? נ.ב שמתם לב ששפרד השתמש בפעם הראשונה ברובה זאט ^^

dvirsasson

New member
שיר קצר שחיברתי ../images/Emo58.gif

להלן: "לטיול יצאנו, את הסנגראל חיפשנו, בעל קופץ מכל פינה, וואלה מתנהגת כמו קרצייה, לשבת לקום, המשך יבוא!" ת'כלס, היה פרק טוב. רק חבל שחותכים באמצע =\

dvirsasson

New member
LOL - תתעלמו, היה מכוון ל-SG1 :)

יצאתי שיכור כ"כ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חג שמח!

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif פרק מצויין

אהבתי. מעניין איזה תוכנית יש להם להחזיר את אטלנטיס. ויכול להיות שבעצם הקדמונים ששם הם בעצם המשכפלים? ואיזה כיף ששפר הוא הסטאר של הסידרה, ככה אפשר לראות אותו הרבה בכל פרק

PhobosAnger

New member
בהחלט פרק מצויין.

לפי מה שמבינים מהפרק העיר עדיין קיימת הלא לא נפגעה, עכשיו אני מנייח יהיו להם גמ עוד שני ספינות ( של המשכפלים ושל הקדמונים ). בהחלט פותח המון אפשריות :)

למעלה