פרק 9

victoria777

New member
פרק 9

פרק מעולה,ברמה של העונה הראשונה עם סוף מותח.למה לעזעזל תפסו את לינקולן ואל ג'יי?שיט! התחקיר שעשה מייקל על מאהון מרשים.איך שהוא הגיע למסקנות בקשר לגינה שלו-זה מאוד דומה לאופן שבו מאהון גילה דברים על מייקל.

DinamoHaifa

New member
אולי הפרק הכי טוב העונה

הסוף בטוח היה הכי טוב. באמת הקטעים האלה שמהון ומייקל מגלים אחד על השני דברים בכזאת קלות זה קצת פוגע בהנאה אבל לא נורא... לא יודע מה איתכם אבל טי-באג מתחיל קצת לשעמם אותי, במיוחד בפרק הזה, הוא כבר לא מאיים וזה מה שהיה הכי מעניין בו. הקטע בסוף עם סינוט והמשפחה שלו היה ממש מרגש ביחד עם הפעולה שהם עשו לשוטרים זה היה הדבר שהכי עניין אותי בפרק הזה. אם הפרקים הבאים יהיו ברמה של הפרק הזה זה יהיה אחלה...

Miss Miller

New member
פרק 9

למרות הסצינות ה'דלות' שבפרק, לדעתי הוא היה אחד הפרקים החזקים העונה! הוא הציג סצינות של כל הנמלטים בצורה מעניינית ומותחת עם הרבה מקום לשאלות ולדמיון. אהבתי במיוחד את השיחה של מייקל ומהון, ואת הסוף המרגש עם לינק ואל.ג'יי :( ראיתי את הפרומו לפרק 14, והוא נראה ככ טוב!! אני כבר לא יכולה לחכות (; ליל"ט =)

TheLost

New member
פרק טוב מאוד. אם לא הטוב ביותר.

מהון ומייקל: סוף סוף גילינו את האמת לאמיתה בנוגע לאוסקר שלס הזה, וללא ספק - לטוויסט הזה לא ציפיתי בכלל! מייקל פשוט גאון, וגם הקטע בסוף השיחה שלו עם האקסית של מהון הייתה מעניינת - ודווקא במקום לפנות אל הנתיב הצפוי שהסדרה הזאת פונה אליו כל כך הרבה פעמים, מייקל הצליח להימלט מהשאלה של האישה בנוגע ליחידה מטעמה הוא נשלח. הסוף היה ענק. סי-נוט: מותח, מעניין, אבל דיי סתום. ממתי בסדרה הזאת הם מסכמים משהו עם ריצה פשוטה? הזוי לאללה. בפעם האחרונה שראינו מישהו רץ... זה לא נגמר בטוב. טי באג: עוד דבר טוב בפרק הזה. הפעם טי באג לא קיבל את מבוקשו, ותודה לאל שהיא ברחה משם... הטוויסט עם בליק והסוהר השני היה גם כן לא צפוי בכלל ומעניין מאוד. האם הם יסגירו אותו? בואו נקווה. שרה: תגידי, את מטומטמת או מה?!?! את יודעת שקלרמן למעשה לא היה חבר שלך אלא ניסה להוציא ממך מידע על מייקל ואת יודעת שכל העולם מחפש אותך והוא הולך לעשות הכל כדי למצוא אותך, ובדירה שלך הוא היה כבר מזמן. אז למה לעזאזל את בכל זאת טסה לניו מקסיקו אפילו שברור שיארבו לך שם??? לינקולן ואל.ג'יי: אם הם אשכרה תופסים את לינקולן והוא לא בורח, אז... אממ... איך לנסח את זה...
אבל אל.ג'יי באמת דפוק, הוא לא יודע שכשנמלטים - ובצורה כזאת בומבאסטית - צריך לדאוג לכל הפרטים הקטנים? כלומר לקחת עודף...? הקטע שהבחורה הלכה בחזרה ולינקולן מלמל Keep walking, Keep walking היה אדיר. ואז היא הסתובבה. וזהו זה, אה? בכל מקרה פרק באמת טוב. מותח, מרתק, מעניין. לפי דעתי זה הטוב ביותר העונה.

victoria777

New member
לא חושבת שבליק וגירי יסגירו אותו

לפחות לא לפני שיניחו את ידם על המיליונים של ווסטמורלנד.

אני לא חושבת ששרה רואה את דברים כך

היא רק רוצה להמלט על הנפשה, והיא לא רואה את התוצאות. היא לא חושבת שהם יגיעו גם לשם

abou1

New member
מה בדיוק מרשים

זה סדרה במציאות סקופילד בחיים לא היה יכול לעשות תחקיר כזה על מהון

MineraL

New member
בטח שכן

הוא כולה התחזה לסוכן.. אבל את המידע הזה שהוא השיג על האקסית שלו קצת לא הגיונית

בטח שכן להמ לא???

כל הסדרה הזאת היא על אסירים והמורה שלי אמר שאלה שמתקבלים למודיעין לאיזה מחלקה מסויימת הם ממש חכמים בצורה גאונית וזה משהו דפוק בראש שלהם.....והם כאלה שמתבודדים....כמו שאמרו בסדרה כמו האסירים החכמים האלה. יש אנשים חכמים!חח

אפשר לקבל תקציר....

עוד יומיים יש את הפרק הבא, ואת הפרק הזה( 9?) כבר לא יצא לי לראות... משהו יכול לתת תקציר תודה יעל

victoria777

New member
ממש בקצרה

-מייקל עושה תחקיר על מהון ולאחר שיחה עם אשתו לשעבר של מהון,הוא מגיע למסקנה שמהון רצח את אוסקר שיילס וקבר אותו בגינה שלו.הוא מתקשר למהון כדי להגיד לו שיעזוב אותו ואת משפחתו בשקט והוא בתמורה ישמור את הסוד על אוסקר שיילס. -שרה מצליחה לפענח את הברבורים שמייקל שלח לה ומבינה שהוא רוצה להפגש איתה באיזה בית מלון בניו מקסיקו.היא קונה כרטיס טיסה לניו מקסיקו.קלרמן מגלה על כך ומתקשר להודיע למהון. -סי נוט חוטף את אשתו ואת הבת שלו -לינקולן ואל ג'יי נתפסים

victoria777

New member
כן,בליק וגירי מנסים להוציא ממנו

מידע לגבי המקום שבו הוא שם את הכסף.

למעלה