פרק 9

OFIRB9

New member
פרק 9

הההה..... פרק 9 בפנים ישב מיורקימון, עם עוד המוני ראשים קטנים ומעופפים, שמיד טסו לריאנה וטקואי וסרקו אותם מצחקקים, "די" אמר מיורקימון טקואי קפץ, הקול של מיורקימון היה בדיוק אותו קול ששמע בגלאי שלו "סוף סוף אתם שניכם כאן" הוא אמר "אתה מיורקימון? טוב, מה אתה רוצה?" שאלה ריאנה בכעס וטקואי תפס את היד שלה "אני חושב שהוא הבחור הטוב...." מלמל וריאנה קפאה במקום "אני רק מתחנן לעזרה" אמר מיורקימון "אתה???" סרק אותו טקואי, הוא היה מאוד גדול ונראה מאוד מאוד חזק "כן, אני לא יכול להלכם, כי טרוניאמון כבר נכשלה, אז בטוח שגם אני אכשל." הוא אמר את זה כאילו אין ויכוח "אה...מי זו טרוניאמון?" שאלה ריאנה "שליטת כוכב הדיג'ימונים, וגם אישתו" אמר אחד הראשים בשקט והצביע על מיורקימון "אז אתה כאילו, המלך?!" טקואי לא קלט כלום ומיורקימון צחק "אני לא מבינה, מה קרה לטרוניאמון?" שאלה ריאנה ומיורקימון הסביר "אני וטרוניאמון, שולטים יחד בכוכב הזה כבר המון שנים, עד שרוקטמון הגיע, וחטף את טרוניאמון. אני שלחתי שלושה דיג'ימונים לעולם שלכם, כי רק בני אדם יכולים להתפתח לגדילות מגע צדק." טקואי וראינה עמדו שם מבובלים, כשקיוטנמון התעורר וצעק כשראה את מיורקימון, והעיר את מנודימון. "מגע צדק? שלושה? אממממ בני אדם להתפתח? אני מבולבל...." ריאנה חרקה "שששששששששש" "תודה. רוקטמון מאוד קנאי, ורצה להיות השליט בעצמו, הוא מקנא בכל דבר, גם בגדילות מגע צדק, אז הוא ניסע למנוע את זה עם אחד מהשלושה" "שלושה?" הפעם ריאנה שאלה הנער השלישי, ישב במקום מרוחק, באיזור האפל, יחד עם הדיג'ימון שלו גרוטנמון. "נאייקי..." אמר גרוטנמון "אני...עייף" "אז תנוח" אמר הנער נאייקי "בלי חזרה, רק לישון" גרוטנמון הביט לעבר האיזור המואר, מנסה להזכר במשהו מוכר "השלישי שמו נאייקי צ'יהרה, בטח כבר פגשתם אותו, אני חושב שהוא אצל רוקטמון בצד האפל" המשיך מיורקימון להסביר, והביט לכיוון הצד האפל "רגע!!! הכוונה לילד המגעיל ההוא שלקח למייאנמון את כל נתוני הכוח?!" זעמה ריאנה "אני חושש שכן" אמר מיורקימון ריאנה הזועמת אמרה "בטח טוב! הוא הורג דג'ימונים חפים מפשע!!" וטקואי היה די מבוהל לראות אותה ככה, אחרי הכל, היא די רגועה בדרך כלל "תרגעי..." היא ישבה זועפת "בכל מקרה," אמר מיורקימון מתעלם "צריך לעצור את רוקטמון, ואני יודע שאתם תעשו את זה כי הדיג'ימונים שלכם מיוחדים, אני יכול לסמוך עליכם?" "עליי בטוח!" קפץ טקואי ריאנה היססה והביטה במייאנמון, בידיעה שתוכל לעשות את זה "גם אני" מיורקימון חייך.

OFIRB9

New member
פרק אחרון לבנתיים

אחרי הפרק הזה אני לוקחת הפסקה של שידורים חוזרים (כמו בפוקס קידס) ואחזור עוד זמן קצר עם פרקים חדשים, תשארו במתח, חי חי חי... מקווה שתוהבו, אני אהבתי אותו מאוד למרות שהוא מאוווד קצרפרק 10 "יופי, עכשיו מה?" שאלה ריאנה ביציאה מהטירה של מיורקימון "נלך לצד האפל! עם לפוקסנמון ולמייאנמון יש את הכוח המה שמו הזה כמו שמיורקימון אמר,אז זו לא תהיה בעיה" הארץ האפלה הייתה בנויה משברים, כאילו הייתה רעידת אדמה, וצריך להיזהר לא ליפול לתהומות. "אני רק רוצה לראות את הנאייקי הזה! ולתת לו איזה אגרוף בפרצוף!" אמרה ריאנה הזועמת וטקואי התרחק ממנה בשני צעדים "טקקו..." פיהק קיוטנמון ונרדם בזרועותיו של טקואי, אבל לא למספיק זמן "אש שחורה!" זעק גרוטנמון והפיל את ריאנה וטקואי כשהם ניסו להתחמק בבהלה "אוי נו באמת!" קרא טקואי נאייקי עמד מאחורי גרוטנמון "לא למדתם?? תשלמו על זה! צא גרוטנמון!" גרוטנמון יצר פיצוץ גדול שהעיף המון עשן "מססססיון...." אמר קול מהצללים במקום אחר הוא היה גדול ושחור, עם המון כתמים לבנים על גופו בצורת גולגולות, והוא החזיק כדור מזכוכית, שמשהו זז בפנים "מנסה לצאת טרוניאמון? לא יעזור לך" הוא הניח את הכדור באוויר והתיישב על כיסא ענק "בני אדם טיפשים..." הוא חרק "למה דווקא ליצורים כל כך עלובים יש יכולת לדיג'יגדול מגע צדק? זה לא הוגן" הוא ילל "על תדבר איתי על צדק" אמרה טרוניאמון בקטיעות מתוך הכדור "אוי תהיי בשששקט..." הוא רטן ויצא מהחדר, כשטרוניאמון מביטה לתוך מוחה רואה את הילדים "קיוטנמון? קיוטנמון????" טקואי חיפש בכל מקום, בתוך העשן, אבל הוא לא מצא את קיוטנמון ומנודימון, הוא מצא את מייאנמון ופוקסנמון. "כדור אש כסוף!" פוקסנמון ירא, כלום. "זה לא יעבוד!" צעק טקואי "טוב, אז אולי תיתן לי קצת עזרה?" טקואי הנהן בראשו, והביט בגלאי, שם היו ציפורניו של דארקנמון, והקסדה של גריימון "טוב! פוקסנמון! מבצע! קסדת גריימון! על ראשו של פוקסנמון מייד צמחה הקסדה של גריימון "פיצוץ כוכבי!!!" הוא שאג, אבל עדיין, זה לא עבד... "לעזאזל!!!" צעק רוקטמון "לכו לשם כבר דיג'ימונים אפלים!!!" "מה זה שם?" שאלה מייאנמון לפחות חמישה פפטמונים קפצו מהשמיים ותפסו את ריאנה ומייאנמון, וקשרו אותן בסיבוך חוטים אחד גדול "אוי לי...." אמר טקואי "עעע הלו?! אני צריך עזרה כאן!!!" צעק פוקסנמון, גרוטנמון תפס אותו וחנק אותו "בעעע יופי, הילד הזה לא יכול לעשות כלום, אז תיפטרו מהשאר וזהו.." "מה לא יכול לעשות כלום!? זעם טקואי "נה נה נה נהה!!!" אמר פפטמון אחר טקואי הבחין שהם עומדים לזרוק את מייאנמון וריאנה לתהום "תעזבו! פוקסנמון!" שאג טקואי עומד לבדו באמצא "אני לא יכול לעשות כלום טקואי, זה תלוי בך טקואי!" טקואי עמד לבד, בזמן שאף אחד לא נוגע בו "מה אני יכול לעשות? אני רק..." הוא הביט בנאייקי "תדעו לכם!" הוא צעק על הפפטמונים "אני מסוגל ליותר ממה שאתם חושבים! אני לא סתם ילד קטן!!!" הגלאי קפץ מכיסו, והאור שיצא ממנו הרחיק את הפפטמונים ואת גרוטנמון, גם נאייקי היה מבולבל טקואי הרגיש שהוא מתרומם, אבל לא נבהל, הוא הרגיש בטוח בעצמו והרגיש שרק הנשמה שלו, ללא גוף, טסה לכיוון הגלאי, וגם נשמתו של פוקסנמון, משאירים את גופותיהם מאחור "ביצוע התפתחות מגע-צדק!" "סאנפרטמון!!"

מה זה "מססססיון"?

ולמה כבר בפרק עשר יש את הדיג'יגדילה הכי חזקה? את ממהרת, הא? ואל תטעי-זה בכל זאת היה מעולה כרגיל! ואני אמשיך לקרוא!

moon flower

New member
בררר הרוקטמון הזה עושה לי צמרמורות

עם הלחישות האלה שלו... מזכיר לי את פנדורה מהפיק שלי..., אבל אני רוצה עודדדד!!!

למעלה